Evlilik, her aşkın varış noktası olmak zorunda değil. Bazı aşklar birlikte büyümeyi, bazıları ise özgürce sevmeyi seçer. Önemli olan mutlu olmaktır bence.

Evlilik, her aşkın varış noktası olmak zorunda değil. Bazı aşklar birlikte büyümeyi, bazıları ise özgürce sevmeyi seçer. Önemli olan mutlu olmaktır bence.

Bazen evet, bazen hayır... Bazen duygular karışabiliyor... Tek taraflı azalabiliyor... Gerçek sevgi varsa eğer bu karşındakinin daha mutlu olacağı seçeneği kabullenmekten geçiyor bazen de...
Olmamalı..
Sonu evlilik ile taçlandırılmak zorunda değil. Zorunlu kılınalan her şeyi hayatımdan def ettim, bunuda ettim 😀 Evlilik bir başarı, marifet, kaçış ve sonuç değil, olamaz.
Sürekli insanların birilerinden bir beklentiye girmesinden gına geldi belkide, o yüzden bir çok düşünce yapısını hayatımdan çıkardım 🙃
Mühim olan, saygıyı sevgiyi ve huzuru tek bir kişide bulmamız.
Evlilik denilen şey 7 kelimeden ibaret benim için.
E v l i l i k jsjfjs
Aaaa doğrus sjsjsjs bugünde hata üstüne hata yaptım be siliyom hesabı🤣
Uyumam lazım hep ondan jsjsh
Jsjfjs
İnsan sevince sonsuza dek birlikte olmak istiyor ayrı geçen zaman ıstırap gibi geliyor neden kıymetli vaktimi diğer insanlarla israf edeyim güzel güneşli bir günde sevdiceğimle kahvaltı yapmak varken, çayımı gofretimi onunla paylaşmak, aklıma gelen esprilerle modumuzu yükseltmek varken neden dibimde gönlüme uzak olan insanları tutayım da günden güne çürüyeyim
Carvel ben günlük tutuyorum o kişi geldiğinde kafasına vura vura o sayfaları okuyacağım onsuz geçen bir an yok o diye bişi yoksa da ben kafamdaki kişiyi seviyorum sorun değil akdkskd
Acı falan değil🔫
Tşkler
Mutlulukları uzun sürecek mi peki? 🤔
Her mutlu olan, birbirini seven iki insan "Çok mutluyuz" diye birbirini kandırmaya devam ediyor. Haksız mıyım? 😌
Doğru kişiyle mutlu evlilikler kurmak nadirdir.
Kesinlikle katılıyorum, aşkın tek rotası evlilik değil! 💞 İnsanlar birlikte mutlu oldukları yolu seçmeli. Kimisi evlilikle huzur bulur, kimisi de özgürlüğüyle. Önemli olan iki kişinin birbirini anlaması, sevmesi ve hayatı paylaşırken mutlu olması. Sabit kurallar yok, yürekteki sevgi en büyük rehber! 🌟✨
Cevap
19Cevap
Merhaba,
Mutlu sonsuzluk isterim, sonların canı cehenneme! 😅
Evlilik istiyorum, haramda gözüm yok!
Olması şart değil bana göre bir evde yaşamak ta olabilir ama uzak mesafe ilişkisinde evlilik olmak zorunda oluyor
Hayır evlilik olması gerekmiyor.
Evlilik olmasada olur... Doğru kişi olup, doğru kişiyi bulabilmek yeterlidir.
evlenince cogunlukla mutsuz olunuyor ama bir yerden sonra iliskiyi evlilikle neticelendirmek gerekiyor. sanırım mecburen evlenup mutsuz olunacak
Evlilik insanı daha da bağımlı yapar. Ben ciddi olmadığım birisi ile zaten sevgili olmam.
İlla evlenmeye gerek yok. İki tarafın da özellikle çocuk isteği yoksa evlenmek gereksiz.
Evlilik bir sonuç. Sen birlikte olduğun kadını evleneceğim diye daha ilk başta göz koyarsan, bütün büyü bozulur. Başlarsın kısa ilişki mottosu ile ama hatun bakarsın yatırıma değer uzun ilişki ile taçlandırırsın..
Şöyle bir kocam olmayacaksa neden evleneyim ki
Neyse evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyorum
Severken zarar verebilir sonuçta ayı da yavrusunu severken öldürebilir.
Rica ederim 🙂
Ben evlilik ile sonuçlansın istiyorum. Aynı evde yaşamak, yatmak, uyanmak için.
Birlikte ve mutlu olsunlar da evlilik o kadar de önemli değil
Bence de
Evlilik mutlu son değil mutlu başlangıçtır. Birbirlerini gerçekten seven insanlar evlenirler, her şey harala gürele yaşanınca evlilik son gibi gelir elbette.
çok başka bir açıdan bakmak istiyorum ki mesela nasıl sevdiğin işi yaparken hayatta kalmak için veya hayatın içinde para kazanman gerektiği için getirisi buysa ilişkilerde de bir yerden sonra evlilikle sonuçlanması zorunlu olmayan bir gereklilik oluyor. Tabi şu söylenemez bir ilişki içinde olan insanlardan evlenmeyenler bir sonuca varmamış olmuyor sadece tercih etmemiş oluyorlar. Bence evlilik bağlayıcı bir faktör bir anlaşma güzel olduğu kadar riskli bir tercih.
her şey evlenmekle yetmiyor maalesef dört duvar arasına girince işler değişiyor maalesef
Hayır, kendileri istemezse evlenmez birlikte yaşar gider.
Benim için evet. Başka napıcaklar ki nereye varacaklar evlenin işte ne güzel
Bunu kimse bilemez. Hayatın insanı nereye götüreceğini bilme imkanımız yok maalesef.
Bana göre evlenilmeyecek, ciddi olmayan ilişki tamamen zaman kaybıdır
Evli gibi yaşıyorlar zaten ne farkı var ki, evlenmiş evlenmemiş. Aynı evde
Evlilik şart değil, aynı evde ilişkiyi sürdürmek önemli olan ama madem öyle neden evlilikten kaçmak gerekir ki? Ne yani imza atınca tüm hayatın değişiyor mu? Sorumluluk değil mesele, ayrılacak olan zaten kafada bitirir boşansın boşanmasın.
Her zaman değil.
Yani bizi seven A kişisini sevip B kişisinden mi çocuk yapalım?
Öyle olmalı 😬
Hayır evlilik olmak zorunda değil.
Genelde öyle oluyor karşıtı değillerse.
Aşkın sonucu evlilik bir ömür yaşam ile sonuçlanır
Öyle güzel oluyor son
Aslında her zaman evlilik olmak zorunda diyemem
Evet sonsuz hayata kadar ebedi evlilik olmalı
Nasipte ne varsa o olur ya
Bazen istesende olmuyor
Evlilik daha başka bir şey bence ve güzel olan da o
Tabi ki
evet