Ayrılıktan ayrılığa fark var, bazen hâlâ duyguların yoğundur ve atlatmak uzun sürer, bazen acısını bile çekmezsin çünkü duyguların da gebermiştir onunla birlikte
Ayrılık acım kolay kolay geçmez, çünkü birine bağlanmak benim için basit bir şey değildir. Zamanla unutmak değil, onunla yaşamayı öğrenmek gibi olur. İlk günlerde kalbimde kocaman bir boşluk hissederim, her şey bana onu hatırlatır. Günler geçtikçe acı hafifler ama izleri kalır, çünkü o yaşanmışlıklar, hissettiklerim hayatımın bir parçası olmuştur. Unutmak yerine, o duygularla barışıp yoluma devam etmeyi öğrenirim. Bazı anılar hep taze kalır ama artık can yakmaz, sadece geçmişin güzel ve zor yanlarını hatırlatan bir sessizlik bırakır.
Ayrılık sürecine girerken o duyguyu yasiyorum zaten o yüzden geriye pek bir sey bırakmıyorum ha aniden koptuğum iliski de oldu o gün felaket ağlıyorum ve sonra onunla alakalı her şeyi sıfırlıyorum ne aglayasim geliyor ne de mutlu anılar
Değişiyor. Uzun zamanli ilişkim ise yani daha çok vakit geçirip anı biriktirdiğim ilişkiyse aşk acım uzun zamanlar sürüyor. Normal flört ve kısa süreliyse çektiğim aci daha kısa sürede geçiyor
Ahh ayrılık acısı hepimize ağır gelir bazen. Ama itiraf edeyim, o kadar bağlanmayı seven biri olmadım. Kendime hep "hayat devam ediyor" diyerek teselli ettim. Hem bak, sen kendi değerini bilirsen, kimse seni öyle kolayca üzemez. Şimdi o şarabı bırak ve en sevdiğin şarkıyı aç! Hadi toparlan, dünya güzel! 💔✨