https://youtube.com/watch?v=idqdUopJazc
Bakışları nimet nimet
Kimbilir belki de peşinde kimler kimler var ✨

İğrendiğimi birine nasıl aidiyet duygusu besleyebilirim kii. Üstelik hayatım boyunca onun tüm dünyasına hep ortak olurken. Sağlık tabi ki ayrı bir şey, kendimizle ilgili belli bir hijyene dikkat ediyor olduktan sonra birlikte yaptığımız her eylemde bir ömür hep bir bütün olacağız zaten. İğrenen, organik olmayan cansız sıvısız kuru bir kuklayla yaşamalı.
Bence öpüştüğün biriyle aynı çatalı bardağı kullanmamak saçma yani.
Neticede öpüşürken de tükürük tükürüğe öpüşmüyor mu 😆😆😅 onun tükürüğünü ister istemez emiyon 😅.
Bence öpüştüğün biriyle aynı bardak kullanılır ama yabancıdır tanımasın. Korona var malûm dikkat etmek lazım hijyene
Tabii ki de kullanırım. Öpüşeceğim sevişeceğim aynı yatağı paylaşacağım ama çatala bıçağa gelince hijyen kasacagim. Kullanmamak Saçmalık bana göre. O çatalı bıçağı kullanmayan çiftler hala ben seviyesinde geziyordur, Biz olamamış demektir.
Trafff yine mi haklısın 😅
Bence de haklısın 😌
Ricalar :D nostalji oldu mu 😅
Geçmişte kalmış zaten 😒
Kullanırım buna iğrenende ne bilim show yapıyor bence
Hani senin emoji
Şimdi emoji atabilmek için telefondan mı girdin 😃
Ay çok thanks 😃💁🏼♀️
Tehdit mi bu 😃 et bakalım 💁🏼♀️
Ettin ya birkaç dakika önce 🙄
Ben dedim oldu 😃 aa dislike yapmış hatunun biri başın dertte
😃✌️ tişikkirler
Aa ne güzel yakıştı halbuki 💁🏼♀️
O ne demek ya, Boğa kadının tüm özelliklerini taşıyan bana 💁🏼♀️
Bi Sny ya, ben Sorubankası mıyım 😅
Bi iki arkadaşım istemişti 😅
❤️
EiG seçilmemiş sorulardan tek tek diğer sorularla birlikte, EiG vermeye karar verdim az az :D her ay bir kaç tane soruya
Haha :D emojiyi sormuşum
Yok be :D her görüşünde masaj kafası yerine onu atıyordun. Detaylara dikkat ederim
Cevap
128Cevap
Kullanırım sevdiğim adamın ağzından tiksinmem.
Kullanırım tabi iğreniyorsam neden sevgilim olmuş. Öpüşme eyleminde bile binlerce bakteri transferi söz konusu.
Ben kesinlikle böyle bir şey yapmam Sevgi ayrıdır sağlık ayrıdır kendi annem babam bile aynı çatalla kaşığın mecbur kalmadıkça kullanmam
Haklı
Sen kullanma zaten abaza
Bana mı dedin
Bana dedi herhalde
Ne sana dicem kardeşim fenomen olam abazaya dedim onun ne bk oldugunu biliyoruz
Ha eyvallah 😂 böyle düşmana can kurban helal olsun gizli kullanıcı değil en azından
😂
Benden size gelsin..
https://youtu.be/VBGgtqXfuTQ
@turistFatma 😂
Bunlara dikkat edeceksek ohooo ozaman aynı tuvaleti de kullanmayalım 😂 çok saçma bir durum olur eğer çiftten biri bunu sorun yaparsa🤷🏻♀️ Benim çatalım onun çatalı onun bardağı benim bardağımdır
senin benim olmaması lazım bu konularda😃
Kesinlikle katılıyorum bebeğim 😃♥️
Benim adıma bir problem teşkil etmez kullanırım ancak o bu konuda ne düşünüyor
aşırı titiz olan insanlar bu durumu asla kabul etmiyorlar:)
Kendi ayaklarıma bile dokunmaktan iğreniyorum be ne diyorsun? 😅Yok başkasının ağızından ı-ıııhhh😑Haaayııır olmaz. Ama şu ilginç, yaşlı annemin ayaklarına dokunmak zorunda kaldığım zaman hiç düşünmüyorum bile.. Ne kadar saçma😂
Asla asla demeyiniz 😃
hele bi aşkım ortaya çıksın ben onun... neyse ne yiyeceğim beni ilgilendirir🥺😅😬
Öhööö 🙄
evet az patavatsızım bilerek yapmıom.. affet beni Nermiiin!!!,😭
La havle 😃
😅😅
Öpüşürken birbirimizin dili, dudağı karşılıklı dans ederken sorun yok da aynı bardağı aynı çatalı kullanmayı dert eden birileri varsa aptaldır derim. Öpüşürken salyalarınız birbirine karışıyor da iğrenmiyorsun, çataldan mı iğreneceksin?
