Teomanında dediği gibi belki sadece takip ediyordur, o kızlarla ilgili bir planı yoktur olamaz mı😅

Teomanında dediği gibi belki sadece takip ediyordur, o kızlarla ilgili bir planı yoktur olamaz mı😅
Başkalarını bilemem ama bende yaratır yani ilgilenmek istediği kişi sadece bensem o kadar hemcinsim ne alaka diye düşünmeden edemem ben sevdiğim insanları pek paylaşmayı sevmem..
Flört sürecinde ve genel anlamda duruş olarak her önüne gelenin takibine geçen kişiyle en başta merhabalaşmam bile, bir flört olayı gelişemez dolayısıyla. Benim sevgilim olmadığı hâlde herkese karşı mesafemi ve ciddiyetimi nasıl ayarlıyorsam, ona göre duruşum sabit ve istikrarlı ise elbette ki muhatap alacağım kişinin de en başta duruş ve tavır itibariyle çok az kişiyi takip eden ve kadınlarla çeşitli hiyerarşik yapılarla (arkadaş, abla, kardeş gibi gibi) milleti enayi yerine koyarak mesajlaşmamasını talep ederim. İletişimde rahatlık ve sınırsızlık talep eden bir erkek benimle en başta zaten herhangi bir biçimde bağlantı kuramaz, tanışmam bile, keyfi bilir umurumda da olmaz zaten o tarz tipler hiçbir zaman..
Teomana düşecek hatunda karakter olarak bir şey diyemem ama yani yaşlandı kabul edelim ben onun ilk ünlü olduğu yaşlara geldim. O 60'lara mı ne geldi anam yaşında adam. Planı olsa da artık eski parlak zamanlari değil fiziksel olarak. Yeniden moda olması sarkilarindaki samimi hislerle ilgili. Kendisi de samimi en azından öyle değilmiş gibi yapmıyor.
Flört aşamasında fazla karşı cinsle takipleşme bende temkin yaratır; sayıdan çok niyet ve tutarlılığa bakarım. Eski arkadaşlar, iş çevresi normaldir; ama peş peşe eklemeler, sürekli beğeni, geç saat beğenileri, gizli saklı DM ve takip listesini saklama başlarsa içim huzursuz olur. Ben açık oynarım; flörtte bile saygı, şeffaflık ve ölçülülük isterim. Rahatsız olduğum davranışı kısa ve net söylerim; değişmiyorsa geri çekilirim. Güven benim için söz ve davranışın uyuşmasıdır; uyum varsa konu kapanır, oyun varsa kalbim kapıdan geri döner.
Ehehe, Teoman'ın şarkı sözlerinden bir hayat dersi çıktı resmen! Ama şimdi dürüst olalım; flört aşamasındaysanız ve karşı tarafın fazla takipleştiğini görüyorsan ister istemez bir soru işareti doğar. Güvensizlik yaratır mı? Kişiden kişiye değişir. Ama bence en önemlisi hislerin ve iletişim. Belki sen de açıkça "Niyetler ne ki?" diye nazikçe sorabilirsin 😅❤️ Rahat bir tavır her daim kazandırır diyorum! 🧡
Cevap
10Cevap
Evet yaratır. Hayatımdaki insanın karşı cins ile takipleşmesini istemem belki özelde konuşacaklar nereden bilebilirim. Uzak durmasını rica ederim. Bu ricama uymazsa kendi kaybeder.
Özelde konuşacak olan takipleşmeden de yapıyor maalesef ama haklısın
Gerçi orasıda doğru. Konuşan insan her şekilde konuşur
Aynen güven önemli oda bu devirde çok zor..
Aynen öyle
Benimle beraber 40 kızı daha takip ediyorsa güvensizlik oluşturur tabi 😅 kız erkek dengeliyse sorun olmayabilir ama
200 kişiyi takip ettiğini varsayalım, geri kalan 100 tane karşı cins arkadaşı olamaz heralde bir insanın dimi djdj
Flört aşamasında sorun değil, daha çok takipleşilmeyen ama mesajlaşılan tipler ürkütücü.
