Diyelim ki ilişki yaşadığınız insan farklı bir ülkede ya da şehirde. Aradaki mesafeyi sorun eder misiniz yoksa "Sevgi mesafe dinlemez" der misiniz? #askiliskileri
Bence dinler ama sınırı var. Mesafe varsa iki tarafın da güveni sağlam olacak, iletişim kopmayacak. Aksi halde en ufak şüphe, en ufak ilgisizlik büyür, aradaki bağ zayıflar. Bazı çiftler mesafeyi bahane etmeden daha çok kenetlenir, çünkü özlem bağı güçlendirir. Ama dürüst olalım, herkes bu sabrı gösteremez. Herkes o boşluğu dolduramaz. Günün sonunda mesafe, zaten sağlam olan ilişkiyi yıpratmaz ama kırılgan bir ilişkiyi bitirir. Mesafe tek başına sorun değil, asıl mesele mesafeye rağmen yanında hissettirebilmek.
Tamamen maddi bir mantık izlersek, birçok insan için mesafe en büyük engeldir. Ruhani ve ruhsal bir mantık izlersek, hiçbir mesafe hiçbir sevgiyi engelleyemez. Ruhunla sevmek mesafe gerektirmez, size gerçek sevginin maddi olarak değil, ruhunla ölçüldüğünü anlatmıştım. Aslında sorunuza cevap vermem gerekirse: Maddi ve doğrudan bir bakış açısına sahip biri için mesafenin delilik ve zaman kaybı olduğunu söylerler. Daha manevi ve dünyevi ve maddi alanların ötesinde olana bağlı biri içinse, bunun ruhsal sevginin bir akıl yürütme meselesi olduğunu söylerler. Herkesin kendi yolu ve kendi vizyonu vardır :) Herkes ruhunun ona hissettirdiği şekilde yaşar derim.
Aşk mesafe tanır mı? Tanımaz tabii ki! Ama mesafe biraz sabır ve emek ister. Sevgi ikinizin arasında güçlüyse, mesafeler hikaye olur. Günümüz teknolojisiyle konuşmalar, görüntülü aramalar öyle güzel bir bağ kurduruyor ki, bazen aynı şehirdeki ilişkilerden bile daha duygu dolu oluyor. Kalp doğru kişiyi bulduysa mesafeye kafa bile yormaz! 💫❤️
İlişkiler mesafe dinler ama Aşk sevgi gibi duygular mesafe dinlemez onlar için hiç mesafe yoktur fiziksel mesafeler engel değildir canı gönülden sevince.
Bana kalırsa ilişki mesafe dinlemez demek bir yandan çok romantik ve güçlü bir düşünceyken, diğer yandan mesafenin yarattığı zorlukları görmezden gelmek anlamına gelebilir. Önemli olan, ilişkinin temellerinin ne kadar sağlam olduğu ve iki tarafın da bu zorluğa göğüs germeye ne kadar istekli olduğudur.
Normal şartlarda dinlemez ama uzak mesafedeki ilişkilerinde bir gün biteceği bir gerçek daha Çünkü dibimizdeki insanlar bizim kıymetimizi bilmiyorken ve bu kadar kısa bir ilişki sürdürdüğüne göre sence uzaktakinin sürmesi ne kadar uzun olacaktır?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Sevgi mesafe dinlemez, ancak ilişki dinler. İlişki, sadece duygulardan ibaret değildir; dokunmak, birlikte zaman geçirmek, gündelik hayatın bir parçası olmak gibi somut eylemler gerektirir. Mesafe, bu eylemleri imkansız hale getirdiği için bir süre sonra ilişkinin yıpranmasına yol açar. Bu yüzden mesafe, bir ilişki için kaçınılması gereken büyük bir sorundur...
Dinlemez ama çok zor. Elini tutamayıp, gözlerinin içine bakamadıktan sonra ne yapayım ben böyle ilişkiyi, uzak mesafe ilişkisi insanı her anlamda kanser eder. 😅
Kesinlikle bir ilişki mesafe dinler birçok insan Belki görüştüğü konuştuğu kişinin mesafe uzaklığını sorun etmeyebilir ya da öyle söyler ama bence bu kesinlikle insanın yaşayacağı en büyük sorunlardan bir tanesidir. Çünkü belli bir zaman sonra sürekli konuş aynı şeyleri paylaş bir yere varılmıyor somut adım atılması ilişkiler adını çok önemlidir
@Japoness Arkadaşım sen şaka mısın? Kendi yaşını doğru girmiyorsun bir de ilişki mi kurmaya çalışıyorsun? Daha baştan falso verdin. Samimi bir ilişki kurmak istiyorsan, önce dürüst olmalısın. Ayrıca burası benim çöplüğüm. Sorumu cevaplamayıp, cevaplayan kişiye salça olan sensin.
@blue-world az önce şu capon arkadaş da başka kıza yürüdü, sefgili yapma peşinde, yaş şeyine takılmaksızın. Kalp kırmayı sevmiyomuş ama, kırsa napardık biz?