Arzuladiginiz kadinla aranizda cok cekim olsa ama arada engeller olsa calisma ortaminda yan yana olsaniz ne kadar dayanabilirsiniz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
zor bi durum helede karşı tarafta istekliyse fazla durulmaz
Karsimdaki kisi patronum ve 2 yil yan yanayiz cok dib dibe degiliz ama ayni yerdeyiz sonucta. O beni ben onu arzuluyorum. Bazen bilerek elini elime dokunduruyor felan ama bende kendimi tutuyorum kendisi evli 7 yıl son zamanlarda kendimi zor tutuyorum yani aklimdan hic cikmiyor oda uzak duruyor zaten
Engelleri ne olursa olsun yıkarım yakın olmak istiyorsam yakın olurum.
Karsimdaki kisi patronum ve 2 yil yan yanayiz cok dib dibe degiliz ama ayni yerdeyiz sonucta. O beni ben onu arzuluyorum. Bazen bilerek elini elime dokunduruyor felan ama bende kendimi tutuyorum kendisi evli 7 yıl son zamanlarda kendimi zor tutuyorum yani aklimdan hic cikmiyor oda uzak duruyor zaten
Eğer beni tahrik edecek kadar güzel ve iddialı bir kızsa hiç dayanamam
Bir iki ay dayanırım ama bir fırsat denk geldiği an bişyler denerim fırsatı kendim yapmaya çalışırım
Bu karşımdaki bayana bağlı. Çift taraflı ise adım atarım
Sadece elini mi değdiriyor, bakışlar davranışlar vs. nasıl
Bakislari anlamli ama cogu zaman bakislarini kacirir uzak duruyor bazende elini elime bilerek degdiriyor
Bu durumda çekingen biri ve adım da atamıyor
Çok fazla dayanamam. Mutlaka bir şekilde bunu belirtirim
Yurt disinda yasadim yillarca , hala yasiyorum , hayat kisa sonucta varsa hoslandigim goder konusurum karin agrisina gerek yok
Bahsettigim kisi patronum ve 2 yil yan yanayiz cok dib dibe degiliz ama ayni yerdeyiz sonucta. O beni ben onu arzuluyorum. Bazen bilerek elini elime dokunduruyor felan ama bende kendimi tutuyorum kendisi evli 7 yıl son zamanlarda kendimi zor tutuyorum yani aklimdan hic cikmiyor oda uzak duruyor zaten
Yak gemileri
Ama onun icin kolay olmasin kullandirma kendini, masadan her acidan sen karli kalk!!! Cnku o isi bitince kedi gibi esine donecek
Anlaşılan utanıyor senden yanlış tepki alirim diye çekiniyor kapalı mısın
İzin dönüşü devam ediyor mu soğukluk
Şartlar musaitse dayanmazdim
Bahsettigim kisi patronum ve 2 yil yan yanayiz cok dib dibe degiliz ama ayni yerdeyiz sonucta. O beni ben onu arzuluyorum. Bazen bilerek elini elime dokunduruyor felan ama bende kendimi tutuyorum kendisi evli 7 yıl son zamanlarda kendimi zor tutuyorum yani aklimdan hic cikmiyor oda uzak duruyor zaten
Uzak duruyorsa arzulamiyordur sen oyle saniyorsun
Vallahi arzuluyor
Dayanmak isteyip istemediğime bağlı bu
Söylerim tabi ordanda ışık varsa
Işık yak
Kaciyor ilgimi farkedince
O zaman o kadar hevesli degil
Sonuna kadar dayanırım valla. İnatçıyımdır
Ölene kadar dayanırım 😏
Neden
Çünkü hiç bir şey beni esir edemez. Ve hormonlarım bana hakim olmuyor
Uzak dur. canın yanar. Oluru olmadığını sende biliyorsun. İlerde pişman olursun gerekiyorsa işi bırak
Uzak duruyorum 6 kere denedim birakmayi personeller dahi kimse birakmadi beni suanki durumda boylr
Dayanmam fırsat yaratırım
Fazla dayanamam doğruya doğru.
Kadini arzulamak. Vov Vov Vov 🤣🤣🤣🤣
Sana surtsun mu istiyosun
Ama nereye kadar? Bigun kopacaksiniz.
Öyle tabi ama işte aklim fikrim kalbim her seyim onda ruyalarimda bile goruyorum
Dicem ki diledigini yasa sonra bitsin ama sen daha kotu baglanacaksin o zaman
Evet hemde diledigimi yasasam ne olur ki baskasina ait
Olayi bi kacamak olarak girsen cok farkli ama sen anlam yukluyosun
Halbuki aranizdaki tamamen cinsel cekim
Oda var tabi ama bana karsi sevgiside var
O sevgi dedigin sey seks yapqnq kadar inan.
