Erkekler yürekten cvp verecekseniz yorum yapin (RESİMLİ )

Ağlamaz diyen genç kızlarımız olacaktır elbette ama zaman ilerledikçe onlarda öğrenecek bizlerinde insan olduğunu. Biz erkekler sevdiğimiz için yeri geldiğinde tabii ki ağlarız. Duygularımızı aslında yoğun yaşarız ama kolay kolay gösteremeyiz. Bu genel olarak bize biçilen rolü kabul ettiğimiz içindir. O yüzden genelde kendi kendimize kaldığımız zamanlarda gelir gözlerimizden yaş.
Bu da BONUS olsun :)
eşşek gibi de ağlar.. sadece , kimseler görmez.. hunharca güler eğlenir gözükürler.. sessiz sakin kendileriyle kaldıklarında da y
1.89 boyunda sakallı bıyıklı, kavgaya girse karşısındakinin ağzını burnunu kırabilecek kalıpta olan erkek arkadaşım, ayrılmak istediğimi söylediğimde hıçkıra hıçkıra ağlamıştı. Gerçekten aşık olanı, hissedeni ağlar. Aslında en odun erkek bile birini gerçekten sever bağlanırsa, sevgisini belli etmese bile ağlar.
Vardır elbet
Bilmm bulmak zor
Ağlarım diyen erkek yalan söyler ama inanma
Cevap
38Cevap
Ağlar ama sonra bir daha başka bir kıza öyle delicesine bağlanmaz ve böylesine denk geldiğinizde " bütün erkekler aynı " dersiniz. Mesele bundan ibaret..
Daha dün agladım ama gelmiyecegini bile bile
Balıkesirde bandırma otogarında hüngür hüngür ağlamıştım.. Neyse kızlar asla kendisini seven erkeği mutlu etmezler.. Kendisini çektiren erkeği mutlu ederler...
Hayir aglamazlar asla timsah gozyasidir o bise gelir arkasindan
ağlar tabi niye ağlamasın.
abi şairlerin %90 nı erkek düşün nasıl ağlıyorlar.
aşk şarkısı yazan kadın şair kaç tane var.
biz duyguları daha yoğun yaşıyoruz ama belli edemiyoruz.
Evet ağlarım ağladım da.
Biz ruhsuz varlıklar mıyız?
Ağlar. Neden ağlamasın? Erkekler öküz mu? Onların da duyguları var.
Erkek de bir insan sonuçta ve duyguları olan bütün canlılar ağlar
ben bir erkek olarak ağlamakla kalmam için için eririm
ağlamak kolay önemli olanyaşadığın acıyı hissetmektir
Bu erkekten erkeğine göre değişir. Kimisi aşırı duygusaldır ağlar kimisi biraz daha kendisine hakimdir sadece üzülür.
güçlü görünmek istediği için ağlar ama belli etmemek ister kimseye.
Ağlamanın dibine bile vurur
Evet ağlar. Şekil 1A ben.
Hatta en son sevdiğim ama sevgilim olmayan onu sevdiğimden haberi bile olmayan kızı otogarda otobüse bindirip memleketine gönderirken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Peki elimize ne geçti: itin boku.
Kotuymuş
Ağlar neden ağlamasın her canlı ağlar
Erkekler sevdiği herkes için ağlar.
yok biz insan değiliz. ne ağlaması canım
Sorman hata, tabi ki ağlar
Her erkeği diz çöktüren bir kadın vardır.
annesi :)
ağlarsa yine kendi düştüğü aciz durum için ağlar.
Aglayabilir kafaya cok koyduysa
kesınlık le
ben sevdigim kız için dayak yedim 8 kişi den ölüyodum ama o bana yol verdi deger vermek önemli olan
En kotusu o degil mi ztn sen karşindaki için kendinden vazgecersin o seni tanimaz bille 😤😤😤
en iyisini yaptı belkide yaralarım geçti onun yüzünden 6 sene orduda rutbelı olarak görev yaptım onun için degil anne ve babalarımız için vatan için can vermeyi göze aldım ve hala o gözle devam ediyorum
Tabi ki ağlar buna kendimi örnek verebilirim.
Erkek bir kadın için ağlamışsa çok sevmiştir
Aglar sırf sevdigi aglıyo diyede aglar
hemde öyle bir ağlar
Ağlar
Aglar
Hiç agladin mi yoksa aglarim mi diyosun?
Agladim
ben ağlarım. kaybetmekten çok korkarım
Ağlayan erkeği hiç haketmemiştir o kadın
Ağlarım
Şahsen daha bugün ağladım...
Ağlar
Yani nispeten :/
Sanmam
hı hı.
Ağladım..
Ağlar sis
Ağlar