Kız arkadaşımla arkadaşlığımı keseceğim?

(Daha çok yanıt gelmesi için tekrar atıyorum cevaba ihtiyacım var)

İş yerinden tanıştığım bir arkadaşım var başta çok severdim ama cimrileşmeye kıskançlığa ve bencilleşmeye başladı.
Bana birkaç kişinin yanında bağırmalaw sürekli tartışıyoruz regl olduğumda ben siniriyim alttan al falan diyordu. Bundan kavga ettik ben kimsenin sinirini alttan almak zorunda değilim çünkü.
Daha korkuncu iş yerinde beğendiğim bir çocuk vardı hoşlanıyordum arkadaşıma istek atmış ve arkadaşım kabul etmiş bana bunu sonradan söyledi ve çocuk fotoğraflarını beğendi. Sana yürüyor dedim yok yürümüyor ne alakası var dedi ama derken ki hareketleri normal değildi. Çocuk tabii ki beni beğenmek zorunda değil ama o kızın bana yaptığı şey ayıp. Sonra Çocuk ona yazdı ve pick melik yaptı şekillere girdi çok ayıp insan arkadaşına bunu yapar mı? Baya konuştular.

Arkadaşımla ayrıldık ayrı şehirlerdeyiz ama oturup düşününce kendisinden daha çok soğudum. Sosyal medyada her yerden çıkarıp muhattabı keseceğim siz ne diyorsunuz?
Güncellemeler
11 ay
Evet kafama yattı her yerden iletişimi kestim başka bir şey olursa sizi bilgilendireceğim teşekkür ederimmmm
Kız arkadaşımla arkadaşlığımı keseceğim?