Hayatına kimseyi almamış, ilerde her şeyin ilkini eşiyle yaşama, yani sizinle evlenmek istese ve her şeyi sizde yaşamak istese; yalnızlığı seven, çok arkadaşı olmayan, güzel bulduğunuz, zarif bulduğunuz ama çok duygusal, hassas biri sizi yorar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Böyle bir kadın, hislerini yoğun yaşayabilir ve bazen fazlasıyla korunmaya ihtiyaç duyabilir; bu da ilişkiyi yorucu hale getirebilir. Ancak, eğer iki taraf da birbirinin duygusal ihtiyaçlarına saygı gösterir, açık iletişim kurar ve ortak bir zeminde buluşursa, bu durum ilişkide güçlü bir güven ve bağlılık yaratır. Yani, böyle bir ilişki hem emek isteyen hem de çok değerli bir yolculuk olabilir...
11 Yorumla
Soran1 yılmaalesef gitmeyi tercih etti
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
1 yılBence yorar ya da yormaz kısmı biraz senin sabrına ve ilişkiye bakışına bağlı. Böyle birini anlamak, yanında olmak kolay değil ama imkânsız da değil.
Yalnızlığı seven, hassas ve duygusal biri, doğru iletişim kurulduğunda aslında çok kıymetli olabilir. Çünkü hislerini derin yaşar, sevdiğine karşı daha özenli davranır. Tabii bu, duygusal iniş çıkışlarda senin de esnek olmanı gerektirir.
10 Yorumla
Bu tür bir ilişki, bir sanat eseri gibi olabilir. dikkat, irade ve sabır bu donanımları gelişmiş bir Adamla sonunda çok özel bir şey ortaya çıkar. Güzel bir Armağan.03 Yorumla
Soran1 yılPeki o adam başka kadınlara gidiyorsa, sonra ciddi ilişki isteyeceği zaman o kadın aklına gelir mi, pişman olur mu?
Soran1 yılKattım
Onun aptal tabularıyla vakit kaybetmem, gitsin görücü usulü evlensin. Bu yaştan sonra imam hatipli Sümeyye alıyor gibi bedeller ödeyemem kimliksiz üye
06 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
39Cevap
1 yılBöyle bir kadını kabul etmeyen erkek g*tüne kazık arıyordur
09 Yorumla
Soran1 yılPeki boyle erkek Sizce, bu kıza gerçekten değer vermiş midir?
Erkek, kızı “masum bulduğunu” ve “sevmiş olabileceğini” söylemişti. Kızın kıskançlığını ve merakını karşılamak için ekran görüntüleri atan, uzun uzun yazan, kız terk ettiğinde onu ikna etmeye çalışan biriydi. Kız dönmediğinde birkaç gün sonra, kız pişman olup geri dönünce affeden, onu görmek isteyen ama buluşamayan biriydi. Sadece 1 ay tanışmışlardı. Erkek, kızın gözünde değerini düşürmemek için dikkat etmeye çalışıyor, kızdaki detayları fark ediyordu. Fakat daha sonra mesajlara geç cevap verip, görüntülü konuşmadığı için kızı sıkıştıran ve sonunda ilişkiyi bitiren kişi oldu.
Sizce bu erkek gerçekten değer vermiş, sevmiş midir?
- 1 yıl
1 ayda ne kadar sever bilemem tabi.
Fakat kalemin çok güçlüymüş ya aşk romanı okuyorum sandım. Bu nasıl bir betimleme maşallah
Soran1 yılTeşekkür ederim. Değer vermişmidir peki
- 1 yıl
Olabilir tabii
- 1 yıl
Eşinle neler hayal ediyorsun mesela?
Soran1 yılPeki ayrılık sonrası kız sessiz kalması ve paylaşım dahi yapmaması paylasimlarina bakmamasi dikkatini çeker merak eder mi?
- 1 yıl
Bilemem ki o kadarını
Benim soruma cevabın yok mu?
Soran1 yılMutlu olmayı
- 1 yıl
İşte nasıl ve ne sıklıkla olursa mutlu olursun
Tam aradığım aşk kadını 🥰🥰🥰😃😃ama senle evlenmedim yaa sen şimdi evleneceğin insana hayatı dar edersin
00 YorumlaErkek değilim ama kendini darlanmis hissetmiyor musun yalnızlık seven filan diyosun ya
07 Yorumla
Soran1 yılYok, aksine huzur veriyor yalnızlık, emin olun. İnsan tanımak daha riskli ama işte bana değer verdiğini, benimle ilişki yaşamak istediğini söyleyen birine tüm korkularıma rağmen adım attım ama yoruyorum kendimi de, onu da.
