Bu çocuk 23 24 yaşlarındaysa ve ben milf seviyorum söyle bi 30 35 yaşında kadın olsun demişse şakayla karışık bu kişinin aklı sürekli orasına çalışıyorsa ve şu an 30 yaşındaki kadınla çıkıyorsa 1 seneye yakındır sizce ne olur bunların sonu ama çocuğun ailesi istemiyormus?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Anne sevgisi görmeyen erkeklerin takıntısı. Tedavi görmeli.
Nasıl yani tedavi görmeli derken
anne sevgisiyle bağlantısı yok tıpkı kızların olgun erkek sevdasında olduğu gibi. Bundan bağımsız olduğunuz sizde iyi biliyorsunuz lakin kabullenemiyorsunuz. Hepsi bundan ibaret
Çocuk eski sevgilisini bu kadınla aldatmis zaten şimdi de eski sevgilisine sarmış sanırım eski sevgilisi bununla yatmak istememis evlenmeden ama eski sevgilisinin de duyduğuma göre ilk sevgilisiymis hemde çocuğun ailesi şu an ki kadını istemiyormus ama çocuk hala devam ediyormus ediyor kadınla
genel olarak bu ülkede ama kadınların hemen hepsinin erkek mutlaka büyük olmalı takıntısı olduğundan genelde şansı düşük oluyor milf sever erkeklerin. Sadece zeki olursa ve ufak yalanlarla yaşı üzerinden detay vermezse yürüyebilir iş...
Yaşı üzerinden detay vermese de 30 yaşındaki kadının yüzünde kirisikliklar var ve yaşını Belli ediyor minyon tipli çok zayıf biri kendisi
ne güzel lan, ailesi istemiyo; ben babamın umrunda değilim
Hmm 😕😕
Çocuk eski sevgilisini bu kadınla aldatmis zaten şimdi de eski sevgilisine sarmış sanırım eski sevgilisi bununla yatmak istememis evlenmeden ama eski sevgilisinin de duyduğuma göre ilk sevgilisiymis hemde çocuğun ailesi şu an ki kadını istemiyormus ama çocuk hala devam ediyormus ediyor kadınla
hayat, süprizlerle dolu
Bu çocuk 30 yaşındaki kadına tamtur yuzuklerden almış
sen diyince baktımda, çokda pahalı değiller
yani alınabilicek olanlarda var
Yani olabilir de mesela cocugun eski sevgilisine o çocuğu taniyan bir abi demiş ki geri gelmez ama o eski sevgilisinin neredeyse bütün arkadaşları geri gelir demiş ki buna bende dahilim bende arkadasi olarak dedim o kıza geri gelir diye ama bilmiyorum çocuk zaten eski sevgilisini merak edip duruyormus ve geçen yemekhanede boş masa varken çocuk eski sevgilisinin masasına oturmuş yemek yemiş ama o masada çocuğun yakın arkadaşı da varmış bu ne şimdi ne yapıyor bu çocuk çok canım ya
geri dön.. dükden sonra zaten ben kopuyorum, bilmiyorum, bilmekte istemiyorum
Geri döndükten sonra derken nasıl yani
yani geri döndükten sonra şöyle şöyle oldu diyosunuz ya, işte şöyle şöyle oluşu umrumda değil
Sıkıntı yok kendi adıma sormadım ama sıkıntı umarım o kiz geri kabul etmez dicem de kız hala seviyormus sanırım duyduğuma göre
ama sevmek yetmiyor kuzucum
Aynen oyle ama aldattiktan sonra dönmesi garip işte ya da donmeye calismasi
bencede ben aldatsam geri dönmem, niye döniyim abi aldattıysam bitmiştir
Evet de başka erkeklerle görünce de kıskanıyormus merak ediyormuş kızı dediğim gibi bir arada yemekhanede boş masa varken kızın masasına oturmuş ama o masada çocuğun yakın arkadaşı da varmış 3 ü yemek yemişler beraber sonra kız birazdaha yemek yedikten sonra kalkmış gitmiş
saçma, çok saçma
ben anlam veremiyorum, butün bu olanlara
