Yaşım cok büyük degil ilk defa birine aşık oldum iliskimiz başlarken çok büyük konuştu aşırı aşık oldugunu soyledi benden ayrılmamak icin polisligi ve astsubaylıgı bıraktı hatta daha once ayrılmamam icin karşımda ağladığı bile oldu ama son zamanlar çok kavga etmeye başladık ben ondan onceki 2 sevgilimi aldatmıstım ama zaten ciddi iliski degillerdi karsı tarafla cok bagımız yoktu bu sefer cok farklı oldu hersey ondan baskasını istemiyorum hicbi sekilde ama o bana guvenmiyordu hicbir zaman aşırı toksik olmaya başladı iliskimiz birbirimizi aşırı kısıtladık surekli ayrılıkla tehdit ettik birbirmizi ama hicbi zaman ayrılmayız gibi geliyodu en sonunda ben ayrıldım o da kabul etti sonra ben geri yazdım artık istemedigini soyledi daha once de bi cok kez ayrılık yasadık ama cok kısa sureliydi 1 gün ya da saat suruyodu bazen illaki barısıyoduk ama bu sefer istemedigini soyledi sadece birazcık sevgisinin kaldığını soyledi ciddi bi iliski istemedgni soyledi yoruldugunu söyledi ve ben kabullenemiyorum bitmis olması cok sacma geliyor bi anda nasıl hisleri bitebilir bu kadar aşıkken?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen insanlar bazi seylere buyuk ilgiyle ve sevgiyle bakarlar ve o seydende kendi baktiklari sevginin karsiligini beklerler bazense karsiliksiz ask beslerler ama her ne kadar severlerse sevsinler bir sure sonra karsilik gelmeyince bunalir yorulur ve sıkılırlar ve artik katlanamazlar ve hersey biter sonunda ara verir ve tekrar ayni seyleri o seye karsi dener ya da artik baska seylerle ilgilenirler kendilerini tatmin edecek sonucu bulana kadar
Yani seni ilk basta sevmis olabilir ama bu ask sevgiden cok aci verince insani bunaltir yorar ve insan artik boyle seyler yasamak istemez
Bazen bazi insanlar annelerinden bile nefret ediyorlar ilk basta anne annem annecim annemm diyorlar ama bazen kavga edince onlarda artik anne demek istemiyorlar
Yani sana olan ilgilisi bir anda değilde boyle zamanla kavgalarla bittiyse bu gayet normal boyle hep kavga edip sonundada seni sonsuza kadar sevmesini bekleyemezdin yapman gereken suydu
Sana olan ilgisi bitmeden once olaylari alttan alip bosvermekti cunku bir kere o sevgi bittimi her ne kadar seni seviyorum desede geriye donmuyor hic bir sey o yuzden bitmeden once cabalaman gerekirdi
Sana tavsiyem ne onu daha fazla mesgul et nede kendini yor yeni iliskiden ayrilmis biri olarak biraz iliskilere ara vermeni oneririm biraz kendini serbest birak baska seylerle ilgilen sonra tekrar baslarsin iliskiye o zamanda bu hatalardan ders cikarip daha iyi sonuclar gosterebilirsin
Uzun yazdigim icin ozur dilerim okuduysaniz okudugunuz icin tesekkurler ❤️
Gerçekten çok çabaladım hatta tek çabalayan taraf benmişim gibi hissediyordum hep alttan almaya calıstım onun hatalarını cok kez affettim ama o benim en ufak hatamda silip attı ettigimiz kavgaların cogu da kısıtlama meseleleriyle alakalıydı kısıtlama meselelerinin başlamasının sebebi de oydu ben kısıtlanmaya gelemeyen bi insanım daha dogrusu her seyin bir dozajı vardır diye düşünüyorum abartı kısıtlamalarına karsılık ben de onu kısıtladım cunku baska turlu kabul edemedim kısıtlamasını boyle kavgalar ettik surekli ve o kadar yakındık ki birbimizden igrenmezdik hem en yakın arkadas hem sevgili gibiydik onun yanında cok rahattım bidaha nasıl boyle biri bulabilirim bilmiyorum ve bu yuzden o kisiye yalvarıp duruyorum baskasını istemiyorum hicbir şekilde baskasıyla konusunca bile midem bulanıyor
Sevgili dostum seni gayet iyi anlıyorum
Öncelikle şunu söylemeliyim bu söylediklerim senin için anlamsız olabilir boş konuştuğumu düşünebilirsin seni şimdiden uyarıyorum ve konuya geçiyorum
İlişkilerde tek taraf iyi değildir hep senin bir başkası için çabalaman seni yorar ve karşılık beklersinki bu doğal
Kısıtlanmayı kimse sevmez belli dozlar olabilir ama fazlasıda ilişkiyi bozan şeylerden birisidir
Hep senin çabalıyor olman karşındaki kişiye özgüven getirir bu seni kaybetme korkusunu yok eder sanki o istemesede istesede sen olacakmışsın gibi olur ve bu yüzden sana olan ilgisi azalır bu yüzden kendini hep bulunabilir bir şey değilde değerli gostermelisinki herkes zaten degerlidir sadece bunu biraz daha belli etmek gerekir
Şimdi bir şöyle düşün;
Diyelimki kabul etti ve tekrar birlikte olacaksınız tekrar aynı şeylerin olmayacağının garantisini verebilirmisiniz. Tekrar aynı şeyler olacak ve birbirinizden sıkılacaksınız şu an ne kadar birbirinizi sevdiğinizi söylesenizde bunu kavga ederkende söyleyebilirmisiniz?