Yüzük takmistim 2 gun once baya gozu takılmisti surekli gozunu benden kaciran kisi bana ve parmagima bakiyordu bugunde cok sinirli bana karsida sitemli ve tavirli tektaş taktım parmagima ondan dolayi olabilir mi
Kesinlikle. Ama seninle ciddi dusunemez anca kacamak yapar. Ordan ayrilmaya bak bence. Sonu kotu olacak
Bugun beni ağlatti. Kopegi vardi egitime gonderdi egitime gondermeden oncede ben bakiyordum karsiliksiz egitime gitti 1 ay kedilerede bakiyordum mama felan veriyordum sabah anne kedi ve yavru kedi kopegin kulubesinin onundeydiler bende kiyamadim kaldirmaya oradan mama ve su koydum patronum gordu beni cagirdi karsisina oturdum oturma dedi kaldirdi kalktim sonra dedi sen hayvan bakmasini bilmiyormusun kedi kokusunun sinecegini bilmiyormusun vs baya seyler soyledi dedi kedilerede artik orada mama verme kapinin onunde veriyorsa ver dedi kopegede kedi gibi bakiyorsun dedi kimse bayramda gelmediginde ben geliyordum vahsi irk olmasina ragman canim pahasina bakiyordum baksam bir turlu bakmasam bir turlu agrima gitti yaptiklari ve soyledikleri birkac zaten bana patlamaya yer ariyor gibi bendende memnun
Demek ki kapilmak istemiyor mesafe koymaya calisiyor. Senin yasin kacti? Dedigim gibi keske o isi biraksan. Anlik bi yakinlasmayla hersey olur ve buyuk pismanlik sonrasi. Yuvasini yikmak istemiyor sen kafasini karistiriyorsun. Sanada yazik olur. orada oldugun surece
Zaten koyacagi mesefeyi koyuyor yaptigi kiriciydi mesafe degil😪😪
Bilerek yapiyor ama. Yanlis yapmak ist3miyor. Sen peki? Ne istiyosun net ol?
Onu
Farzet yakinlastiniz ve yattiniz. Sonra? Bakire misin? Sonra simdikinden daha kotu davranacak cunku tilsim bozjlacak. Kullanilmis basit bi kadin gibi hissedeceksin. Keske sadece arzuluyor olsaydin onu ama daha fazlasi var sende
Gizliden ciksan ozelden yazsam
Peki
Yazdim
karşılıklıysa dayanmaya neden gerek olsun
Bir yerde patlarsınız
2 sene olmadı
Bir sey
Muhtemelen çok süre olmaz ikimiz içinde
30 saniye
Çok tehlikeli sular
O yuzden parmagima tektas taktim 2 gun bana ve parmagima bakip durdu ve sitemli gibiydi sanki
Sen evli misin
engel dediğin duvar mı
Dayanamam :))
Ona dayarım
tüm kadınları arzularım.
Dayanamam
yıllarca :D
Dayanamazsin
Ben zaten o noktadayim karsimdaki kisi patronum ve 2 yil yan yanayiz cok dip dibe degiliz ama ayni yerdeyiz sonucta. O beni ben onu arzuluyorum. Bazen bilerek elini elime dokunduruyor felan ama bende kendimi tutuyorum kendisi evli 7 yıl son zamanlarda kendimi zor tutuyorum yani aklimdan hic cikmiyor oda uzak duruyor zaten
Peki ne yapicaksin
Bir yanim onu cok istiyor ama o kaciyor ilgisi arzusu var
Numarası yok mu sende
Var evli yazamam
Peki
Çok değil
Heyecanı severim 🙂
iş yermi
Evet
Dekolte verdin oldmu neler yaptn
Hayir acik giyinmem ama çok şık giyinirim
Yüzük takmistim 2 gun once baya gozu takılmisti surekli gozunu benden kaciran kisi bana ve parmagima bakiyordu bugunde cok sinirli bana karsida sitemli ve tavirli tektaş taktım parmagima ondan dolayi olabilir mi
Göğüslerin dikkat çekebilir
Bugun beni aglatti kopegi vardi egitime gonderdi egitime gondermeden oncede ben bakiyordum karsiliksiz egitime gitti 1 ay kedilerede bakiyordum mama felan veriyordum sabah anne kedi ve yavru kedi kopegin kulubesinin onundeydiler bende kiyamadim kaldirmaya oradan mama ve su koydum patronum gordu beni cagirdi karsisina oturdum oturma dedi kaldirdi kalktim sonra dedi sen hayvan bakmasini bilmiyormusun kedi kokusunun sinecegini bilmiyormusun vs baya seyler soyledi dedi kedilerede artik orada mama verme kapinin onunde veriyorsa ver dedi kopegede kedi gibi bakiyorsun dedi kimse bayramda gelmediginde ben geliyordum vahsi irk olmasina ragman canim pahasina bakiyordum baksam bir turlu bakmasam bir turlu agrima gitti yaptiklari ve soyledikleri birkac zaten bana patlamaya yer ariyor gibi bendende memnun
onu düşnerek kendni okşadn olyomu