Çocuk geri dönmez gibj ya bence kalır yine bu mala ( yani 30 yaşındaki kadına) ya da başkasına gider
ben başkasına gidiceğini zannetmiyorum
*bence başkasına gitmez
Nasıl yani eski sevgilisiyle mi evlenir bu mal çocuk güzel kardeşim yaa sinir oldum hem benim arkadasimi kandırıyor bu da canım zaten görmüyor kör kütük aşık olmuş diyorum bu çocuk eski sevgilisini bırakmaz onunla evlenir çünkü o kızın ilk sevgilisiymis ve çocuk onunla yapmak istememis çocukta o kızı bu malla aldatmis şimdi de çocuk ne hikmetse geri dönmeye çalışıyor garip
boş ver gitsin ya boşveer
sal anasını satıyım sal
Ya 30 yaşındaki arkadaşım beni sıkıştırıyor son yazdığım la ilgili fikriniz var mı ? Kusura bakmayın bende arada kaldım aynı şeyleri diyorum ama yine de fikir almak için yazıyorum :(
Estağfurullah ablacım, olur mu öyle şey
bence evlenicek
*eski sevgilisiyle
Bende diyorum ama anlamıyor yok diyo beni bırakmaz bırakırsa bile eskiye dönmez diyorum döner ama yok mal işte mal sagolun bu arada
Adam dönmüş zaten
Estağfurllah, sen sağol ablacım
Yok dönmedi abi hala bu malla yani 30 yasindakiyle beraber devam ediyorlar
Abiyi lafın gelişi saygidan dedim bu arada :)
abin kurban olsun sana ablacım :d
çok karaşık yaa ama bence eski sevgilisinde kalıcak
Kac yaşındasın
Evlilik falan olmaz ayrıca milf nedir bilmiyor bu çocuk tamamen beklentisi tecrübeli kadınla yatak
Sen. Bu hikayenin neresindesin
Sonu yok bu işin sıkıldıklari an biter zaten
30 yaşındaki bir kadın böyle bir ilişki yaşıyorsa aklından zoru vardır. derim
Sanırım çocuğun eski sevgilisi hala seviyormus çocuğu ama cevredekiler çocuğun eski sevgilisine dönmeyeceğini söylemişler ama kız hala seviyorum demiş ama cocugun gozu surekli eski sevgilisindeymis o kizi erkeklerle gorunce kiskaniyormus bilemedim 😕
Saçma sapan şeyler bu tip durumlar kadın için kendini küçük düşürücü bir olay
Hangi kadın için küçük düşürücü bir olay anlamadım
Küçük yaşta bir erkekle ilişkiye giren
Yani evet de 30 yaşındaki kadın yaşını saklarsa da mı şansı yok sizce
Bence yanlış kendi dengi biri ile daha mutlu olabilir davul dengi dengine olmalı
Çocuk o zaman eski sevgilisine mi döner yani
Eninde sonunda başka birine döner hangi sehirdesin
İstanbul sen
Ettim
30 yaşında kadının adama verebildiklerini ihtimaldir sen veremezsin. O yüzden boş ver.
Sen bu hikayenin neresindesin
Ben ortak arkadaslariyim hepsinin ama 30 yaşındaki kadının yakın arkadaşıyım ama hepimiz aynı yerde çalıştığımız için hepsini tanıyorum
30 yaşında kadının ne istediğini ya da istemediğini bileceğini öngörmek zor değil. Olgunlaşmış olması beklenir. Kadının da genç adamın da odak noktası cinsellik.
Anladım ancak bu kadın aileye girmeye calisiyormus sanırım ve 1 seneye yakındır devam ediyorlarmis sanırım öyle duymuştum
Bu kadın sen misin yoksa :)
Hayır dediğim gibi ben ortak arkadaslariyim sadece 30 yaşında olan kadını daha iyi tanıyorum o kadar hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ve hepsini görüyorum :) bu soruyu da 30 yaşındaki arkadaşım sormami istedi
30 yaşındaki arkadaşına de ki eninde sonunda bir gün çocuk sıkılacak uzaklaşacak. O iş olmaz.