- 1 yıl
Ya biraz detaycı doğrudan yaşamayı öğrenmek hayatı kolaylaştırıyor. Bide şua açıdan bak görülürken bir şeyi yikmiyorsaniz bu insaanin yorgunlugudur. Yani aslında bir temel atiyorsunuz başlangıç yapıyorsunuz ama isteklerinizi iyi belirlemelisiniz. Sen de beklentilerinin daha net farkında olmalaisin mesela. Ne istediğini bilmelisin
Soran1 yılNe istediğimi net ve açık sözlerle belirtiyorum, sadece insanlara çok emek veriyorum, çok fazla sevgi veriyorum, değer veriyorum. Benden çok gidiyor, karşılığında hayal kırıklığına uğradım her zaman. O yüzden şimdi yine ya uğrarsam, ya şöyle olursa, böyle olursa diye düşünüyorum. En ufak soğukluğu terkedilecekmişim gibi düşünüp, kimse beni terk etmeden iş yerimde bile önce ben ayrılırım her yerden.
- 1 yıl
İşte bu asiriliklardan kacmalisin ortayi bulmaya calismalisin ne çok emek vereceksin ne uğraşmadan yapacaksın. İçim rahat olsun diye gidip bı insana anne babasının veremedigi sevgiyi vermeye calismak saçma olur çünkü temeli yok duzeltemezsin yoruldugunla kalırsın ama gerektiği zaman kalkarsın ayağa orada sen olyrsun.
Soran1 yılBen bu dengeyi sizce nasıl kurabilirim? Fazla kendi penceremden bakıp, karşımdaki kişilerin tüm tavırlarını kendime bağlıyorum, iyi kötü. Sonra kötü bir tavırda hemen kestirip atıp terk ediyorum.
- 1 yıl
Onaylanma ihtiyacın var. ailenin sana olan tavirlari ödül ceza sisteminde olmuş olabilir onların yargılamaları ile beyin sistemini şekillendirmos olabilirsin. Ondan sonra da insanlara bağlı kilmissin yani her şekilde bir özgüven problemi sonucu. Ya da ozbenligini keşfedip barismamak kendini agfetmemek anlayışla karşılamamak ile de alakalı olabilir. Kendine veremedigin şefkati insanlara acıyıp ona buna dağıtıyor olabilirsin. Sırf kendine duyduğun acıma duygusu yuzuunde jnsanlari da aciz görüyor olabilirsin bunlar batı psikanalizinin dedikleri doğruluyor musun
1 yılÇoğu erkek bu kadını arıyor zaten, neden yorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılAsiri duygusal olması yormaz mi
- 1 yıl
Toplumda çoğu insan yalnız, sevgiye aç, samimiyete aç. Olması için değil de, olması gereken kişiyle yaşamı paylaşırsan, aradan sıyrılırsınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılErkek kişisi de bir tık duygusal olmalı o zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır yormaz. Tanımam lazım, zaman geçirmeden kafamızda bir şeyler oluşması zor.
00 Yorumla
1 yılöyle birini tanırsam. üzüyü verib benimle evlen söylerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılİstediğin yarda birisi tanışıp evlenmek isterdim
00 Yorumla
1 yılOyle biri nerde soyle gidip bulalim , nikahi basalim :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
1 yılHayır neden yorsun ki hele bir de kafalar uyuşursa hayat daha güzel geçer
00 Yorumla Duygusalsa olur çok duygusalsa olmaz insanın ömründen yer. Her fırsatta yorar insanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbeni yormaz. tam aradıgım kadın tipi. burcun ne balık veya yengeç mi
08 Yorumla
Soran1 yılKoç
Cevap sahibi1 yılvalla çok şaşırdım, hiç beklemediğim burç çıktı.
Peki yapın mı böyle yani yalnızlıktan kendi halinde olmaktan keyif alıyorsun sanırım. zira ben de senin gibi biriyim
Soran1 yılZamanla yalnizlik bana daha güvenli liman gelmeye basladi
Cevap sahibi1 yılbirilerinden kazık mı yedin de böyle olmaya başladın yoksa çocukluktan beridir mi böylesin
Soran1 yılCok hayalkirikligi yaşadım o yuzden yalnizligi tercih ettim. Mesela şu an onunla ayrıyız 2 gun oldu ilk gun ağladım 2 gun yalnizlik beni daha besliyor güçlendiriyor yani insanları hayatima almak icin çaba sarfettirmiyor güçlü bir silah tercih edilen yalnizlik
Cevap sahibi1 yılben hala sen nasıl koç burcusun onu anlamadım. ilkini eşiyle yaşamak isteyen koç burcu hiç görmemiştim. genellikle önüne gelenle herşeyi yaşıyor benim tanıdıgım koç kadını ve erkeği.
Soran1 yılAksine benim midem bulanıyor yani ilerde evleneceğim eşim beni öperken aklima daha once beni öpen kisiler gelmesin isterim o yuzden tek olsun ömürlük olsun kafasındayım
Cevap sahibi11 ayben de aynıyım, evleneceğim kadının birilerinin altına yatmış olabileceği düşüncesi beni evlilikten uzaklaştırıyor yani güvenemiyorum kimseye. Senin gibi yalnızlıgı seven bi erkekle anlaşabilir misin peki?
Bence yormaz onun duygularına tercüman olursanız çok güzel bir ilişkiniz olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Yaparim tabi neden yapamim
04 Yorumla
Soran1 yılPeki Sizce şu erkek, bu kıza gerçekten değer vermiş midir?
