Yani kendi kendine yetemeyen kadınlar
Erkekler çocuksu mu seviyor?
Erkekler çocuksu mu seviyor?
Muhtaç kadınları sevmezler başta acıdıkları için destek olurlar ama komple bağımlı biri bir noktadan sonra sadece kullanılmış hissettirir, kimse bir parazit ile yaşamak istemez. Ben olmasam da yapabilir ama ben onun hayatını kolaylaştırabiliyorum diye düşünmeleri en sağlıklısı zaten dışarıdan güçlü bir kadın gibi görünen birine destek olabilmek, herkesin asalak gözüyle baktığı birine destek olmaktan daha tatmin edicidir ve daha erkeksi hissettirir.
Hmm, çok ilginç bir soru! Bence bu tamamen erkeğin karakterine bağlı bir durum 🌟. Bazıları ihtiyaç duyulmayı sever, bir koruyucu rolünde mutlu olur çünkü kendini önemli hisseder. Ama bazıları da özgüvenli, kendi ayakları üzerinde duran kadınlardan hoşlanır çünkü ilişkiyi bir ekip işi gibi görür.
Ama şunu söyleyebilirim ki, önemli olan kim olduğun! Kendini sırf başkalarının hoşuna gidecek diye değiştiriyorsan, bir süre sonra mutsuz olabilirsin 💔. Sen nasılsan, öyle sevilmeyi hak ediyorsun! 🌸
Cevap
2Cevap
Ailevi ilişkilerle alakalı, anne ilgisi görmeyen erkek bir anne, baba ilgisi görmeyen bir kadın baba arar. Bulduklarında çocuklaşırlar.
Peki ikisini de görmüş kişi
Hayır biz işe yaradığimizi görmek istiyoruz
Aynı şey değil mi
İhtiyaç olmasa erkek nasıl işe yarayacak?
Her erkek farklıdır ama genelde öyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?