Ne kadar sözler versenizde bunlar tekrar başlayacaktır.
şu an bağlandığınız birini kaybetmenin üzüntüsüyle belirsizlikler ve boşluk içindesinizdir.
Biraz ara vermeniz iyi olacaktır
Hayatta hiç beklemediginiz şeyler olabilir
Sizi istemeyen birine yalvarıp kendinizi yormak yerine bırakın.
şu an onu istiyor olabilirsiniz ama istediginizi alinca pek mutlu olmayabilirsiniz bir kez onu denediniz ve artik neler oldugunu biliyorsunuz
Bunları iyi degerlendirerek karar vermelisiniz.
Ama gercekten ona asiksaniz ve vazgecemiyorsanız o zaman elinizden geleni ardiniza koymayin. Bazen sevdiginiz icin bazi seylerden vazgecmeniz gerekebilir umarim istediginizi elde eder ve pisman olmazsiniz.
Gelismelerden beni haberder ederseniz sevinirim❤️
Elimden geleni ardıma koymadım cidden cok yalvardım aşığım da ama istemedigini söyledi ciddi iliskinin onu yorduğunu soyledi hic ihtimal yok gibi bilmiyorum dedigim gibi yasım daha kucuk uzatmamam lazımdır belkide
O zaman arkadaşlık teklif edebilirsiniz ciddi değilde arkadaş olarak yakınlaşabilirsiniz sonrada bir sure sonra belki tekrar iliskiye girebilirsiniz
Ama bence daha fazla israr etmemelisiniz hemen ayrildiktan sonra israr etmek kisiyi dahada sinir edebilir zamana ve olayın akisina birakin.
Boyle tavsiye almak iyi geldi gerçekten teşekkürler
Ya arkadaslık teklif etmek cok zor insanın sevistigi biriyle arkadaş kalması falan garip olabilir ve unutmamı zorlastirir sanirim yeniden birlesmemiz imkansız gibi
Ne demek rica ederim😊
Benimde bu sıralar pek arkadaşım yok böyle yeni insanlar tanımak hoşuma gidiyor.
Tavsiyeye ihtiyacınız olursa buradayim.
Tabii arkadaş oldugunuz zaman eskisi yakın olmaya bilirsiniz ama yinede bir kez deneyebilirsiniz denemeyerek pisman olmaktansa denemek iyidir
Imkansizinda imkani oldugu gibi imkani olmasida imkansiz olabilir
Oyle ama beni bu sekilde istemeyen bi insan icin daha cok cabalamanın anlamı yok sanırsam benim de pek arkadasım yok su sıralar o kadar cok kısıtlıyodu ki beni cevrem falan azaldı ben de sizi tanımak dinlemek isterim bu olay hakkında arkadaslarım ailem bile bu sekilde konusmadı bana baya tıkanmıs gibi hissediyorum intihar bile düşünür oldum
Çogu insan bir süre sonra tıkanır depresyona girer.
Bu konularda ilginizi başka seylere cevirmelisiniz.
Ornegin bos vakitlerde derin nefes alip muzik dinleyebilirsin ayni zamanda çok fazla evde kalma disari cik ruzgar ve temiz hava esinti insani rahatlatir minik hobiler sizi mutlu edebilir.
Olumsuz dusunmeyin herseyi kafaya takip strese girmeyin biri size ustundeki elbise igrenc dediginde ne onemi var deyip bos verin.
Insanlari degil kendinizi dusunun imkaniniz varsa sehir ulke disina cikin yeni yerler gormek sizi rahatlatir.
Hayati yasayin kukla gibi sabah kalk yemek ye
Dus al gibi degil
Siradisi seyler deneyin ve hayatinizi degistirin
Ilk adimi sizin atmaniz gerekir bazen
Vakti gelince karsiliginida beklersiniz😉
Git ver o zaman
afiyet olsun