İşte bu canım çocuğu cinsellikle kendine bagladigini düşünüyor bende aynı şeyi dedim dinlemiyor
Ve çocuk Eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis ve sanırım kız hala seviyormus çocuğu ama cevredekiler çocuğun eski sevgilisine dönmeyeceğini söylemişler ama kız hala seviyorum demiş ama cocugun gozu surekli eski sevgilisindeymis o kizi erkeklerle gorunce kiskaniyormus bilemedim 😕
Erkeği kadınlığını kullanarak kendisine bağlayacağını düşünen kadın saftır. Erkeğin libidosu yüksek olduğunu arkadaşından mı biliyorsun
Evet ondan biliyorum
Çocuk arkadaşını kullanıyor sadece. Tatmin oluyordur olmuyordur bilemem ama duygusal bir bağ olmadığı kesindir
Sanırım çocuk eski sevgilisine karşı duygusal bir bağ hissetmiş olabilir çünkü çocuğun eski sevgilisi co seviyormus onu duyduğuma göre
Arkadaşınla cinsellik dışında paylaşımları var mıymış
Gezip dolasiyorlar cafeye felan gidiyorlardı diye biliyorum
Çocuğun derdi sadece yatak değil demek ki
Bu çocuk şu an ki kadına tamtur yuzuklerden de almış sanırım
Sen ne düşünüyorsun
Çocuğun amacı cinsellik sadece ve çocukta eski sevgilisine bakıp bakıp duruyormus nerede ne yapıyor merak ediyormuş anlamadim bende bu çocuğu canım mıdır nedir ya
Milfteki M mother anlamına geliyormuş mature değil.
Hmmm anladım Çocuk eski sevgilisini bu kadınla aldatmis zaten şimdi de eski sevgilisine sarmış sanırım eski sevgilisi bununla yatmak istememis evlenmeden ama eski sevgilisinin de duyduğuma göre ilk sevgilisiymis hemde çocuğun ailesi şu an ki kadını istemiyormus ama çocuk hala devam ediyormus ediyor kadınla
Bir sonu olmaz maalesef çocuğun yaşı büyür ve artık çıtır sevmeye başlar
Yani?
Sizce ne olur bunların sonu yani
Bir süre daha devam eder sonra ayrılırlar
1 seneye yakındır devam ediyorlarmis sanırım öyle duymuştum
İş ciddileşince olaylarda ciddileşecek ve mantıklı bir karar vermek zorunda kalacaklar
Yani haklısınız
30 yasındaki kadının 23 yasında birine bakması zordur.
1 seneye yakındır çıkıyorlarmis ama
İstisna diyelim mi
Belkide :)
:).
en güzeli o olduğundan devam eder yoluna bu şekilde
Sonu olmaz işte aile istemiyorsa
Cocuk zaten kadını kullanıyor işte kadının demesi gerek
Bende diyorum ama anlamıyor Ve çocuk Eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis ve sanırım kız hala seviyormus çocuğu ama cevredekiler çocuğun eski sevgilisine dönmeyeceğini söylemişler ama kız hala seviyorum demiş ama cocugun gozu surekli eski sevgilisindeymis o kizi erkeklerle gorunce kiskaniyormus bilemedim 😕
Sen misin yoksa
Hayır ben hepsinin ortak arkadasiyim ama 30 yaşındaki kadini iyi tanıyorum sadece:)
Anlıyorum
Her gun seks ne olcak sonra biter gider
Eder yani zevk icin birakin ne yasamak istiyorsa onu yasasin sen nesi oluyosun bu cocugun
Ben ortak arkadaslariyim ve bu çocuk Eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis ve sanırım kız hala seviyormus çocuğu ama cevredekiler çocuğun eski sevgilisine dönmeyeceğini söylemişler ama kız hala seviyorum demiş ama cocugun gozu surekli eski sevgilisindeymis o kizi erkeklerle gorunce kiskaniyormus bilemedim 😕
Bu ne ya sacma sapan kac yasindasiniz siz bisey ya vardir ya yoktur yok seviuormus onu ama olmazmis cocuk oyuncagi gibi
Haklısınız da fikriniz nedir sizce ve 23 yaşındaki çocuk 30 yaşındaki kadına tamtur yuzuklerden almış
