Yanlış bir şey söylerim de ona karşı ilgim olduğunu düşünürse ya da bana farklı bir niyetle yaklaşırsa ve ben anlamaz da istemediğim bir duruma düşersem, bir şeye gülerim güldü benden hoşlanıyor diye düşünürse... Ya da başkaları görüp de yalan yanlış şeyler düşünürse hakkımda... Falan filan diye çok korkuyorum. 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oluyor. Bizim toplum hala sosyal arkadaşlığı kabullenemedi. Esnafım markette calısan kızlara az sıcak davranıyorum dıye bırbırlerın arasında dedıkodu yapmıslar evren abi benden hoslanıyor galıba oburude oyle demıs vs kulahıma geldı muhabbetı kestım selamlarını almıyom vermıyom
Ben karşı cins kim olursa konuşurken korkuyorum. Geriliyorum valla.
İşte bu toplumda böyle yinede temkinli olmak lazım en iyisini yapıyorsun. Ülkemiz de durum bu maalesef ya da benden hoslanıyor derler ya abaza ya da yollu
Hoşlandığım biri var ki anlaşırsak evleniriz gibi ciddi bir düşünce içindeyim ama onunla konuşmaya çekiniyorum. Ya hakkımda yanlış bir şey düşünürse diye
Muhabbetin varsa alttan yokla evlilij düşünüyormusun planlatın nedır dıye ona gore acılabılırsın
Evlilik düşünüyor musun, benimle evlenir misin gibi bir şey olmuyor mu 😁
Sen kız uşağısın olmazz.
😂
Oğlanıda kacırma elınden sözumu dınle yınede alttan al ürkmesin bnım basıma geldi ürktum olmadı tokatlıydı kulakları cınlasın
Erkekler olarak her gün başımıza gelen olay. Aman sapık sanmasınlar diye toplu taşımada şekilden şekle girmek mi dersin, telefonu cepten çıkarmamak mı, yolda önünde kız yürürken hızlı adımlarla onu sollamak mı... Siz niye korkuyorsunuz mq.
Siz bunları sapıklar yüzünden yaşıyorsunuz. Biz ne yapalım? Ben normalde güler yüzlü neşeli bir insanım ama bu durumu yanlış anlayıp gönlü var diye yorumlayan laubali bir tavra bürünen amcalar oldu. İki defa işi bıraktım bu yüzden. Utangaç bir insanım zaten. Karşı cinsle konuşurken gülmeye korkuyorum. Ama yapım böyle gülüyorum sonra yanlış anlaşıldım mı diye içim içimi yiyor
Dayılar zaten nefes alan her canlıya yürüyor. 😀 Normal de bir kadın konuşma esnasında gülüyor diye farklı anlam çıkarılmaz.
Ama farklı anlam çıkaran üstüne alınan ya da yüz bulup laubali bir tavra bürünen çok erkek var ne yazık ki. Hoşlandığım biri var onunla konuşurken bile yanlış anlar mı diye çekiniyorum 😂
Çok gevşek tip var piyasada ben onlar yerine utanıyorum doğrudur
O gevşeklerde hep beni buluyor 🙄
Yanlış anlaşılırım diye korkmam... Ne olabilir ki o temastan en fazla
Bunlar nahoş düsüncelerden ibaret
Ama elimde değil ki. Ben normalde güler yüzlü neşeli bir insanım bu da bazı karşı cinslerin durumu yanlış anlamasına ve laubali bir tavra bürünmesine neden olabiliyor. Dolayısıyla bunları yaşadıkça daha çok korkar hale geldim. İletişim kuramıyorum karşı cinsle çok geriliyorum. Özellikle evli olanlarla. Eşi yanlış anlar mı, kıskanç mı derken ödüm patlıyor valla.
Evli olan insanları boş ver. Sen kendine uygun olan insanlarla iletişim içerisinde ol her zaman :)
Evli olanlardan kastım eş dost akraba yani. Bir akraba bir düğünde bana benimle evlenir misin dedi mesela. Sarhoştu gerçi ama ben kendimi suçlu hissediyorum. Ben ona yüz verdim belki de. Kendimi kötü hissediyorum böyle olunca. Bilmiyorum ne kadar anlatabildim. Ama böyle şeyler yaşadıkça tedirgin oluyorum iyice. Hoşlandığım kişiyle konuşurken bile yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.
Baya kendini kısıtlıyorsun anlasılan. Özgün olamıyorsun kendin gibi tam olamıyorsun. Kendini ifade etmekte zorluk cekiyorsun ve özgüvenin zedeleniyor. Seni iyi anlıyorum. Bu tür vakalar oldukça cok ve karsılastım. Hiçbir sey çözümsüz değil. Gelişim olmazsa gelişim olmaz.
Kişisel gelişim tam sana göre
Ben kişisel baya geliştim zaten 😂 şaka bir yana kişisel gelişim kitapları çok okuyordum eskiden faydasını da gördüm biraz. Öz güven problemimi aştım. Ama şu an farklı bir bakış açısıyla baktığım için pek tasvip etmiyorum. İnsanlara bencilliği öğretiyor kişisel gelişim kitapları diye düşünüyorum. Şu an tek sorunum karşı cinsle iletişim kurarken yaşadığım bu korku.
Bencillikten ziyade kendine göstermen gereken değeri ayna gibi yansıtır :) Şu an karsı cins olmama ragmen iletişimin rahat ve içten. Tabi sanal ortamda klavye arkasında insanlar daha rahat hissediyor kendisini. içindekileri buraya , kagıda, bir canlıya ağaca dökebilirsin. Oldukça rahatlatıyor. Karsı cinsle iletişim korkusu için bir kaç teknik prova yapman yeterli olacaktır. Bir sürü methodlar var. Tıpta çare tükenmezz
Ben demeyi öğretir. Derin bir konu bu aslında hiç girmeyelim bence 😁 sanal ortamdan tanıdığım insanlarla çok rahat iletişim kurabiliyorum. çünkü yanlış anlaşılsam bile onları engelleyerek hayatımdan kolayca çıkarabilirim. Ama reel hayatta o kadar kolay değil bazı şeyler. Aslında insanların niyetlerini anlamakta güçlük çekiyorum. Belki tecrübe edindikçe insanları tanıdıkça adamına göre muamele yapmayı öğrenir bu durumdan kurtulurum. 😁
Haha tabi. Senin icinde potansiyel yatıyor. Dogru kullanmasını bil yeter:)
Korkmam.