iyi geceler :))
mesafeler ilişkiyi zedeler mi?
teşekkürler*
mesafeler ilişkiyi zedeler mi?
teşekkürler*
Evet kısmen önemlidir. İlk bştan uzak mesafeelrde başlayan ilşki daha zor ilerler.Birbirine yakın olan kişiler arasnda başlayan ilşki daha sonra kişilerden birinin başka biyere gitmesylede yıpranabilir, ya da değişk sorunlara sebep olabilir.Şuda vardır ki; ilerlemiş bir ilşkide araya mesafa girerse belki karşılklı duyulan sevgi dahada aratabilir, özlem duyulabilir.Ha bu arada, mesafe derken ben hep uzaklığı kastettim, umarım konu o dur :)
çok olgunsun
önemlidir yanımda olmalı istediğim zaman görebilmeliyim :D
THE END...
Değil mi bence de öğle olmalı :)
-Seninle evlenmek istiyorum
-Neden
-İstediğim zaman öpmek için :)
öyle olmalı pardon :D
:) o da olur :D
Kesinlikle zedeler. Onu göremiyosun ne yapıyo bilemiyosun, en önemlisi kötü zamanında yanında olamıyosun.Kıskanclik krizleri falan ciddi sekilde zedeler.
Çok fazla kıskançlık yaratıyor.neredesin şimdi arkadaşın kim bu saatte ne işin var orada.çok zor çook :(
yaşamış gibisin:))
yaşıyorum
hıı peki :D
Cevap
19Cevap
zedelemez sadece sevgili yanında olacak istediğin zaman göreceksin vs cinsellikle alakalı yormayın mesela sen İstanbul sevgilin antalyada olsun ne yaptıgını bilmiyorsun sana anlatıyor ama ne kadar doğru bilemezsin hastayım der baskalarıyla eğlenir onun için ilişkide mesafe varsa mesafeden önce güven olacak sadık olacak
Sana şöyle söyleyeyim 2 yılımız beraber geçti yan yana muhteşemdi sonraki 2 yıl ise ayrı şehirlerde geçti ıkı haftada bir gorustuk ve sonunda bitti 4 bucuk yıl sonra. Emin ol yanımda olsa asla bitmezdi kavga bile etmeyen insanlardır biz yıllarca..
iyi geceler, mesafeler ilişkiyi zedelemez, teşekkürler*
mesafe duruma göre değişebilir Kendini Frenlemek önemlidir ama sakın gazla frenin yerini karıştırma derim ben :)
Benim için hiç sorun olmadı.Gidiyordum 10 gün orda kalıyordum.O geliyordu bizde kalıyordu annemin dizinin dibinde :)
ne güzell :)
hemde mahveder kesinlikle. seks ve cinsellik ise kuvvetlendirir ama dayanımını yıpratır
Uzak ilişki her zaman sıkıntılı sonuçlar doğurur. Uğraşmaya değmez.
Bence mesafe önemli değildir ve zedelemez seviyosa gerçekten zaten hiç bişey etkilemez
Mesafe ilişki için ya sigortadır, ya da ateşi yavaş yavaş düşüren küldür.
zedelemez aksine sevgiyi bence daha fazla katmerler ama zordur..
arada aşk varsa tüm rakamların canı cehenneme.
Zedeler tabi, sıkıntı yaratıyor..
Masafe önemli , hemen cıvıklaştırmamak lazım
yüzyüze olamnın yerini tutmaz
Evet hem de çok yıpratır. Özlem acıdır acıtır.
mahvedebilir bile.. zor zanaattir.
gozden irak gonulden de irak lafina katiliyorum
Önemli değil
o mesafelerin taaa..
Kesinlikle önemlidir
gözden ırak olan...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar