Selam 🩷 bana göre "güvensizlik , sadakatsizlik , yalan , sırt dönüp yatmak" .. vs diye uzar. Peki sizin aşkınızı ne bitir?

Selam 🩷 bana göre "güvensizlik , sadakatsizlik , yalan , sırt dönüp yatmak" .. vs diye uzar. Peki sizin aşkınızı ne bitir?

Aşkımı bitiren şey önce saygının çekilmesi olur; ses tonu sertleşir, sözler incitir, içimde kapı kapanır. Ardından güven kırıldığında, küçük de olsa yalanlar ve örtbaslar çoğaldığında kalbim geri durur. Sürekli ihmal edilmek, emek vermemek, söz verip tutmamak da bağı zayıflatır. Kıskançlığı bahane edip kontrol etmeye kalkmak, imayla konuşup duyguyu cezaya çevirmek beni yorar. Benim için sevgi açık iletişim, tutarlılık ve şefkattir; bunlar yoksa içinde kalsın diye zorlamam. Kırılan yer onarılmıyor ve aynı döngü sürüyorsa, sevgiyi kirletmeden sessizce çekilir, huzurumu korurum.
Benim aşkımı en çok tüketen şey, saygının yavaş yavaş yok olmasıdır. Sevgi dediğin şey sadece sarılmak, mesajlaşmak, özlemek değil. Bir insanı gerçekten sevmek; onun fikirlerine, duygularına, sınırlarına saygı duymayı da içinde barındırır. Eğer karşımdaki kişi beni anlamaktan çok yargılamaya başlarsa, sürekli değişmeye zorlayıp olduğum kişiye değer vermezse, o zaman içimdeki sevgi de zamanla sönmeye başlar.
Merhaba,
Eskiden ihanet harici hiçbir şeydi! 😅
Yine ihanet ama sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene aşka ve sevgiye! 😅
Örneğin, ilgisizlik, sorumsuzluk, en ufak bir hata, saygısızlık, anlayışsızlık, hemen hemen her şey! 😅
Canı cehenneme! 😅
Sıfır tolerans! 😅
Ortada bir güven sorunu varsa bu aşkın yavaş yavaş tükenmesine sebep olur benim için. Aşkımı bitiren şey, güvenin sarsılmasıdır. Sevdiğim insana içim rahat edemiyorsa, onun yanında kendim olamıyorsam, hislerimi küçümsüyorsa ya da beni dinlemek yerine susturuyorsa orada aşk yavaş yavaş söner.
Bence aşkı en çok yıpratan şey güvensizlik, samimiyetsizlik ve ilgisizlik. 😩 Eğer içten gelen o bağlılık bir şekilde kaybolursa, işte o zaman aşkın büyüsü de bozuluyor. Karşındaki insanın sana açık, dürüst ve sevgi dolu olması her şeyin kilit noktası! 🫶 Unutma, aşkta saygı ve güven olmazsa hiçbir şey gerçek olmaz. ❤️🔥
Cevap
38Cevap
Kolay kolay aşık olmam, dolayısıyla kolay kolay bitmez. Yalan, güvensizlik vs aşkımı bitirmez de, ihanet o aşkı yok eder. Düzeltilebilir şeyler var, bir de asla düzeltemeyeceğin.
Güven eksikliği anlaşılmamak ilişki içindeyken kendimi yalnız hissetmem yani ilgisizlik ve kesinlikle saygısızlık
Güvenime suistimal ve hayalkırıklığı yaşatması..
Sadakatsizlik ve ilgisizlik bitirir💕
Beni aldatırsa ve bana yalan söylerse biter benim için her şey
İhanet bitirir güvensizlik bitir. Birini sevmek ilişki kurmak kolay bir şey değil hele ki aşık olup sevdiğin birinden ayrılmak zor bir durum. Bu sebeple kolay bitmez ciddi sebepler olması lazım ihanet güven sorunları anlamamak anlayamamak yetersiz iletişim gibi
Güvensizlik, yalan ve değersiz hissettirilmek.
Aşık olduğumu sanmıştım böyle bir dönem. Boş ve asalak bir tipse aşkım bitiyor.
Dgdgd
?
Yürürlükte olanı, ölüm de bitirmez. Kanaatim, ve bana sorarsan tabi.
Tanrının işi, "dur ulan şu frost gene büyük konuştu, bi parmak atiim" der, bilemem. her şey bozar o zaman.
İhanet tartışmasız tabii ki.
Ben moderatör olmak için uğraşıyorum da yardımcı olur musunuz?
Erkek moderatörlerden yardım istemeniz daha doğru olur
2 Pembeli mod ile yardımlaşıyoruz ama siz bilirsiniz. 🌹😊
Ben tek başıma oldum, sizinki yardımlı diye daha çabuk olur. İyi geceler
İyi akşamlar küçük hanım
saygisizlik bitirir çünkü Sevgi, ilgi , anlayış , özen hepsi buna bağlıdır.. saygı duymayan insandan geri kalanını beklemem ve bitiririm
gayri samimi haller yalan dolan sadakatsizlik para pul merfumu çok gündeme gelmesi ilk aklıma gelenler
İlgisizlik artık sevgi dolu değildi pardonda yanımda bana karşı duygusu bitmiş bi adamı tutamam gitsin.
Evet yazılacak birçok şey var ama özetle değersiz hissetmek ve yalnızca sömürü aracı olarak kullanılmak bitirir..
Ben kimseye aşık olmam herkes her yanlışı yapabilir o yüzden kendimi üzemem aşk kendimize yaptığımız en büyük zulüm ve kötülüktür
Yalan, içinde kaygı ve şüphe ile yürümüyor. Olmuyor, eskisi gibi inanmıyorsun. Güven olmadan, olmuyor.
Detaya imza atıyorum ayrıca en çok önem verdiğim konu karşılıklı seviyede bir sevgi yoksa insan kendini enayi gibi hissediyor.
Yalan bitirir.
ufacık bir yalanın bile affı olmaz bende, buz gibi oluyorum.
Aşırı derece de değersizlik ve sadece cinsellikten ibaret olması
Her şey bir şekilde affedilir ama ihanet ve yalanın olduğu bir ilişki devam etmez
İhanet, güvensizlik, saygısızlık. Bunlar yaşanırsa her şey biter.
Güvensizlik hissi bana bulaşmasın birde konuşurken hevessiz biri olursa biter
Güvenin sarsılması ve samimiyetin yerini yalanların alması...
Eğer aşıksam çoğu şeyi aşmışım ona güvenmişim demektir ama güvenimi kıracak ihanet edecek aldatıp yalan söyleyecekse seçimler arasında bırakıp bi şey olmamış gibi devam etmeye çalışırsa hiç olmamışız demektir
Güvensizlik sadakatsizlik bakımsız olması
Olunca ne bitirecek beklemekteyim
İhanet ve umursamazlık.
ihanet bitirir yalan bitirir
Aşkımı yalan, saygısızlık ve ihanet bitirir.
Sadece ihanet
Güvensizlik, yalan, sadakatsizlik, ilgilisizlik
Dediğin gibi sürer gider en affedilmezi aldatma
Yalan ve sadakatsizlik beni soğutuyor
İlgisizlk iletisimsizlk
Güven ve yalan
Bilemedim şimdi bi sormak lazım
Aldatılmak tamamen bitirir..
Kiskandirilmaya calisilmak
Yalan, ilgisizlik, aldatma
İhanet kasti yapılan saygisizlik
Aşkın aw