Kız arkadaş ile barışmak?

Arkadaşlar beş senedir normal arkadaş olarak konuştuğum bir kız arkadaşım var uzun süreli bir arkadaşlığımız var ama sadece internetten WhatsApp'tan falan konuşuyoruz ama birbirimizi hiç aramadık herneyse ben askere gittim tertibimin tekiyle kule nöbetindeyiz, kız arkadaş konusu açıldı aramızda o anlattı birşeyler sıra bana geldi dedi sende yok mu birşeyler ben de yok dedim nasıl olmaz falan dedi bende ya aslında bir kız arkadaşım var sadece normal konuşuyoruz sevgilim değil daha sesini bile duymadım dedim gülmeye başladı nasıl olur bilmem ne diyor, ya aç şu telefonu ara bilmem ne yaptı ondan sonra bu cesaret geldi bana aradım ama çok çekindim telefon çalarken kapatmak istedim tam da kapatacakken kız açtı telefonu benim de elim ayağıma dolaştı arkadaş aldı elimden telefonu kızla konuşmaya başladı çok kısa konuştular yanlış oldu falan filan telefonu burda kalmış gibi cümleler kurdu kapandı telefon nöbetinde bitmesine yarım saat kalmıştı neyse nöbet bitti yatakhaneye gittim Instagrama girdim neler neler yazmış, sen ne yapmaya çalışıyorsun, neden beni arkadaşın arıyor senin telefonundan falan diye, ki haklı da neyse mesajları görüldü yaptım iki dakika sonra aradı açamadım sonra mesaj yazdı bir daha konuşmayalım diye daha sonra da öylece bitti konuşmamız ve bu olayın üzerinden 8 ay falan geçti ben tekrar iletişime geçmek istiyorum fakat heryerden engelledi beni ne yapmalıyım, sizce bu işin peşini bırakmalı mıyım?
Kız arkadaş ile barışmak?