18-19 yaşlarında ah edip agladigim canımı yakan sevgilim vardı ona ahım tutar mı ki?

O yaşlarda ilk askimdi saf aşık kör kütüktum ama çok yanlış kişiydi. Bana yalanlar soyluyordu yemin ediyordu inandırmaya çalışıyordu bende gördüğüm duyduğum yalanlara sırf yemin ediyor diye inaniyordim onun yüzünden 2 seneye yakın evden dışarı çıkmadım ağır depresyon geçirdim halim perisandi 7-8 ay öz bakımımi bile yapmamıştım (duş, saç tarama , diş fırçalama) hayatım mahvolmusti yani ağlama krizleri... Çok kötü olmuştum çok hakaretlerine de maruz kalmıştım yok işte sala. qsin seni ben adam ettim ( açık giyiyordum tanıştığımız da sonra sevgili olunca biraz daha kapalı giydim bunu kastederek seni ben adam ettim dedi ) falan üstüne üstelik bana sürekli sen kafanda kuruyorsun çok şüphe ediyorsun diyordu yalanlarını yakaliyordum ya hani. Bu yüzden kendimden şüphe etme hastalığına yakalandım takıntı hastalığına.. Ahım tutar mı bilmiyorum ama geçen gün bir baktım sosyal medya hesabına sevgili yapmış kızın ismini profiline yazmış ( bundan 5-6 ay önce bana ortak arkadaşımızin hesabından yazmıştı ben tersledim sevgilim var diye falan ) kızın ismini profiline yazmış profil resmi yok ama kızın hesabı tesadüfen çıktı karşıma kız beraber fotoğrafını koymuş.. İNSALLAH İLAHİ ADALET VARDİR.. SİZ SAHİT OLDUNUZ MU EDEN BULURMU?
Güncellemeler
10 ay
Öyle çok seviyordum ki o zamanlar ilk askimdi ya hani çocuktum da hani disarda sokakta kafede erkeklerin yüzüne bakmiyordum başım eğik önüme bakarak yürüyordum..
Güncellemeler
10 ay
karlone
Güncellemeler
10 ay
Evlenmiş gawat ...
18-19 yaşlarında ah edip agladigim canımı yakan sevgilim vardı ona ahım tutar mı ki?