- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİlgiyle okudum. Eden bulur bulmaz ayrı dava sen kendin edip kendin bulmuşsun neden yanlış insanla takılıyorsun. Soruya gelirsek kimin ne olduğu belli değil. Ama sen iyi bir insansan o kaybetmiştir. Hayatini da başkalarının pişman olusunu görmeyi hedefleyerek yaşama. Kendi hayatını yaşa
kendini mutlu etmek için yaşa başarılı olmak için yaşa
17 Yorumla
Soran1 yılBen 18-19 yaşlarında çocuktum sonuçta kandirilmasi kolay saf aşık ilk aşk Leyla olmuşum yani o 25-26 di o zamanlar
Soran1 yılNe yanlış ne doğru bilemiyorsun ki o yaşlarda kapılıp gidiyorsun..
- 1 yıl
Takip etme abisi. Seni beni ilhilendirmez bizden uzak olsun mısıra sultan olsun. İnsan üzülmediğinde düşünmediğinde rahatlar. Yaa hakkımı helal etmiyorum surunsun olsun gebersin nerden karşıma çıktı değilde. . Öyle bir ders almam gerekiyormuş onuda yaşamam gerekiyormuş iyili yaşadım bu beni daha temkinli daha akıllı yaptı Allah herkese guzel kader versin beni ilgilendirmez ne yaşadığı demek lazım affedersen unutursun. Sürekli kin guderek kafandan atamazsın
Soran1 yılEvet haklısınız rastgele öylesine baktım zaten hani hissim yok Özlem duygum yok açıkçası nefret kin de yok nötr olmuşum ona karşı hiç bir duygum yok bütün hepsini harcamisim ona zaten. Evet yaşamam gerekiyormuş iyi ki de o yaşta yasamisim gözüm açıldı şimdi
- 1 yıl
Süpersin
Bunu bir psikoliga taşısan seansı 4 binden en az 6 seans isterdi 24 bin kardasin 🤣🤣🤣 - 1 yıl
Yaş kaç.
Soran1 yıl😂😂😂 hahaha yaaaaa 24 yaşındayım valla psikiyatriye gittim depresyondayken iki kere falan ilaç verdi ama sonra bıraktım bir iki hafta içip.. kendi jendimi iyilestirdim aslında
En İyi Cevaplar
1 yılAllah kimsenin ahını kimsede bırakmaz.
O yüzden Allah'a havale et yoluna bak. Acı çekmişsin evet ama düşünsene böyle aşağılık biriyle evleniyordun seni ne hale getirirdi. Senin sevgilin manipüle etmeyi bilen biriydi bir kız şüphe etmediği hiçbir şeyi kafasında kurmaz ve kafasında kuruyorsa şüphelerinde haklıdır. . Hani derler ya ehline denk gelmeyen ziyan olur diye. Aynen öyle olmuş sana toparlan ve hayatına bak.141 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle oldu.. yok unuttum da geçen profiline bakınca öylesine sevgili yaptiginida gorunce şaşırdım benim ismimi hiç yazmazdı ismi bırak kızları takip ederdi pis pis
- 1 yıl
Bak bir erkek birini cepte görüyorsa değer vermez tanıştırmaya layık görmez. Ee sende çok fedakar iyi kalpli temiz niyetli biri olduğun için ve sevdiğin için adam sana benden vazgeçemez gözüyle bakıyor. Bunun sebebi ne biliyor musun aslında. Senin ailen ve baban özellikle. Seni sevgiyle ilgiyle büyütse sevgisizlik hissetmeseydin gördüğün ufacık ilgiye muhtaç kalıp onun peşinden gitmezdin. Yani sevgi eksikliği vardı sende. O yüzden yalanlara inanıyor hataları görmezden geliyorsun sevgi versin ilgi versin diye sana o vermedikçe sendaha cok üstüne düştün ve her insan fazla değer görünce çeker gider o da öyle yaptı. Sen öncelikle kendi içindeki sorunları halletmelisin o adam umrunda olmaz bile ne olmuş ne bitmiş
