Var şahsen ben eğer bir ilişki yaşıyorsam yanımda olduğunu görmek isterim öbür türlü her iki taraf içinde işkence bu nasıl iş birbirimizi görmeden ayrılıyoruz vdgbfnvf ne anladım bu işten artı insan kafayı yiyor böyle bazen pılını bırtını alıp gidesin geliyor onun yanına ama bir şey diyemiyorsun umut vermemek işte onu üzmemek için empati yapmak lazım bana dese benim için yanardı tabi erkekler için durum nasıl oluyor bilemeyiz xd
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bence var insan ne olursa olsun sevdiğini yanında ister buluşmadan o çekik sağlanamaz diye düşünüyorum hem duyguları daha iyi aktarmak için yan yana olmak şart
Mesafenin bir ilişkide önemi kesinlikle var! Özellikle fiziksel temasın, birlikte olmanın sıcaklığı başka bir seviyede. Sürekli telefona sarılmak yerine, üzüldüğünde ya da sevindiğinde sarılabileceğin biri olması çok daha farklı hissettirir. Mesafe ilişkisi zorlayıcı olabilir çünkü her an yüz yüze olmanın verdiği tatlı samimiyet maalesef telefon ekranında pek hissedilemiyor. Ama her şey de mesafeye bağlı değil; güven ve iletişim sağlam olduğunda, mesafeler bir şekilde aşılabiliyor. Yani, mesafeyi aşıp aşamayacağınıza dair o sıkı bağlantıyı kurmak şart! 🫂💕
Mesafeden kastın aşırı uzak şehirler ise İzmir - Kayseri evet ama yakın şehirlerse İstanbul Sakarya Sivas Kayseri Nevşehir Kayseri vb çok da sıkıntılı değil 1-3 saatlik yol
Mesafe önemli bence. Kısa vadede sorun olmaz ama uzun vadede mesafe önemli. Aksi durumda ilişki mutlak bir gün biter.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kesinlikle vardır ama şöyle yakın illerdeyseniz bir iki saatlik gibi sorun olmaz ama uzaksanız problemler dallanıp budaklanır sorunlar çözülemez yüz yüze gelemediğiniz için soğuma olur bir süreden sonra