İlk ve tek aşkım beni terk etti hem de çok kötü bir şekilde?

3 sene önce uzak mesafede bir çocuğa çok aşık oldum. O kaç kez kalbimi kırdı her seferinde geri döndü hep affetim. Arkadaş olarak da olsa. Saatlerce sevdiği kızı anlatıp ağlardı ben de onu sakinleştirirdim telefonu kapatıp ben ağlardım. Kaç kez az daha sevgili olduk ama hep kaçtı.

Bu sene sevgili gibiydik aynı ve ilk başlarda o kadar tatlıydı ki anlatamam. İnanamadım, yıllardır hayalini kurduğum şey oluyordu. Bir anda soğudu ve her şeye bahaneler üretmeye başladı. Sebebini sorunca benle dalga geçti, kavga etmeye başladık. Bir yerden sonra bıktım senden dedi ve ben tüm gece ağlayıp beni affetmesi için yalvardım okul akşamı sabahlara kadar yatmadım sonra okulda serviste her yerde ağladım.

Geri döndüm ona kaç kez bak unutalım eskiyi, sen ne yaptıysan ben affediyorum baştan başlayalım. Böyle saçma şeylerden bunu bitirmemiz ne kadar mantıklı dedim. Başta tamam dedi, daha sonra bana ne kadar toksik olduğumu vb vb söylemeye başladı hem de normal bir şekilde sohbet ederken. Artık beni istemediğini söyledi.

Arkadaşım ona beni sevmiyormuş gibi yazıp dedikodumu yapıyordu, amaç ağzından laf almak. Bana bunların ekran fotosunu atıyordu tabii ama çocuk da beni gömüyor kıza. Basbayağı en yakın arkadaşımla dedikodumu yapıyor yani. Biz beraberken de aynı arkadaşıma duruyla kendimi konuşmak için zorluyorum demiş. Ben oysaki ona hep bak bir problem varsa anlat bana, konuşarak anlaşalım diyorum ama mesela bana "eximi senden daha çok seviyordum" dediği zaman falan tabii sinirlenirim. Bana bunu dediğinde sinirlenmiştim ve kavga etmiştim bu yüzden bana her şeyde kavga çıkarıyorsun diyor. Bu exi de onu sabah akşam ağlatan kız.

Ama ben onu hala çok seviyorum, ne yapmalıyım?

İlk ve tek aşkım beni terk etti hem de çok kötü bir şekilde?