Soran1 yılEvet zaten şimdi hiç bir erkek canımı yakamaz artık en fazla 3 gün üzülürüm kendimi ziyan etmem bidaha ve inanmıyorum da artık kimseye o kadar sevdiğimi göstermem kimseye.. ki zaten daha o kadar sevmem sanmıyorum. evet ailemde sorunlar vardı o zamanlar bide.. kendi sorunlarımi halletcem inşallah
- 1 yıl
Bak canım kendini kazanmakla başla hayata hepsi çorap söküğü gibi gelir. Yaş kaç şimdi
Soran1 yılEvet 24 yaşındayım
- 1 yıl
Daha gençliğinin baharında sin geçmişe bir sünger çek. Bir hata yaptın kabul edip kendini affet ve hayatına bak
Soran1 yılEvet öyle yapıyorum artık tabiki
- 1 yıl
Üniversite okumak gibi bir düşüncen var mı veya iş yeri açma. Aklında ne var simdi
Soran1 yılÜniversite geçti artık okuyamam 4 senelik isterdim okumayı da olmadı işte. İş yeri değilde bir işe girsem toparlicam kendimi planlarim var
- 1 yıl
O zaman sosyal bir ortamda çalış. İnsanlarla muhattap olacağın bir yer olsun. İnsanlardan kendini soyutlama. Ve keyfin nasıl istiyorsa öyle giyin. Küçükken baskı altında kalan kizlar büyüyünce açıklamak açık giyinmek ister. İçinde ukte kalmasin hesap verme kimseye.
Soran1 yılSosyal ortam olmasa bile izinli günlerde sosyallesirim zaten de.. giyimime karismiyorlar zaten baskı yok evdekilerden
- 1 yıl
İyi bakalım sevindim. Seninle tanışalım mı arkadaş kanka olalım
Soran1 yılTanışalım da daha sonra tanışırız
- 1 yıl
Tamam sen bilirsin
Soran1 yılŞimdi cevapları okuyorum ya uyumsdim hiç bide birden uyuyakalabilirim
- 1 yıl
Uyanınca okumaya devam edersin bir yere kaçmıyor. Bence uyu sağlam uyku çek
Soran1 yılŞimdi uykum yokda birden uyuyakliyorum bazen telefonla uğraşırken o yüzden 😂
- 1 yıl
Gece boyu uykusuz mu kaldın uykunu kaçıran şey neydi
Soran1 yılDün geç uyandım o yüzden hiç uyumadım bu saate kadar bilmiyorum sıcak havalarda uyutmuyor
- 1 yıl
Kalbinde güzel anılar biriktirecegin çok güzel zamanların olacak. Doğru insanla. He ya bende uyumadım gece te uyuyup 4 te uyandım hala ayaktayım nasıl bir enerji var bende ya
Soran1 yılİnşallah sabır bakalım benim yastakilrrin çoğu evlendi 😂yada mutlu ilişkileri var evlilik yolunda.. neyse sabır.. sıcak uyutmuyor ki ya
- 1 yıl
Canım sen mutlu sanıyorsun sadece emin ol herkesin bir derdi var içinde olmadığın için farkında değilsin. Dışardan seni gördükleri zaman sende mutlu gibi görünüyorsun ama için kırık dökük. Ne mezunusun söyle belki bir bakanlık alımına başvuru yaptırırız sana memur olursun
Soran1 yılHerkesin vardır tabi derdi de işte dıştan görünce insan farkında olmuyor tabi. Lise mezunuyum
- 1 yıl
Kpss ye girdim de lütfen puanın varsa kaç
Soran1 yılGirmedim girmek var aklımda ama kpss memurluk ataması zor onu da beklersem yaş olur 30
Soran1 yılMilletvekili olmak istiyorum ama zor
- 1 yıl
Mv mi çevren var mı
Soran1 yılYokki çevre 😂
- 1 yıl
Mv halk seçiyor ha haberin var demi bundan 🤗
Soran1 yılEvet haberim var 😂
Soran1 yılAma partiyi halk seçip parti kendisi sevmiyor muydu ya milletvekilini
- 1 yıl
Canım vaktin varsa kpss çalış iyi puan çıkart olur. Düz lise mi okudun yoksa sağlık ya da meslek mi
Soran1 yılYa dershaneler özel liseye döndü ya orada okumuştum. Kpss düşünüyorum bakalım
- 1 yıl
Kpss çalış bence. Nerelisin
Soran1 yılEvet ama atamayı beklemekte var işte:( İstanbul
- 1 yıl
Adam akılı kpss ye hazırlanacaksin sonra da atanacaksin
Soran1 yılİnşallah bakalım ise gireyim de önce
Soran1 yıltamam
- 1 yıl
Attın mı
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ne yapıyorsun
Gizli Üye(18-24)1 yılAhin neden tutsun. Sana gözünü açar açmaz birini bul onunla sevgili ol ona herşeyi ver demiyor yaradan, tam tersini diyor. Kendi bizde buna kendi düşen ağlamaz diyor, aglarsa da kendi kendine ağlar
05 Yorumla
Soran1 yılÇocuk aklıyla olan şeyler sonuçta yetişkin kafayla düşünemiyorsun o yaşta ne doğru ne yanlış bilemiyorsun doğru insan dedik evlenme hayali kurdum ben ne bileyim böyle lanet oldugunu
Cevap sahibi1 yılÇocuklar çocukken sevgili bulmaz, onlar çocukluklarını yaşar. Biri gelip sana taciz etmişse senin isteğin dışında seni birşeylere zorlamışsa sana psikolojik ya da fiziksel zarar vermişse ah etmene bile gerek yok zaten ondan çıkar ama burada öyle bir durum yok birlikte yaptığıniz bir şey. Ortada bir suç varsa bunun yarısı onun diğer yarısı senin
Soran1 yılYav safligimi iyi niyetimi kullanmis psikoljim bozulmuş hala çekiyorum. buda tacize girer
Cevap sahibi1 yılZorla gelip seni kengilimi yap, sen istemezken seni kaçırıp seninle sevgilimi oldu. Karşılıkli arandıniz buldunuz. Neye ağlayıp duruyorsun neden sürekli kendini aklama çabası neden zorlama masumluk kisvesi
Soran1 yılNeyse boş ver
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın bazen hiç de adil olmadığını hissettiğin için üzgünüm... 🫶🏼 Anlattıkların gerçekten ağır, kendine olan saygını ve sevgini çok zorlayan bir süreç yaşamışsın. Ama unutma ki sen kesinlikle bu dönemi atlatabilen güçlü birisin! 💪🏼
İlahi adalet konusuna gelirsek, bence o kişinin sıkıştığı yalanlar, manipülasyonlar onu bir yerde yakalar. Eden bulur derler, değil mi? Sen kendi yoluna bak, geçmişin yükünü taşımaktan vazgeç. Bu kişi artık hayatında olmamalı! İyileşmeye ve kendini sevmeye odaklan. ✨ Hak ettiğin güzel duygusal ilişkiler ve tecrübeler seni bekliyor. Unutma, sen çok değerlisin 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılBöylesini yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. kim olursa olsun "kafada kuruyorsun" denilirse bil ki %100 şüphelerin doğrudur.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet o zamanlar bilmiyordum bunu öğrendim kafada kuruyorsun diyenler suçlu olur hep
Ah tutar mı bilmem ama her insan yaşayacağını yaşar 😂😂 ya niye tekrar ettirdin bunu bana skfjskke 🤣🤣
14 Yorumla
Soran1 yılEtiket yapmıştım 😂gör diye he yani inşallah yaşar. Burdan yaz
Soran1 yılBura daha iyi😂
O yalan yere ettigî yeminler kat kat çıkar merak etme
15 Yorumla
Soran1 yılİnşallah Allah büyüktür en güzel yaşlarım mahvoldu
Soran1 yılEvet çok teşekkür ederim.. evlense bile ahım onu bulur elbet mutlu olamaz
Soran1 yılİnşallah..
