İyi giden flört bir anda bitti?

Birisiyle tanıştım birbirimizden çok etkilendik yüz yüze geldiğimizde heyecanlanıyordu o derece heyecanlı biriydi bana karşı ben o kadar değildim zaten çok görüşemedik bir hafta falan tanıştıktan birkaç gün sonra buluştuk arkadaşı aradı Antalya’da iş var gelmek ister misin falan dedi ben de kıskançlık yapmamak için git hem tatil yaparsın hem de çalışırsın dedim öyle yüzü düştü bilmiyorum falan yaptı gitmem herhalde dedi konu öyle kapandı aradan birkaç gün geçti bir kavga ettik saçma bir sebepten bitsin demeye getirdi ben de hemen numarasını sildim Instagram’dan çıkarttım sonra Antalya’ya çalışmaya gitti 2. hafta geçti ben dayanamadım yazdım Instagram’dan sonra bana dediği zaten uzak mesafeeydi falan yaptı ama hep göndermeli şeyler paylaştı ben hep üstüme alındım aradan iki ay geçti psikolojim bozuldu kafamda takıntı yaptım çocuğu şu an Antalya’da dönemlik çalışıyor eninde sonunda gelecek memleketine arkadaşlarım diyor ki döndüğünde sana yazacak tekrar birlikte olacak kabul etme boş ver önüne bak demeyin bende biliyorum ama Bir kere de olsa yazsın istiyorum bir kere de olsa görürsün pişman olsun ama ben kabul etmeyim istiyorum

İyi giden flört bir anda bitti?