İlk defa aşık oldum ve ayrıldıgımızı kabullenemiyorum?

Yaşım cok büyük degil ilk defa birine aşık oldum iliskimiz başlarken çok büyük konuştu aşırı aşık oldugunu soyledi benden ayrılmamak icin polisligi ve astsubaylıgı bıraktı hatta daha once ayrılmamam icin karşımda ağladığı bile oldu ama son zamanlar çok kavga etmeye başladık ben ondan onceki 2 sevgilimi aldatmıstım ama zaten ciddi iliski degillerdi karsı tarafla cok bagımız yoktu bu sefer cok farklı oldu hersey ondan baskasını istemiyorum hicbi sekilde ama o bana guvenmiyordu hicbir zaman aşırı toksik olmaya başladı iliskimiz birbirimizi aşırı kısıtladık surekli ayrılıkla tehdit ettik birbirmizi ama hicbi zaman ayrılmayız gibi geliyodu en sonunda ben ayrıldım o da kabul etti sonra ben geri yazdım artık istemedigini soyledi daha once de bi cok kez ayrılık yasadık ama cok kısa sureliydi 1 gün ya da saat suruyodu bazen illaki barısıyoduk ama bu sefer istemedigini soyledi sadece birazcık sevgisinin kaldığını soyledi ciddi bi iliski istemedgni soyledi yoruldugunu söyledi ve ben kabullenemiyorum bitmis olması cok sacma geliyor bi anda nasıl hisleri bitebilir bu kadar aşıkken?

İlk defa aşık oldum ve ayrıldıgımızı kabullenemiyorum?