Aşk İlişkileri Bir anda ortadan kaybolan flört? BokHayatim Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir erkek neden birden konuşmayı keser görüldü bırakır her şey iyiken bir kaç saatte ne olabilirki? Güncellemeler+1 yıl Peki numarayı neden silmez? Bir anda ortadan kaybolan flört? Cevapla Flört Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hiper-Assasin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Flörtlerden her şeyi bekle. 😂Ne düşünüyordun yani evliliğe kadar gideceğinizi mi? :P 1 2 Yorumla BokHayatim +1 yıl Haklısın bre Yorumla BokHayatim +1 yıl Ahhaha Yorumla
papatyataneleriimm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl canı istediği gibi yasiyo arkadaş O arkadaş bilmiyorum 1 1 Yorumla BokHayatim +1 yıl Aynen Yorumla
__rüyadmr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir başkasına gitmiştir veya sıkılmıştr 2 1 Yorumla BokHayatim +1 yıl Aynen Yorumla
evlibirbekar Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl iş ciddiye binince kaçmıştır... 1 7 Yorumla BokHayatim +1 yıl Yo iş ciddiye binmedi Yorumla evlibirbekar +1 yıl muhabbetin sarmamıştır... Yorumla BokHayatim +1 yıl Kendisi mesaj atıyordu sonra dışarı çıktı sinirliydi bir daha da geri yazmadı Yorumla evlibirbekar +1 yıl Sevgilisine yakalanmış Yorumla BokHayatim +1 yıl Aynen olabilir Yorumla evlibirbekar +1 yıl Çok mu üzüldün Yorumla BokHayatim +1 yıl Yo üzülmedim. Sadece görüldülerden nefret ediyorum kim olursa olsun. Bi açıklama bekliyorum yani Yorumla
Eylemkaya00 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Adı üstünde flört 1 1 Yorumla BokHayatim +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla
antisi27 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Yeni Birini Bulmuştur☺️ 1 1 Yorumla BokHayatim +1 yıl Pöf Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Başına bir iş gelmiş olabilir anlamaya çalış 1 10 Yorumla BokHayatim +1 yıl Aynen çok iyiydi aramız dışarı çıktı mesaj attı bana sonra birden bir şey oldu geri yazmadı sinirliydi ben de bıraktım 3-4 gündür yazmıyor ben de yazmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman konuyu iyi anla ona göre hareket et derim Yorumla BokHayatim +1 yıl Ne yapayım sence. Sence neden numaramı silmedi? Ben üstüne gitmek istemiyorum sıkmak istemiyorum. Eğer başkası varsa... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başkası varsa çöpe at gitsin derim ama yoksa başında bir sıkıntı varsa belki anlatamadığı biraz süre ver derim Yorumla BokHayatim +1 yıl Yazar mı sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmazsa o zaman sen yaz cevap vermezse ona göre davran Yorumla BokHayatim +1 yıl Oki teşekkür ederim 🥰🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka arkadaşı çöpe atarsan haberimiz olsun sana başka kısmet buluruz :) Yorumla BokHayatim +1 yıl Kanka bi ordan oku üfle. Kısmetim açılsın🤦🏻♀️😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana birşeyler yaparız merak etme Yorumla
byadonis1 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Başkası vardır ya 0 9 Yorumla BokHayatim +1 yıl 2 saatte miYa🥺🤦🏻♀️ Yorumla byadonis1 +1 yıl Önceden vardır da çok belli etme sen duygularını Yorumla BokHayatim +1 yıl Evet.. Peki neden numara Yorumla BokHayatim +1 yıl Silmez Yorumla byadonis1 +1 yıl Silmemesi daha iyi abi ne istiyorsun engellesin mi Yorumla byadonis1 +1 yıl Önüne bak ama işetişim kurma Yorumla BokHayatim +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla byadonis1 +1 yıl Çok üstüne düşme belli etme her şeyi ya Yorumla BokHayatim +1 yıl Yok zaten yazmıyorum görüldü bıraktıpından beri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Flörtlerden her şeyi bekle. 😂
Ne düşünüyordun yani evliliğe kadar gideceğinizi mi? :P
Haklısın bre
Ahhaha
canı istediği gibi yasiyo arkadaş
O arkadaş bilmiyorum
Aynen
Bir başkasına gitmiştir veya sıkılmıştr
Aynen
iş ciddiye binince kaçmıştır...
Yo iş ciddiye binmedi
muhabbetin sarmamıştır...
Kendisi mesaj atıyordu sonra dışarı çıktı sinirliydi bir daha da geri yazmadı
Sevgilisine yakalanmış
Aynen olabilir
Çok mu üzüldün
Yo üzülmedim. Sadece görüldülerden nefret ediyorum kim olursa olsun. Bi açıklama bekliyorum yani
Adı üstünde flört
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yeni Birini Bulmuştur☺️
Pöf
Başına bir iş gelmiş olabilir anlamaya çalış
Aynen çok iyiydi aramız dışarı çıktı mesaj attı bana sonra birden bir şey oldu geri yazmadı sinirliydi ben de bıraktım 3-4 gündür yazmıyor ben de yazmıyorum
o zaman konuyu iyi anla ona göre hareket et derim
Ne yapayım sence. Sence neden numaramı silmedi? Ben üstüne gitmek istemiyorum sıkmak istemiyorum. Eğer başkası varsa...
başkası varsa çöpe at gitsin derim ama yoksa başında bir sıkıntı varsa belki anlatamadığı biraz süre ver derim
Yazar mı sence
Yazmazsa o zaman sen yaz cevap vermezse ona göre davran
Oki teşekkür ederim 🥰🥰
Kanka arkadaşı çöpe atarsan haberimiz olsun sana başka kısmet buluruz :)
Kanka bi ordan oku üfle. Kısmetim açılsın🤦🏻♀️😂
sana birşeyler yaparız merak etme
Sende aradığını bulamamıştır
Başkası vardır ya
2 saatte mi
Ya🥺🤦🏻♀️
Önceden vardır da çok belli etme sen duygularını
Evet.. Peki neden numara
Silmez
Silmemesi daha iyi abi ne istiyorsun engellesin mi
Önüne bak ama işetişim kurma
Tamam teşekkür ederim