Seni kendinden uzaklaştıran karşı cins halleri nelerdir? Sözler tavırlar nelerdir?

8 Ağustos 2025
Seni kendinden uzaklaştıran karşı cins halleri nelerdir? Sözler tavırlar nelerdir?

8 Ağustos 2025
Beni en çok soğutan hareketler, samimiyetsizlik ve saygısızlıkla ilgili olanlar. Mesela: Sürekli trip atmak, ama sebebini açıkça söylememek. Bu oyunlar enerjimi çeker. Karşımdakini dinlememek, fikirlerine değer vermemek. İlişki karşılıklıysa, tek taraflı konuşma ya da hissetme olmaz. Aşırı kontrolcü veya kıskanç davranmak, özgürlüğü kısıtlamak. Bu tür davranışlar nefes aldırmaz, bunaltır.
Kısacası, saygı ve güven olmazsa, ilişki sağlam olmaz. Onlar da insanın doğal duygularını ve özgürlüğünü yok etmeye başladığında soğurum.
Beni en çok soğutan şey yapaylık; nedensiz, ortamla alakasız ve gösteriş için atılan kahkaha ilk sırada. Sonra tutarsızlık geliyor; bir gün göklere çıkarıp ertesi gün yok saymak, mesajı bilinçli geciktirmek, ilgiyle oyun oynamak beni geri çeker. Küçük de olsa yalan, laf cambazlığı ve manipülatif tavırlar kalbimi kapatır. Aşırı kıskançlık adıyla kontrol etmeye çalışma, sınırlarımı hiçe sayma, tartışmada hakaret ya da alay da çizgidir. Herkese karşı kaba olmak, garsona tepeden bakmak, sürekli dedikodu ve kıyas yapmak da itici gelir. Benim için çekicilik, doğal olmak, tutarlılık ve saygıyla başlar; gerisi ne kadar parlak görünürse görünsün beni ikna etmez.
Gö7ü kalkık olması.
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanması
Samimiyetim olmamasına rağmen yavuşak yavuşak konuşması.
Saçı uzun aklı kısa olması
Laubali adamdan nefret ederim 🙂
Rica ederim 🌸
Samimiyetsiz hareketler ve yapmacık tavırlarla karşılaşmak beni her zaman rahatsız etmiştir. Bir de sürekli kendini övüp başkasını eleştiren, empati yapamayan insanlar hemen soğutur. Mesafesini bilmeyen, fazla kontrolcü biri de itici olabilir. İletişimde açık ve dürüst olmak önemlidir, aksi takdirde güven duygusu zedelendiği için uzaklaşmak kaçınılmaz oluyor. 🌸
Cevap
20Cevap
Trip atan alıngan, laubali ve kafası sürekli cinsel dürtüleri ile çalışan erkek..
Benden bir şeyler saklanması beni aşırı tilt eder.
Karşı cins ile samimi olması. Sürekli karşı cins ile ilgili şeyler söylemesi. Ya da kıskandırması
Ergen olması. trip atması. çocuk gibi davranması. başkasının lafıyla hareket etmesi
Benim fikirlerime, duygularıma, sınırlarıma veya kişisel alanıma saygı duymaması, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini engeller. Devamlı nerede olduğumu sorması, kiminle konuştuğumu kontrol etmesi veya benim sosyal çevresimi kısıtlamaya çalışması boğucu gelir.
Kibirli ve saygısız tavırlara aşırı soğuyorum be! 🙅♀️ Sürekli kendinin en iyisi olduğunu söyleyen veya empati yapamayan biri tam bir mood killer resmen. 😒 Bir de, telefon bağımlılığıyla ilk buluşmada dikkatini veremeyenler yok mu?
En sinir bozucu tipler...
Çevre yapacağım diye herkesle samimiyet kurup kriter sahibi olmaması, laubali davranışlar, parasıyla övünmesi ve insanları aşağılaması, bencil davranışlar, gereksiz süper kahraman misali hareketler😅 saygısızlığı saymıyorum zaten direkt.
Ukalalıkla karışık özgüvensizlik, aşırı kıskançlık, sürekli eskiyle kıyas yapmak, kaba ya da alaycı konuşmak ve daha tanımadan cinselliğe yönelmek gibi davranışlar, ilgiyi anında düşürüyor bende.
Ego
Kendini beğenmişlik
Hiç hiç bir şeyi beğenememesi
Hiç bir şeyden mutmain olmaması
Yetinmeyi bilmemesi
Merhametli olmaması
Giyimine ve kişisel hijyenine dikkat etmemesi
İnatçı olması
Bana farklıyım o yum buyum şöyleyim ya da kendince eskiden hayatında olan erkekleri manipüle edebilmiş ayaklarıyla tripleriyle gelmesin yeme ihtimalim sıfır çünkü doğal kendisi olsun yeterli
Umursamaz davranması soğutur, değer vermesine rağmen soğuk davranıp kendine daha çok çekeceğini düşünen çok kişi var ve bu bence fazlasıyla itici bir durum.
Ukala, gereksiz laubali hareketler, beyinsizlik, karaktersizlik, samimiyetsizlik, bilgisizlik, insanlıktan nasip almamıs, hayvanları sevmeyen, doğayı tahrip eden...
ilgi kaşarı olması sürekli darlaması küsmek tavrını belli etmek yerine günlerce benden bir jest bekleyip günlerce trip atması (neye trip attığını kendide bilmez zaten tek derdi hediye almak) saygısız olması ha bide kapalı olması direk elenme sebebi
Güven sorunum var diyip güvensiz hareketlerde bulunması beni soğutur samimiyet şart herkes önce kendine samimi olmalı.
Ağzını yayarak konuşması, hesap sorması, kendini bir şey sanması, zeytinyağı gibi üste çıkması
Ağzını yayarak konuşması, kendini bir halt sanması, eleştirmesi, sorgulaması, her şeye bir detay araması, kişisel bakımına dikkat etmemesi.
Kızlarla arasına mesafe koyamıyor ve ağır keko davranıyorsa öğk
Geç cevap alıyorsam manipülasyon hissediyosam dengesizliğini gördüysem vs
Eşe partnere ilgi ilişkide sinir sorun yaratabilir
Bu ıssız adam triplerine girenler kadar hasta eden bi tip yok
Ömür törpüsü olan ve kafa s.. ken kadından soğurum
En başta tutarsız olması,
Hal ve hareketleri,
Zirve noktası giyim tarzı.
Her p@ku bildiklerini sanmaları, gevşek , laubali olmaları vs vs
Pis ve dagınık olması yanımda kaba konuşması gibi şeylerle yavaş yavaş buz etkisine dönerim
Onlar ne yaparsa yapsınlar kendimden soğumam.
Sürekli kendisinden bahsetmesi, egolu olması, küfür etmesi her saniye... gibi
Yere tükürmesi. Gevşek gevşek konuşması ve abaza olması çaktırmadan yoldaki kıza bakmaya çalışması
Kadınların hep aklı kıt keko sevmesi acayip itici kılıyor
Egoist kendini bir şey sanan parası ile övünen veya yakışıklı diye kendini kaf dağında gören
Yalan direk silerim
Her halta karışması.
Anlayışı kıt olanlara tahammülüm yok.
Dengesizlik, prenseslik
Ego ve kendini beğenmişlik
Kaba davranış ve sözler..
Kibir, yalan, ilgisizlik
Egolu olduğunu hissettiğim an soğurum.
Ego insanlari dis gorunusune gore yargilamasi
en başta agız kokusu ve yalaka oluşu
Çok şaka yapması
Küfür edip saçma sapan hareketler yapması