Merhaba. Kız arkadaşımla 6 aylık bir ilişkimiz vardı cafede otururken eski sevgilim geldi ve yanımıza oturdu. Kendimi o an çok çaresiz hissettim. Kız arkadaşıma buna güvenme umut verip terk edip gider vs sözler söyledi kavga çıktı ayırdim. Resmen türk filmindeki gibi birer tokat attılar ve ikiside gitti. Ben kız arkadaşımı çok seviyorum 2 gündür telefonumu açmıyor. Dün gece sabaha kadar penceresinin önünde sokakta bekledim beni görüp perdeyi kapattı. Sabah çıkarken yakaladım çiçek almıştım çiçeği yüzüme vurdu gitti. Tek kelime dahi konuşmuyor benle. O olay olmadan önce hiç bir sorunumuz yoktu gayet mutluyduk. Sizce neden böyle bişi yapıyor beni istemiyormu artık ayrıldımı sizce? Ne yapabilirim barışmak için. Camının önüne beni affedermisin yazılı balon uçurmayı düşünüyorum işe yarami?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHaklı olarak şu an çok sinirlidir o duruma hangi kız ister düşmek biraz zaman ver sakinleşsin hala seviyordur öyle hemen soğumaz ana sinirli ve haklı sen orda eski arkadaşını gönderip sevgilimi savunman gerek arkana alman gerekiyordu balon olabilir mesajlar özür dile ara konuşalım de yani ne vazgeç nede cok abart
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Diğer kızların hepsi beni suçlu çıkardı resmen. Tamamen masumum ne yapıcağımı bilemedim orda şok oldum. İnşallah barışır
- +1 yıl
Suçlu olacak birşey yok eski sevgilinle ayrılma sebebine de bağlı bu oda yüzsüzlük yapmış hala sana takıntılı olmalı sen özür dile konuşmak iste illa barışır sadece çok sinirli ve haklı bu konu da sen gönlünü almaya bak hediye falan gönder eğer ailesi birşey demezse çikolata falan al yani birşeyler yap yine sevmesen zaten umursamazdın
Soran+1 yılTek dileğim şu an onun benle barışması. Dediğin gibi gönlünü almaya çalışcam ama ailesi fazla sevmiyor beni. Serseri mafyatik birisi diyormuş benim için. Ama hiç alakam yok. Yinede dedigin gibi göndercem sürekli hediye
- +1 yıl
O zaman bu olaydan ailenin haberi olmamalı iyice senden soğutmaya çalışırlar yani bazılarına yaranılmak zor oluyor sen yine de kıza odaklan ailesi illa isteyecek
Soran+1 yılBen zaten kıza odaklıyım ama yüzüme bakmıyor ya siniri hala geçmedi bence ya da sevmiyor beni. Gidicem birazdan balon uçurmaya inşallah affeder.
- +1 yıl
Olay ne kadar süre geçti üstünden ne zaman oldu yani
- +1 yıl
6 ay yani sevmese olmazdı diye düşünüyorum ama yeni olduysa olay bu yüzdendir
Soran+1 yılYeni oldu geçen pazar o olaydan sonra zaten direk gitti ordan beni bırakıp telefonlarımı falan açmamaya başladı
- +1 yıl
2 3 gün olmuş normal biraz seni süründürmek falan istiyo biraz daha çabala olmuyorsa biraz kendini geri çek
En İyi Cevaplar
+1 yılkız senin ses etmemene kızmış kızın söylediklerine değil. o tokadı sevgiline vurmasına izin vermeseydin, o kızı o masaya oturtmasaydın güzel bir şekilde devam ederdi ilişkiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTokadı yiyen benim. Ve şok oldum ne yapcağımı bilemedim birden çıktı geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
tarık akan gibi kendini karsi binadan at tovbe tovbe... senin sucun yok zaten bence. Arkasindan kosma demekki sna guveni yok kizin soylediklerini takmis kafasina
03 Yorumla
Soran+1 yılBarışmazmı
Soran+1 yılZaten çok uzun kalmadı kız 1 ya da 1.30 dk da olup bitti olay şok oldum bir anda gelip oturunca masaya. Suçlu benmiyim
Kardeşim sen niye kalkıp masadan eski sevgilini kovmuyorsun. Ses etmeyişine kızmış haklıda
09 Yorumla
Soran+1 yılŞok oldum bir anda geldi nasıl kovuyum
Soran+1 yılYa tokadı yiyen benim ikisindende birer tane. Neden böyle bişi hoşuma gitsin suçlu benmiyim şimdi
Soran+1 yılKimse beni anlamıyor. Olaylar çok hızlı ceyran etti ve çarpılan ben oldum. Ben suçluyum haklısınız biliyorum ama olan oldu barışmak için ne yapıyım daha bennn
Soran+1 yılO şüphe ne bilmiyorum. Sen olsan barışırmıydın
Soran+1 yılÇok kötüsün
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıradaki şöyle balkona çıkıp atlarım diye tehdit edeceksin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKomikmi simdi sizden akil isteyende suç
+1 yılAy abartma 😳
10 YorumlaJflsjrlwrkel vay be
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem