İlk kez aşık oldum ve terk edildim. Onu hala seviyorum, özlüyorum nasıl toparlanacağım?

İlk kez aşık oldum ve terk edildim. Sebepse hareketlerimden dolayı benden soğumuş ama bir şey yapmadım sadece sevgiliyken korktum gitmesinden ilkti asabileştim özledim kızdım üzüldüm onla konuşmaya hep çalıştım kavga sandı o hiç anlatmadı sana neden anlatıyım dedi değersiz hissediyorum dedim umursamazdı sana göre öyle öyle bir şey yok dedi hep sordum sevmiyorsan söyle dedim öyle bir şey olsa derim niye demiyim dedi ayrılınca ben diyemezdim bilmeliydin dedi. Bilerek son hafta iyice kötü davranmış bana ben ayrılıyım diye oysaki ben ondan hiç gitmek istemiyordum. Ayrıldıktan sonra dayanamadım upuzun içimi döktüm ona mutlu olduğunu ayrıldığımız için üzülmediğini benden soğuduğunu benim yaptığımı söyledi. Çok seversen kaybedersin sıkılır unutma dedi. Sevgi biter mi dedim gerçek aşksa bitmez bizimki gerçek değilmiş dedi Özdemir Asaf'ın öylesine değil şiirini bana okuyan adam. Sevmeyi nasıl bırakacağım dedim bırakamıcaksın alışacaksın dedi o alışmış bu hep exini seviyordu demek değil mi? Bana bu kadar çöp gibi davranan bir insanı nasıl unutacağım içimde kendim bitiyor o bitmiyor...

İlk kez aşık oldum ve terk edildim. Onu hala seviyorum, özlüyorum nasıl toparlanacağım?