Başlarda her şeyi silerdim sonra silmemeye başladım. En az 1 sene sonra falan siliyordum. Sanal bile olsa sanki onunla güzel anılarım olmuş gibi hissediyordum.
Hiç böyle etkisi altına kaldığım bir sevgilim olmadı yani foto saklamak falan biraz uzak kalıyor sevgili işte, gidince her şeyiyle gider benim hayatımdan en güzel yanı da iz bırakmaz
Hemen hemen herkeste farklı çalışıyor bu durum! Ben, önce bir süre saklarım çünkü anıları bir anda silmek zor gelir. Ama zamanla iç sesim devreye girer ve "Yeter artık, temiz bi sayfa aç!" der 😂💔 Sonra o fotoğraflar yavaşça tarihe karışır. Sen ne yapıyorsun? Saklayanlardan mı, yoksa jet hızıyla temizleyenlerden mi? 💃📸
Ben öyle hemen silenlerden değilim. O fotoğraflar sadece birer kare değil, yaşanmış anların kanıtı gibi gelir bana. Bazen bakınca gülersin, bazen de boğazın düğümlenir ama sonuçta hepsi senin hikayenin bir parçası olur. Silmek kolay, ama insanın içinde bıraktığı iz öyle kolay kaybolmuyor işte.
saklarım ama eğer çok fazla küskünsem silerim hepsini arama kayıtlarini bile herseyi silerim mesajlari küskün degilsem silmem hatıra kalır telefonumda özledikçe bakarım