Bir de sen bana niye takip atmıyon? Vicdansız sabuha.
Hahah sabuha öyle mi 😃
Sadece sabuha değil ama.
Vicdansız sabuha :D
Takip etmiyorum diye vicdansız sabuha mı oldum 😃
Eylem vicdansızlık, sabuha onu sevimli hale getiren karakteristik özne.
Ama bunun neresinde vicdansızlık 🙄
Vicdansızlık takip atmamakta.
Asla iğrenmem neden sevgili olmuş ki o zaman zlo sever :D
Tabiki gönül rahatlığıyla kullanırım. Zateb dudağım her yere değişeceği için onun ağzıyla kullandığı çatalı, bıçağı kullanmak tiksindirmez.
Mecbur kalmadıkça kullanmam, ki neden mecbur kalayım :D Yemek yerken bırakın bari romantizmi insan gibi yemeğinizi yiyin :D
Aa çok ayıp, şimdi sevgilin çatalıyla “aa Aşkım bunun da tadına bak” dedi mesela, geri mi çevireceksin
O zaman demek ki aynı çatalı kullanmakta bi sorun yok, ayrıca yemek yerken de romantikliğin bir zararı olduğu hiçbiyerde yazmıyor 😃
Ya tamam 🤷♀️
Etmiyoruz zaten 🤦🏼♀️
herhalde yani, o kadar öpüşüyoruz, sevişiyoruz, tiksiniyorsam bunları yapmam zaten. kullanırım yani , zaten birbirimizin ağzını kullanıyoruz :)))
@Kenank07 neden :))
@Kenank07 ahaaa:)) bende ilk defa kullandım bu kelimeyi. sevgilim bu arada. başka yerlerine de ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz zaten :-)
@Kenank07 niye düşünüp taşınsın yaaa :))) sapık gibi gözüktüm de bi an :)))
@Kenank07 ne diyon yaa, ne kafası, ne liselisi. yorumların aşağılamaya dönüştü
Helal sana
@Karizma_14_ :)
İç içeyiz diyosun
@Karizma_14_ aynen
Hepsi var galiba
Rica etsem bu Görüşün altına daha fazla abuk subuk şeyler yazmasanız. Teşekkürler
Kullanmam bunun sevgiyle aşkla igrenmeyle bir ilgisi yok benim yapım bu evde bile ayrı kullanırım catalimi bardagimi kaşıgımı kardesim olsun annem babam olsun kullanmazken sevgilimle kullanabilecegimi sanmiyorum
Mezarım bile aynı olsun Yanyana gömsünler Birgün geleceğine inandığım ve olmayan o minnoşumla
Bu çok cici umarım öyle olur 👍🏻
yani açıkçası biraz daha geniş düşünürsek ben bu kişiyle öpüşüyorum da dudak dudağa olduğum insanla aynı bardağı çatalı kaşığı da kullanmayacaksam hiç sevgili de olmayayım o zaman.
Yani öpüşürkende zaten ağız ağızasın. Kaşığını kullanmamak saçma bence.
+1
seve seve kullanırım ama hayatımda hiç sevgilim olmadı umarım ayni tabakta yemek yiyecek beni sevecek benimde onu sevecek bir esim olması nasip olur bize de.
Canım aşkım benim yaa çatal kaşık neymiş tabağı bile yutarım onun için.
Hahaha bu güzeldi
😅
Estağfurullah 🤐
eşimle kullanırım (tabii bigün olursa)
ki zaten eşimle dudak dudağa gelmişizdir. ee aynı çatal kaşığı kullanınca ne değişecek?
ama sevgilimle asla
Sevgiliyi buldukta ayni catali vs. kullanmasi kaldi bea
Muhtemelen hayır 🙄
Kendi bardağından 2. çayı içmeyen insanım ben... Kendinden iğrenen adam el kızına neler etmez... 🙄
Sevgilimle kullanmam ama evlenince kocamla kullanırım.