Helal olsun kadin iyi baglamis cocugu muamele iyi demekki
Yani olabilir de mesela cocugun eski sevgilisine o çocuğu taniyan bir abi demiş ki geri gelmez ama o eski sevgilisinin neredeyse bütün arkadaşları geri gelir demiş ki buna bende dahilim bende arkadasi olarak dedim o kıza geri gelir diye ama bilmiyorum çocuk zaten eski sevgilisini merak edip duruyormus ve geçen yemekhanede boş masa varken çocuk eski sevgilisinin masasına oturmuş yemek yemiş ama o masada çocuğun yakın arkadaşı da varmış bu ne şimdi ne yapıyor bu çocuk çok canım ya
Size basarilar :)
Fikriniz var mıdır? 😂 konuyla ilgili
Bilemedim ki karisik biraz :)
Sadece seks dusunuyor
Kim sadece seks düşünüyor sizce
Oğlan bedava kadın bulmuş kullanıyor ailesi önemli değil yani evlenmesi de gerekmiyor... Sen bundan medetmi umuyorsun...
Hayır ben değilim ben sadece ortak arkadaslariyim ve Çocuk eski sevgilisini bu kadınla aldatmis zaten şimdi de eski sevgilisine sarmış sanırım eski sevgilisi bununla yatmak istememis evlenmeden ama eski sevgilisinin de duyduğuma göre ilk sevgilisiymis hemde çocuğun ailesi şu an ki kadını istemiyormus ama çocuk hala devam ediyormus ediyor kadınla
Yukarıda dedim ya bedava bulmuş yani iki taraflı çalışmak istiyor yedek lastik olarak kullanıyor... şimdi
İki taraflı çalışmak istiyor derken nasıl yani
Ben eski sevgilisini hem de mevcut olanı... Evlense bile sevgilisiyle bu kadınlada yine devam edecek yani
Yani bu çocuk eski sevgilisyle mi evlenir
Kız kabul ederse evlenir... ama aldatmaya devam...
Eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis ve sanırım kız hala seviyormus çocuğu ama cevredekiler çocuğun eski sevgilisine dönmeyeceğini söylemişler ama kız hala seviyorum demiş ama cocugun gozu surekli eski sevgilisindeymis o kizi erkeklerle gorunce kiskaniyormus bilemedim 😕
İşte diyorum ya aldatmaya devam edecek kim olursa olsun önemli değil yani
Hmm olan kıza olacak yani
Kızın hiç şansı yok her şekilde... bundan adam olmaz
Sıkıntı o zaman yazık kıza off of
Kız kesinlikle mutlu olamayacak terk edilecek yine aldatılacak bu devamlı olacak yani
Kız adam ederim gözüyle bakiyormus çocuk ona geri dönerse
Vallahi kusura bakma da boş hayal bunlar zevkini alır Yaşar Bir de çocuk yapar ortada kalır
Ohaa ayy sıkıntı resmen çocuk şimdiden ben evlenince çocuk yapma diyormus ahaha
Demek ki sadece seks için düşünüyor... cocuk kullanıp bırakacak
Ay ama oha bu çocuk eski sevgilisiyle gelecekte olacak cocuklarinin isimlerini bile düşünmüşler ama sonradan çocuk demiş ki ben evlenirsem çocuk yapmam ve bu çocuk 30 yaşındaki kadına tamtur yuzuklerden almış
Sen anlamadın galiba söyledikleriimi... Şimdilik ikisiyle idare edecek yine de üçüncüde gelebilir yanına ne uğraşıyor böyle bir sülükle ya nereden buluyorsunuz böyle sunepeleri... S***** edin gitsin
Haklısınız bende diyorum 30 yaşındaki kadına ama dinlemiyor hala devam ediyorlar çocukta eski sevgilisine bakıp bakıp duruyormus nerede ne yapıyor merak ediyormuş anlamadim bende bu çocuğu canım mıdır nedir ya
Bedava a* arıyor s******
Ahaha olabilir doğrudur ama eski sevgilisi hala onunla evlilik gözüyle bakiyormus çocukta bunu merak edip izliyor canım işte
Böyle karaktersizlerle uğraşıyorsanız... helal olsun size... Kendi düşen ağlamaz
Bi b. k olmaz bu işten …
Neden sizce?