Erkek, kızı “masum bulduğunu” ve “sevmiş olabileceğini” söylemişti. Kızın kıskançlığını ve merakını karşılamak için ekran görüntüleri atan, uzun uzun yazan, kız terk ettiğinde onu ikna etmeye çalışan biriydi. Kız dönmediğinde birkaç gün sonra, kız pişman olup geri dönünce affeden, onu görmek isteyen ama buluşamayan biriydi. Sadece 1 ay tanışmışlardı. Erkek, kızın gözünde değerini düşürmemek için dikkat etmeye çalışıyor, kızdaki detayları fark ediyordu. Fakat daha sonra mesajlara geç cevap verip, görüntülü konuşmadığı için kızı sıkıştıran ve sonunda ilişkiyi bitiren kişi oldu.
Soran1 yılO zaman tüm onlaei sizce neden yaptı? Ve kizin değerlerine hayran olan biri
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun seni yormadığı zamanlarda sen onu yorar, senin onu yormadığın zamanlarda da o seni yorar. Yorulursunuz.
00 YorumlaYormakla kalmaz yaşlandırır
02 Yorumla
Soran1 yılSizi cok seviyorsa
Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Çocuk büyütemem tecrübeli olması her açıdan iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılBöyle biri yormaz aynı zamanda hayata renk katar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tam aradığım özellikler.. Keşke denk gelse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTam istediğim ve aradığım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHoşuma giderdi herhalde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden yorsun ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoo aslında zamanla alisirlir huyuna
00 Yorumla
1 yılNiye yorsun be ne güzel kadın işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYormaz da evliyim ama ben
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılTam benlik 😋😋😋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyok aksine iyi gelir böylesi
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılask ınsanı mısın?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılburcun ne
Soran1 yılKoc
Cevap sahibi1 yılsenle uzunca konusalımmı?
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek bakir değilse?
02 Yorumla
Soran1 yılDeğil ama kızın hayatinda kimse olmamiş
Cevap sahibi1 yılNasul kabul ediyorsun öyle birini
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok yorucu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyok isterim böyle birini tam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Eğlenceliyse gayet güzel olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. keşke mizzz dirrrr
010 Yorumla
Soran1 yılBen denedim ama bende maalesef terkedilicem korkusu ile hemen kestirip atıyorum
Soran1 yıl[8/8 21:52] ✨️🕊: Üzgünüm her şey için Gerçekten.
Farkındayım, bir şeyleri yıpratıyorum. Sadece seni değil, her şeyi, herkesi Kendimi de.
Çok yorgunum. İçim, zihnim, düşüncelerim😪😪😪 Mutlu olabileceğime dair umudum bile kalmadı gibi. Sana da iyi gelmediğimi düşünüyorum.
Direniyorum cok direndim çok fazla hem de. Sen de direniyorsun, biliyorum. Ama ben sanki artık kimseye iyi gelemiyorum. Ben benimle iyiyim sen sana iyi gelecek kisilerle ol üzgünüm ama kendimi seni yoruyorum bu sekilde degersizde hissediyorum önceliğin başka birileri gibi geliyor uzgunum isterdim seninle olmasını
[8/8 21:53] ✨️🕊: Denedik olmadı olmuyor ben sana uyamadım sen bana
[8/8 23:30] M. Fatih ÖZDEMİR: Öyle değil. Emin ol bu düzende asıl ben sana iyi gelmem diyorum
[8/8 23:31] M. Fatih ÖZDEMİR: Sürekli takarım bu tip sorunlara, seni bunlarla bogarim kendimi biliyorum
[8/8 23:31] M. Fatih ÖZDEMİR: Bana göre SORUNLAR çözülmek içindir. Buna göre çözülmeyecek tek sorun ölümdür
[8/8 23:32] M. Fatih ÖZDEMİR: Ya böyle sonuna, tek bildiği doğru oymuşçasına körü körüne bağlanmak yine garip bir sorun…
[8/8 23:32] M. Fatih ÖZDEMİR: Arkadaşın çok haklı. Asıl ben seni yorarım ben seni yıpratırım
[8/8 23:32] ✨️🕊: Hersey icin cok tesekkur ederim
[8/8 23:33] M. Fatih ÖZDEMİR: Ama şu paragrafdaki ben artık kimseye iyi gelemiyorum cümlene katılmıyorum. Yeni şeyler denemekten kaçmandan ötürü ne oluyorsa oluyor… böyle olabilir, bak bu şekilde de bir ihtimal varmış, hmmm belki gerçekten doğrudur bir de bunu yapmayı deneyeyim” gibi vizyon açıcı düşüncelere girmeyi denesen, araştırsan böyle olmayabilir
[8/8 23:35] M. Fatih ÖZDEMİR: Ben de
En son konusmada boyle oldu
Soran1 yılSon mesajlaşmalarimizi attim
Soran1 yılHayir açık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇoğunun istediği şey
10 Yorumla
1 yılBelli olmaz
10 Yorumlaharkulade
00 Yorumla
1 yılBende kimseyle bişey yaşamadım ve sayımız az kaldı
00 Yorumla
1 yılYorar
00 Yorumla
1 yılYormaz mutlu eder aksine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYormaz aksine mutlu eder