Hiçbir kadının, benim gibi mükemmel genetik özelliklere sahip birini gerçekten hak ettiğini düşünmüyorum.
Genetik Polimorfizm & Favorable Alleles bu genetiğe sahip olduğum bazı testler sonucunda kararlaştırıldı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir kadının, benim gibi mükemmel genetik özelliklere sahip birini gerçekten hak ettiğini düşünmüyorum.
Genetik Polimorfizm & Favorable Alleles bu genetiğe sahip olduğum bazı testler sonucunda kararlaştırıldı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok vardır
kadınlar rest mest dinlemez senden zengini çıkarsa boynuzu yersin bu da çok muhtemel
Bu ego nereden geliyor acaba seni kendini bişey sanmaya iten şey ne merak ediyorum cidden
Ego değil, kendime olan saygım. Bu da bazılarının kolayca sahip olamadığı bir şey.
Kendine olan saygın seni kimsenin hak etmediğini düşünmen mi 😂 biz buna narsisizm diyoruz
Waooww dünyanın en mükemmel erkeği sensin falan 😂😂😂
Özgüven ile içi boş egonun farkını çok iyi biliyorum. Bence sen de öğrenmelisin hem de acilen :)
Dindar insanların yorumları ve düşünceleri benim için ilgi çekici değil.
Profilini dinle doldurmuşsun, altına da bilinçsizce bir sürü YouTube linki sıralamışsın. Bu kendini kanıtlama, anlatılma ve fark edilme çaban sadece içindeki boşluğu ve eğitimsizliğini haykırıyor. Tanımadığın insanlara rastgele linkler atarak çaresizce bir şeyler sunmaya çalışıyorsun, ama aslında yapayalnızsın ve bu çok belli.
Dindar olduğumu iddia etmedim ama keşke olabilsem valla çok isterdim. Ama akıllı insanlar kişilerin inancına değil de söylediği şeyin doğruluğuna daha çok önem verirler :)
Bilinçsizce mi 😂 hepsi müzik onların. Canım istedi koydum yani bu kadar anlam yüklemen vizyonunun ne kadar sığ olduğunu gösteriyor :) Eğitimsizlik demişken anne ve babamın üniyi dereceyle kazanmış olması ve ben de dahil bütün sülalemin okumuş ve eğitimli insanlar olması dışında sorun yok :)
Genetikten konuşuyorsak eğer iki ebeveynimin de zeki olduğunu ve zekanın da genetik olduğunu varsayarsak benim zeki olmaktan başka şansım olmadığı da bilmiyorum anlatmama gerek var mı :)
Hormonlarını hormonlarmızın sevmesi gerekiyor ama genetik olarak en iyisi olsan da seçim sonuçta
Genetik testleri var yaptirmani öneririm
Yaptırmam gerek yok üstün ırk değiliz
Bu erkeklere bu özgüveni kim veriyor ya
Kendim veriyorum, dışa bağımlı değilim o konuda.
Kendine güvenmek güzel ama ilişki genetik değil, saygı ve uyum işi. Genler ne yapsın, karakter önemli.
Biri şunu s*ksin hayatın gerçekleriyle yüzleşmemiş daha toy
O zaman evlenme sevgili yapma
Çok güzel olursa beynine bakmam eğlencesine, gecelik takılabilirim.
Egonun da böylesi, çok komik görünüyor
Yok. Birde öteki dünyayı dene bence hshshshs
Bu dünyada yaşayanlarda hayır yok diğer taraftakiler ne işime yarayacak.
Ne güzellikler göçtü gitti iyi düşün hshshsjs
Canım sen bir şey mi içtin?
Tiksindim.
Hm öyleymiş tamam
Hahahahahahaha belki sen hak etmiyorsundur
Yok askim
Uzayda vardır kesin dünyada arama
Adin alperen mi
Hayır bu şekilde basit bir ismi kullanmam eğer böyle isim bana verilmiş olsaydı çoktan değiştirmiştim.
Adin ne
İsmim internet sitelerinde paylaşılmayacak kadar özel.
Bağırcam SLDJWLSKQLSOQP
Cok ozel oldugunu soyluyorsun ama "basit" bi internet sitesinde oldugunu unutma😁
Niye ismimi bu kadar merak ediyorsun? Evet basit olmayan ne varki ☺️
Klasik bir isim olduğuna eminim
Tamam:)