Sevdiğim Kızı Unutamıyorum?

Bundan 5 Yıl Önce Lisede Bi Kız Tanımıştım Çok Aşık Olmuştum Sürekli Gözüm Ona Dalıyordu Okulda Hep En Arka Sırada Oturuyodum Oda Sağ Ön Köşede Çok Seviyodum Onu O Sınıfa Gittiğim İlk Günden Beri Onu Seviyorum Hala 3 Ay Açılamadım Hergün Aklımda Sadece O Vardı Platonik Olarakda Olsa Onu Sevmek İyi Geliyodu Başka Sıkıntıları Unutturuyodu Bana Onu Sevmek İlk Yarı Karne Günü Taşınma Durumumuz Vardı Ona Gidiceğimi Söyledim Biraz Konuştuk Ama Hala Onu Sevdiğimi Bilmiyodu Eve Gittiğimde Bi anda Yazdım Reddedilme Korkusuyla Yazıp Telefonu Attım Bir Kenara Oda Beni Sevdiğini Söyledi Şaşırmış Gibi Yaptı Sevgili Olduk Ama Varya Bu Kadın Tam Benim Kadınım Ağır Kadın Neyse Taşınma Durumu Yalan Olunca Aynı Okuldan Devam Ettim Beraberdik Yine Tabi Görmediğim ortam Yoktu legalinden illegaline ama o kızın yanında utanıyodum fazla sevgimi yansıtamıyodum ayrıldık tekrar barıştık sonra bidaha ayrıldık ben Trabzon’a geldim hep aklımdaydı herhafta buzamana kadar onunla konuşmaya ulaşmaya çalıştım ona sonrasında bir sübyancı yüzünden cezaevine girdim 5ay kapalıda yattım daha fazla zannediyodum ama çıktım ordaykende herkese mektup ziyaretçi geliyodu kendi kendime diyodum Busem Bilmiyor Ne Haldeyim Ama İstese Öğrenir İstese Öğrenir Mektup Yazar Ziyaretime Gelir En azından Mektup Yazsa Ben orada Mühebette Bile Razıyım 3Ayda bir ziyaretime gelse şu yaşımda Muhabbete razıyım olmadı hiçbiri kimse gelmedi bi gün çıktım çıkınca çoğu arkadaşım beni almaya geldi İstanbul’a döndüm tekrar bütün ailem burada çünkü geldim düzenimi tekrar kurdum bi gün bi işim olduğu için Ümraniye’ye geldim İşimi Bitirip İETTye Bindim Ulan Bi Baktım Hergün Aklımda Olan tek sevdiğim insan hatta o kız karşımda beni görmedi ama onun iniceği yere kadar inmedim o inince inip ona seslendim ama kalbim böyle patlıyo gibi Yemin billah Çok kötü oldum sıradan Arkadaşıymış gibi konuştuk biraz ben açık konuştum böyle böyle sen benim sevdiğim kızsın ben seni hala seviyorum vesayre benim tek sevdiğim insan o Neyse Konuştuk Ve Gitti Ama Hiç Değişmemiş 5 Yılda O ara Engelli Kaldırdı Konuştuk bir sorun yoktu bi anda tekrar engelledi kaçar gibi 5-6 ay sonra dayanamayıp tekrar yazdım belki bişeyleri düzeltmek için bi kapı aralanır mutlu oluruz diye güzel güzel konuştuk çalıştığı yere Hergün iş çıkışında motorla görmeye gidiyorum onu ama haberi yoktu sevdiğim kız yani Hergün aklımda normal bi şekilde görmek iyi geliyodu sonra konuşmak istediğim söyledim kabul etti iş çıkışında Evinin Sokağında Bekledim Onu Biraz konuştuk ama heyecandan tabi fazla konuşamadım doğru düzgün oda anladı Heycanlandığımı Onu hala Nekadar sevdiğimi bi gün tekrar habersiz gittim normalde çıktığı saatten 4 saat sonra bütün çalışanlar çıktı 4 saat evinin sokağında elimde çiçekle bekledim geldi beni istemediğini söyledi
Güncellemeler
1 yıl
sonunda olucağını biliyordum ama o benim sevdiğim kızdı mutlu olmak için tek umudumdu sevdik bikere o gün bişey demedim ama beni istemediğini söylerken
Güncellemeler
1 yıl
sesim titredi gözlerim hafif doldu anladı üzüldüğümü aklıma geldiğimdede üzülüyorum hep onu nasıl sevdiğimi bilse belki bi şansımız olurdu yansıtamadım heralde ama yansıtmak için elimden geleni yaptım öylede yapmacık gözüktük heralde o gün sabaha kadar ağladım ölmek istedim ağlarken kalbim ağzıma geliyodu sanki ama kimse duymasın diye sessiz
Sevdiğim Kızı Unutamıyorum?