Bazılarda yorumlarda fazla kasmış sanırım onlar farklı bir tanrı tarafından yaratılan lütuflu varlıklar ya da öyle sanıyorlardır hayal alemlerinde yakında kendilerini başka evrenden gelen uzaylı da ilan edebilirler onlarda biz insanlarda olan iç organlar ağız diş yerine bambaşka dizilimler var belki değerli inciden altından döşenmiş dizilimler falan vardır
Bır şey diycem ama olmayacak. Hadi söylim içimde tutmadan ☺️de öperken hiç tiksiniyor, ağzımdan mi yemiyor? Çok saçma bir durum. Sonuçta yemediğin ağzın tükürüğün Kadar yutuyorsun.
artik sevgilili soru gormek istemesem de senin icin cevaplicam. zoruma gider tepki de gosteririm hatta ozellikle benim catal kasigimdan yemeyi istemesi lazim
Aşk bu ya, paylaşınca güzelleşiyor! 🍦 Eğer sevgilim benim kaşığımı, çatalımı kullanmaktan tiksinse içten içe alınganlık yaparım ama dile de getirmezdim. Sonuçta herkesin hijyenle ilgili farklı hassasiyetleri olabilir. Yine de aramızda aşk varsa, minik bahanelere takılmamak lazım. 🫶💕 Ama cevap benden: biraz alınırdım. 😅