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılYaş olmuş 30-35 sen hala mazidemisin
144 Yorumla
Soran1 yıl24 yaş
- 1 yıl
Unut artık unut. Geçmişin ile yaşamayı bırak
Soran1 yılUnuttum yav
- 1 yıl
Hı hı belli 🤣
Soran1 yılVallahi unuttum unutmasam 5-6 ay önce yazdığında yüz verirdim 😂
- 1 yıl
Neden bu soru o zaman
Soran1 yılAhım tutarmi ki diye sordum işte
- 1 yıl
Unuttuysan neden bu mücadele bırak Allahından bulsun
Soran1 yılİşte Allahindan bulsun istiyorum inşallah
- 1 yıl
Tamam evrene ver mesajı
Soran1 yılNasıl vermeliyim 😂SMS mı whatsaptan mi 🤪
- 1 yıl
Dumam ile
Soran1 yılYangın çıkar beceremem yav
Soran1 yılSigara dumanı olur mu
- 1 yıl
Evet şimdi bende onu düşündüm
Soran1 yılHah iyi😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Sen uyımadın mı gece sabah sabah aklına bunlar geldi
Soran1 yılUyumadım yok
- 1 yıl
Hadi dınlen biraz güzell şeyler düşün
Soran1 yılUykum yok geç uyandım dün o yüzden
- 1 yıl
İşte yok o zaman😀
Soran1 yıl😂gircem inşallah iş olunxa zatenb kafam dolu olur daha iyi
- 1 yıl
Tabi canım gir yeni aşklara yelken aç
Soran1 yıl😂😂😂ondan sonra 3 tane sevgilim oldu da hepsi birbirinden şeref yoksunuydu şansımaaaaa..
- 1 yıl
Hiç değilse aday çok😀onu bulamayanlar da var
Soran1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂 hshdhfhf aday benim olmadıktan sonra çokluğu napayım pehhh 😂
- 1 yıl
Tut elinde sen de🤣
Soran1 yıl😂😂 elleri dursa kendileri durmaz gidiyorlar aman gitsinler zaten of uğraşamam valla bulurum bitane evlenirim
- 1 yıl
Hıhh işte bu kaybeden onlar olur
Soran1 yılEvet tabiki onlar olur zaten türk erkeklerinden de umudum kalmadı ha yabancı istirem
- 1 yıl
İthal damat yakışır sana😀
Soran1 yılVallahi yakışır 😂😂😂 yapanlardan neyim eksik Allah Allah
- 1 yıl
Sana güveniyorum sen hepsinden iyisindir
Soran1 yılEvet ama işte şans.. Allah çirkin şansı versin diye boşa demiyorlar
- 1 yıl
Çirkin olmakta zor ya. Allah'tan senle ilgilenen bir kaç kişi olmuş
Soran1 yılAman çirkinler daha çabuk sevgili buluyor emin ol ne zorluğu kıza bakıyorum bide yanındakine bakıyorum bune len diyorum 😂😂habshhdhs tövbe tövbe
- 1 yıl
Sohbetin keyifli ama
Soran1 yılTeşekkürler
Soran1 yılSizinde öyle
- 1 yıl
Ne zaman istersen bana yazabilirsin fikir alışverişi yapalım
Soran1 yılTeşekkürler olur
- 1 yıl
Bekliyorum🌺
Soran1 yılDaha sonra olur
- 1 yıl
Tamam
Hiç kimsenin yaptığı yanina kalmaz bence
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah Allah büyük..
Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Aradan kaç sene geçmiş evlenmiş çoluk coguga karışmış
02 Yorumla
Soran1 yılKim ya
Gizli Üye(36-45)1 yılUmarım tutar istediklerin olur
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılTutar
128 Yorumla- 1 yıl
Neee
Soran1 yılNeeeeee
- 1 yıl
Kızım ayılmadın mı daha
Soran1 yılNe ayilması sarhosmuydumki
- 1 yıl
Kızım anlamıyorsun hiç bir şey
Soran1 yılEvet üstü kapalı konusuon ondan
- 1 yıl
Tamam sor
Soran1 yılOfff ne sorayimm
- 1 yıl
Ne bileyim
Soran1 yılSen sor
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun
- 11 ay
Olum evlensin
Soran11 ayNiye evlensin
Soran11 ayTravestiye benziyor bide awq gelin
- 11 ay
Belki oylr seviyptfur
Soran11 ay😂😂😂😂😂😂😂
- 11 ay
Sen neye benziyorsun adamın profili ortaya çıktı
Soran11 ayBen kadına benziom
Soran11 ayNasıl profili ortaya cikti
- 11 ay
Lan o da benziyor ozman
- 11 ay
ya da sevgilin gay
Soran11 ayHdhfhf yav yüzü travestiye benziyor değişik bir şekilde
- 11 ay
Tutmuş işte beddua belki trans çıkar gerdekte öğrenir
Soran11 ay😂😂😂he he
Soran11 ayEvlenmeden yapmıştırlar o işi
- 11 ay
Yapsalar evlenmez
Soran11 ayO pic fırlamaydi yapmıştır illa durmaz
- 11 ay
Rmm
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tutar
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
1 yılEtmesen keşke
132 Yorumla
Soran1 yılİlahi adalet vardır.. ben ah etmesem de Allah gözyaşlarımin acımin hesabını sorar elbet bu dünyada olmasa ahirette
- 1 yıl
Ozaman yaradana bırak
Soran1 yılÖyle tabik..
- 1 yıl
Hayırlısı olsun hakkında kalbini karartma
Soran1 yılAmin hepimizin. Yok asla Allah büyük diyorum hep kalbimi karartmam inadına temiz kalpli olacam
- 1 yıl
Hepsi bişey öğretiyor
Soran1 yılÖyle evet ama bana çok ağır oldu o yaşta çünkü bilinçli değildim yani
- 1 yıl
Olanda hayır vardır
Soran1 yılBelkide evet..
- 1 yıl
Yaşın şu an kaç
Soran1 yıl24 yaş
- 1 yıl
Anladım olgunlukla oluyor bunlar
Soran1 yılİşte öyle tabi
- 1 yıl
Hayırlısı hakkında güven duygusu zedeleniyor
Soran1 yılAmin hepimizin hakkında hayırlısı. Güven kalmadı ki zaten kendime güvenim de yok kendimden şüphe ediyorum dedim ya
- 1 yıl
Yok onu yapma işte
Soran1 yılİşte geçmiyor çok kötü takıntılar oluştu.. temizlik takıntısı, sonra mesela ocağı kapattım mı diye takıntı. Bazı şeyleri sayı sayarak yapma elimi yıkarken durulsrken 3 saniye sayıyorum saçma sapan
- 1 yıl
Destek alıyor musun
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Almalısın
Soran1 yıl:( bakalım halledemezsem alacam bu böyle gitmez çünkü
Soran1 yılDepresyondaykeb gitmiştim iki kere psikiyatriye ilaç verdi doktor ama bir iki hafta sonra bıraktım. Gene iyi toparlandım ama çok kötüydum
- 1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim
Soran1 yılHepsini anlattm valla
- 1 yıl
Sağlıkciyim bende
Soran1 yılAa ne güzel hangi bölüm
- 1 yıl
Kadın doğum
Soran1 yılHiii iyiymiş ne güzel
- 1 yıl
Pek değil günümüzde konuşurus
Soran1 yılAllah Allah neden acep tamam
Soran1 yılTamam
- 1 yıl
Bekliyorum
Gizli Üye(30-35)1 yıliyi seni cidden biraz adam etmis.
00 Yorumla
1 yılTutmaz
00 YorumlaTutmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem