Evet her şey evlilik ile bitmek zorunda değil bunu gidişat belirler anlaşma belirler mesela her şeyde anlaşıyorsan fikirler ortak ise aynı eve çıktıysan her şey güzel ilerliyorsa tabii ki evlilik olur ama işte bu ilişkinin sonu mutlaka evlilik ile bitmeli diye hiç bir ilişki başlamamalı. İlişki evlilikten çok kağıt üstündeki imzadan daha çok aslında anlaşmak diye düşünüyorum
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ne saçma soru yaa 😂 Aşk tutkudur, aşk en güzel hayaldir. Her kes yaşamak ister, her kes gerçek aşkı hayatında bir kez olsa da tatmak ister. Aşksız hayat bomboş, anlamsız, sıkıcıdır. İnsanoğlu doğası gereği hayatını biri ile birleştirmek ister. İster ki, ailesi olsun, kendisine benzer çocukları olsun...😍💫 Peki ya o canından çok seveceği çocuklarının kimden olmasını ister, tabiki de çok sevdiği, aşık olduğu kişiden olsun ister yani...😄 Evlilik öyle kutsal, öyle önemli bir şey ki, sonrasında insanoğlu asla pişman olmak istemez, istemediği için de aşık olduğu kişiyle hayatını evlilik ile taçlandırmalı aslında.💑
İnsan ömründe kaç kere aşık oluyor ki 😃 Hiç olmayanlar bekar mı öpsünler 😂😂 Ben oldum kendimi kapsam dışı tutuyorum daaa.. Sevdiğim kişiyle evlenmek isterim
Evliliğin amacını bazı kişiler bilmiyor bence. Evlilik; bir kişiyle hayatını birleştirip, ömür boyu onunla birlikte olmak, birbirinize her açıdan destek olmak ve yalnız bir hayat sürmemek için yapılan bir şey. Hal böyle olunca insan bunu en çok aşık olduğu kişiyle ister. Aşık olduğun kişiyle bu durumu istemen normal ama ortada aşk değil de hoşlantı ve sevgi varsa bunun sonu evliliğe mi gider ayrılık mı olur mantığına ve duygularına kalmış bir şey. Ben sonu evliliğe gitmeyecek bir ilişki yaşamaktansa flört olarak takılmayı tercih ediyorum ama ister istemez sevince ilişki oluyor ve o kişiyle uzun bir hayat istiyorsun ta ki kırılma noktasına gelene kadar.
Ben de evlilik düşünmüyorum zaten. Bana uyar, hem de çok uyar. Her aşk evlilik ile sonuçlansa idi, şimdi evli ve çocuğum bile vardı. Demek ki ne imiş? Öyle evlilik ile sonuçlanmazmış.
Keşke olabilse ama bazen şartlar aşık bile olsanız sonunun acı sonla bitmesine neden olabiliyor. Her aşk evlilik noktasına gelmiyor maalesef
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne niyetle yola çıkıldığından ziyade yolda neler olacağı şekillendiriyor yolun nereye varacağını. İnsanların bazıları ciddi ilişki ister bazılarıysa daha yüzeysel takılırlar. Burada bence önemli olan şey beklentilerin birbiriyle uyuşması. Eğer taraflardan biri istiyor biri istemiyorsa zaten sorunlar baş gösterir ve finale gitmek kaçınılmaz olur.
her askın sonu evlilik olmalı ya da olmamalı diyemeyiz şu sebeptendirki aşk olarak bahsettigimiz durum aslında bir bagımlılık durumudur ve bunu sürdürebilme yetisi her çiftte aynı şekilde gelişmez onun içindirki kişiler mental yönden birbirlerini zman kavramı gütmeden arzu edebilmelidirler bu durum her iki bireydede aynı ise evlilik adı altında gerceklesen ritüel gayet uygundur. yine uzattım farkındayım :)
Biz ille de evlenmeliyiz, bu ilişki evliliğe kadar gitmeli şartı koymam ilişkiye. Daha doğrusu yolun başındayken bir ilişkiye evlilik düşüncesiyle başlamam. Fakat günü birlik, gönül eğlendirmelik ilişkiler yaşamayı da istemem. Hayırlısı derim hep.
Sonunda evlilik düşüncesi yoksa ve ben evlilik düşüncesi ile birlikteliğe başlamışsam sonunu bile bile başlamam tabiki ama olacağına dair bı düşüncem varsa denerim. Sonuçta ayrılmak için sevmiyoruz.
Bi kere aşıkken evlilik yapmak çok saçma çünkü aşıkken karşındaki kişiyi tanıyamazsın onun olumsuz hiç bir özelliğini göremezsin ve aşk bittikten sonra ben bunamı aşık oldum dersin o yüzden gidip araştırısanız aşk evliliği yapanların çoğu mutsuz ya da boşanmıştır
Hayr ilk aşk provadır derler Dogru insanı bulmak için bazı deneyimlerden geçebiliriz Her aşkın sonunda ayrılıkta olabilir Bu hayatn dogal bir parçasıdr
Sonu evlilik olmayan bir ilişkiye başlamam. Ciddi olursa, ciddi gördüğüm bir ilişkiyi yürütmek isterim. Ama aşık olduğum biri ile kaide yok. Aşık oldunan biri ile evlenmek şart değildir. Hatta bir hatadır. Çünkü aşk insanı kör eder.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben aşık olduğum kadınla evlenirim. Ama aşkım biterse ayeılırım kusura bakmasın