Sevgili olmaya gerek yok sevdiğim birinin çatalını kaşığını kullanabilirim
Yoo kullanırım ben
Hatta börekten simitten bi isirik ona yediririm diğer ısırığı kendim yerim
Kullanırım da şu an öyle makarna çekip dudaklarını öpesim geldi. Bana bir iki hatun şart ya
Öptüğüm adamın ağzının değdiği şeyden iğreneceksem kendi dudaklarımdan da iğrenmem gerekir
Sadece tükürüğünden değil hiç bir şeyinden tiksinmem o ne emrederse yaparım tabi sevgilim sahibem olsa
Ben ailemde kullanmıyorum aynı şeyleri sevgilimde mi kullanacağım. Hiç kimse ile aynı şeyleri kullanman bu konuda
Bir ömür paylaşacağım sevgilimle kaşık ve bardağı mı paylaşmayacam ya da kullanmayacam. Saçma. İsterse bardağı kaşığı yalasın yine kullanırım.
Hayır. Şimdi "Sevgilim diye neden iğreneceğim" diyenler var ama bu kişinin kendi sağlığı açısından hijyenik değil zaten.
Hz. Peygamberimiz Muhammed (S. A. V) Hz. Ayşe'nin su içtiği bardakta dudaklarını kondurduğu aynı yerden içiyormuş ♥️♥️
Kullanamam ağzının içinde ne olduğu belli mi valla siz de yapmayın bi arkadaşın ağzının her yeri yara olmuştu bu yüzden
Kim olursa olsun pek hoşlanmıyorum. Kullanmamayı tercih ederim ama ikram ettiyse de geri çevirmem tabi😄
Sevgilim olacak kadar yakınımsa, onunla dudak dudağa öpüşüyorsam, ve dilini emiyorsam çatalını da bardağını da kullanırım elbette
Minnoş bir cevap veriyim bende, eğer pipirikli biriyse elimi bile deymem he takıntılı değilse kullanırım herhalde
O konularda biraz titizim sanırım kullanmayabilirim
Valla ben kullanırım. Sevdikten sonra iğrenmezsin ki zaten.
Öpüşme eylemini gerçekleştiriyorsan eğer kullanmam demek saçma olur :D
Seviyorsam sevgili olurum. Sevdiğim insandan da iğrenmem.
Evet kullanırım kullandığım da olmuştur bir çok defa
Ondan iğreneceksem onunla öpüşmem de. O yüzden kullanırım.
Neden kullanmayasın ki? Mesela çatalıyla bişey uzattı benim çatalımla ver mi diyeceksin? Umursamam açıkcası. Kolay kolay bu tarz şeylerden tiksinen biri değilim zaten.
Bende normalde çok iğrenirdim ama ondan iğrenmiyorum :)
Annemin, babamın hatta çocuğum bile olsa onunda ağzından yemem. Takıntılıyım bu konuda
Eğer öpüşüyorsan kullanmakta sıkıntı olmaz ama bazı insanlar tikdiniyor o ayrı o ayrı diyorlar
Kullanırım kullanmaya ama dünyada çatal kaşık mı kalmamış :D
Öpüşürken iğrenmiyorsam çatal kullanırken de iğrenmem
İgrenmem kullanirim sonucta sevdigim insan canim o benim
Kullanırım, öyle şeylerde birlikte olduğum kişiden tiksinmem.
Elbette çok güzel olurdu :) . ama malesef eskide kaldı.
Kendimi bildim bileli mutfakta üst kapakta kendime ait bardagim vardir 😂ortak bardak kullanmam
Kullanmam
Kimsenin bu tarz özel eşyasını kullanamam
Ayıp ediyon asla iğrenmem o benim bana ait kendi eşimden neden iğreneyim bea
Seviyorsam kullanırım. Sonuç olarak bu insanı da öpmüyor muyuz 🙄
Hayır hiç hijyenik değil. Ailemden biriyle bile paylaşmıyorum ben.
Nerelerinden iğrenmemişim saatlerce öpüştüğüm ağzından mı iğrenicem?
Tabiki de kullanilir
Dudak dudaga gelundiginde daha cok tehlikeli ona bakilirsa😄😄😉
Bu pandemi döneminde imkansız. Tamamen normalleşip, eski yaşantımıza döndüğümüz zaman kullanırım.
Ağzından şot içki bile içerim söylemesi ayıp 😄😅 insan öpüştüğü kimseden iğrenir mi yahu..
Yok yaa kullanmam sadece kedimin tabagini kullanirim bi ondan tiksinnem🤣
Yani yanlış anlamayın ama iki cins de birbirinin nerelerini yalayıp öpüyor. Sen yala yala sonra aşkım ben bardağından su içmem. Ahahahahah olur mu lan öyle şey. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?