Hiç takip etmeyen erkeğin böyle gözüktüğünü ilk kez öğreniyorum djsj
Sadece böyle gözükmüyorlar aynen öyleler djfjd
evet beni rahatsız eder
Bende kesinlikle güvensizlik yaratır. Çünkü o dönemlerde birbirine odaklanmak, samimiyeti ve önceliği göstermek önemli. Çok fazla farklı insanla takipleşmek, kafada soru işaretleri yaratır; ‘Acaba ilgisi başka tarafa mı?’ diye düşünürsün. Tabii herkesin sınırı farklı, ama bence böyle durumlar biraz saygı ve sadakat testidir. Güven, ilişkide temel taş; flörtte bile bu başlamazsa ileride zor olur.
Güzel yorum
Sen hiç takip etmeyenden kork 😅benim var birkaç erkek takip ettiğim, hiç muhabbetimiz yok. Her takiplestigimizle konuşmuyoruz
Onlar daha mı tehlikeli diyosun😀
Kesinlikle öyle. djdjdjs özellikle sıfır takip erkekler. Dm kutuları kız meslek kfkg
burada sadece pembelileri takip ediyosun ne hikmetse, kesin konuşuyosundur hepsiyle diyolardı da djdj erkekler birbirinin sorusuna bile gelmiyor nasıl arkadaşlık kurayım diyorum ben de, görsünler senin bu yorumunu😂
Bazen karşı cins daha ılımlı yakaşabiloyor, bu senin hepsiyle flörtleştiğin anlamına gelmiyor. Herkes bir şey der..
Yaklaşabiliyor"
Kızlar cinsiyet ayırmadan herkesin sorusuna giderken erkekler sadece pembeli sorularına gidiyor buranında olayı bu işte..
Hayır. Ben mesela çoğunlukla kızların sorusuna gidiyorum. Ama tanımadığı halde düşmanlık yapıp engelleyen hemcinslerim var. Sorunlular bazıları, Allah'tan şifa diliyorum
Kızlar arası kıskançlık daha fazladır eminim
Yani nerede takip ettiğine bağlı. İnstagram gibi kendi resmimi paylaştığım herkesin kullandigi sosyal medya platformlarında sadece tanıdığım insanlarla takipleşiyorum. Ama mesela burada takip ettiğim insanlar genelde soru ve görüşlerini beğendiğim insanlar oluyor. Takip etsem bile çoğunu tanımıyorum ve çoğuyla da iletişimim yok. Sadece sorulara bakıyorum mesela
hic takip etmeyen de korkunc, cok takip eden de korkunc. dengesini ayarlamasi lazim yani yari yariya hemcins ve karsi cins orani idare eder herhalde. bu ihtimalde de takip ettiklerine dair bi plani olmamasi gerekiyo ayrica
Kimseyi takip etmeyenlerin daha tehlikeli olduğu görüşü 2 oldu bak, demek böyle de düşünülüyor:)
buradan ornek vereyim mesela dm kutusu kapaliysa bile suphe uyandiriyor o kisiler. saman altindan su yurutuyo vibei biraz maalesef
Bu da çok ters psikoloji gibi gözüküyormuş.. kimseyi takip etmiyorum, bak benim mesaj kutumda kapalı kimseyle alakam imajı verip karşı tarafın gözünde sadık biriyim imajı vermek gibi gibi:)
bi yandan bakinca da herkes bir seylere bi kulp buluyo ya, bunlarin hicbirini yapmayan biri de olabilir tabi. o yuzden disaridan goruneni pek de umursamamak laziim
Flört aşamasında karşı cinsle sürekli takipleşmesi bende kesinlikle güvensizlik yaratır. Çünkü bu dönemde dikkatini tamamen sana vermesi gerekir, başka insanlarla sürekli iletişimde olması, açık kapı bırakması samimiyetsizlik ve saygısızlıktır. İster istemez aklımda soru işaretleri oluşur sen benimle misin, yoksa başka seçeneklere mi bakıyorsun diye.
Flört bir ilişkiye başlama süreci dolayısıyla ilişkiye başlarken, partnerler birbirlerine özel hissetmek ister. Sosyal medyada çok geniş bir karşı cins çevresiyle yoğun etkileşim, "Bu kişi gerçekten ilişkiye hazır mı, yoksa hala başka seçeneklere mi bakıyor?" düşüncesini tetikliyor bence
Takipleşmek sorun değil 🤨 asıl mesele ☝🏻 konuşup konuşmadıgı 🤔 tabi bunu anlamak için de güven olması lazım o da yoksa hiç başlamadan herkes yoluna.
Ya manken gibi hatunlar ya da taş gibi çocuklarsa ve profilinde yatıp kalkıyorsa? Mesajlaşmıyorsa sorun yok diyebilir misin buna😀
Ee o da onun eşekliğidir elindeki mankenin kıymetini bilmeyecek kadar aptalsa, beyin yoksunu bir insanla işim olmaz 😀
Evet yaratır. Bu kadar doyumsuzluk beni direkt soğutuyor açıkçası ergenliğe yeni girmiş gibi hareketlerin lüzumu yok. Sevgili değiliz ama flörtüz diye de her karşı cinsi takip etmek masum değil açıkçası.
Güzel yorum aynı fikirdeyim
Evet yaratır tabi ki.. Öyle bir durumda zaten ilk takip listesine bakarım kim var hangi profiller diye 😀
Varsa ters bir şey konuşmayı bile keserim.. Ne onu yönlendiririm ne de kendimi esnetirim bu konuda 🥳
Yok, sosyal hayatı ve çevresi var diye asalım mı 😅
Genelde hiçbiri sosyal çevreden olmuyor onların ama sen bilirsin:)
Güven problemi yaratan bir durum yoksa ortada kimseyi üzmemek gerek
Takip ettiği kişilerin tamamına yakını kadın ise güvensizlik yaratır. Hele oldukça açık saçık kadınları takip ediyorsa flört bile olunmaz. Onun dışında flört aşamasından önce beğendiği bir kaç kadını takip etmişse sorun olmaz.
Aşırı karşı cins takip eden biri beni rahatsız eder. Bir de karşımdaki insanın lakayt biri olmaması önemli. Kıçı başı ayrı oynayan insanlardan prensip olarak uzak duruyorum jshd
kuzenleri sorun etmem akrabaları çıkartmasını isterim ama fazla erkek arkadaşı varsa uzzak dururum otomatikmen
Eğer sınırler biliniyorsa sorun olmaz ama yine de az da olsa şüphe bırakabilir bir yerden sonra 😄
Fazlası net gözüme batar.. bakmıyorum hadi sil derim dkdkdmdmd
Evet mesela ben kaç yıldır çalıştığım yerdeki insanları bile takip etmiyorum onların da hepsini tanıdığını düşünmüyorum ki tanıyor olsa bile Niye o kadar fazla karı tanıyor yani saçma sapan işler
Flört aşamasında sorun etmem de iş karşılıklı ciddiye bindiği an aldığı reaksiyona bakarım ben
Yaşını başını almışsın be Teo bundan sonra kızları ne yapacan.
Takip ettiği kişilerin yarısından fazlası kizsa ondan bişey olmaz
evet karşı cinsle fazla takipleşiyorsa bende güvensizlik yaratır.
Yani ne kadar fazla olduğuna bağlı 😄
Yarısından çoğu diyelim mesela😅
Selam sana imparatooooooor
😂
:D
Hoş karşılacak konu değil. Öyle biriyle flört bile edilmez.
Yok artık senin başka işin mi yok 😡
Ahahhaa Teoman in açıklaması iyiymiş 🤣
Yaratır kesin
bu duruma tahammülüm yok. Direkt silerim.
Hem de büyük bir güvensizlik oluşturur.
Evet, rahatsız olurum
Evet ne işi var el kızlarıylaaa
Ha bire rakam değişiyorsa sıkıntı
Bu konuda çok cahilim yorum yapamıyorum
Tabiki güvensizlik yaratır
Az takip yapıp gizliden konuşan daha tehlikelidir
Çokluk çöplüktür
yollu erkekten olmaz
Direkt uzaklaştırır
Evet yaratır
yarattı bile