Hoşlanan erkek hoşlandığı kadının yanında bülbül gibi şakır mı?

Eğlencesine soruyorum..

İşyerinde beğendiğim bir erkek var. Artık bu cümleyi kurmama bile gerek yok belki de... Ahahha.

Önceden bir hafta ben onun masasının tam karşısına oturmuştum ama böyle bir huyu yoktu. Sonra aniden masamı değiştirdim, o benim peşimden geldi resmen. Anladım ki onun karşısına oturup sürekli gidip konuşarak biraz sık boğaz etmişim adamı. Şimdi masalarimiz yakın olduğu için sürekli şarkı mırıldandığıni duyuyorum. Önceden yoktu böyle bir huyu.

O yönetici, masalarimiz yakin diye mi bilmiyorum ama bazı konularda onceligi bana verdiğini görebiliyorum.

Bir kere de başka bir erkek yanımdan geçerken başını çevirdi baya benimle göz göze gelmek istercesine baktı ama ben pek oralı olmadım. Benim hoşlandığım kişi de şarkı söylüyordu, diğer erkek bana bakarken sesini yükseltti. Sizce ben mi çok kuruyorum? Alakası yoktur değil mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Adamın birini çok fena yakaladım. Ben yürürken beni izliyordu, başka yere bakıyordum ben. Onun baktığını farkedince hemen kafasını çevirdi. Ama yuzume bakiyordu ya vucuduma da değil. Adamin niyeti temiz bence. Baktığını farkedip goz goze gelince icim hos oldu. Ahah bir de burayı okuyormuş ve ben olduğumu anlıyormuş. Çok utanırım sanırım. Ahahah. Neyse ya bakmasının önemi yok değil mi? Öylesine bakmıştır ya da ne bileyim güzel buldugu icin bakmıştır. Hemen hoslantisi var anlamına gelmez..
Hoşlanan erkek hoşlandığı kadının yanında bülbül gibi şakır mı?