O yaşlarda ki erkeklerin fantezi dünyasının bir ürünü bu … Cinsellikten öteye geçmez
eğitmen istiyordur bebe
Aklı başka yerde
Kadın zengin mi onu söyle
Zengin mi derken durumu iyi evet biraz
Parası varsa kimse dert etmez
Hüsran
Nasip gönül bu
Ama eski sevgilisine o çocuğu taniyan bir abi demiş ki geri gelmez ama o eski sevgilisinin neredeyse bütün arkadaşları geri gelir demiş ki buna bende dahilim bende arkadasi olarak dedim o kıza geri gelir diye ama bilmiyorum çocuk zaten eski sevgilisini merak edip duruyormus ve geçen yemekhanede boş masa varken çocuk eski sevgilisinin masasına oturmuş yemek yemiş ama o masada çocuğun yakın arkadaşı da varmış bu ne şimdi ne yapıyor bu çocuk çok canım ya
Ya boşversene sen gönül. bu atada konar b+kada
Fikriniz nedir konuyla ilgili ben sormuyorum aslında 30 yaşındaki kadın arkadaşım onun adına soruyorum sevgilisi izin vermiyor uygulamalardan yazismasina ondan :)
Bu iş olmaz
30 yaşındaki kadınla 23 yaşındaki erkek için mi
Evet
Peki çocuk eskiye donermiymis bunu soruyor merak etmiş şahsen benim fikrim döner gibj ama bilemedim
Döner bence
Ama dönerse de kıza yazık aldatır yine bu d*llama sanırım
Herkes kalbin ekmeğini yer
Aynen oyle ama aldattiktan sonra dönmesi garip işte ya da donmeye calismasi
İnsan oğlu işte imkansız ne varsa ona zorlar.
Eski sevgilisini neyde imkansız olarak görüyor ki bu çocuk ne alaka
Zor olan yani
Zor olan derken kızı aldatan o zaten niye zor olarak görsün ki
Aldatmak kolaymi
Bu çocuk için kolay demek ki baksaniza aldatmis şimdi de geri dönmeye çalışıyor ne hikmetse çok garip ya
Garip
seks bu kadar basit
çocuk macera peşinde anlasana evlenecek değil ya.
Eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis ve sanırım kız hala seviyormus çocuğu ama cevredekiler çocuğun eski sevgilisine dönmeyeceğini söylemişler ama kız hala seviyorum demiş ama cocugun gozu surekli eski sevgilisindeymis o kizi erkeklerle gorunce kiskaniyormus bilemedim 😕
Çocuk eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis
çok karıştı ortalık :) sonuç olarak çocuk şu an kimle beraber
30 yaşındaki kadınla beraber
tamam işte belli bi zaman sonra sıkılır döner merak etme sen. yaş farkı illaki sorun olacak aralarında. şimdi sadece bir heves içerisindeler.
Doğrudur bilemem
bekle ve gör
Çocuk o zaman eski sevgilisine mi döner yani
Kürkçü dükkanı misali.
Ama eski sevgilisine o çocuğu taniyan bir abi demiş ki geri gelmez ama o eski sevgilisinin neredeyse bütün arkadaşları geri gelir demiş ki buna bende dahilim bende arkadasi olarak dedim o kıza geri gelir diye ama bilmiyorum çocuk zaten eski sevgilisini merak edip duruyormus ve geçen yemekhanede boş masa varken çocuk eski sevgilisinin masasına oturmuş yemek yemiş ama o masada çocuğun yakın arkadaşı da varmış bu ne şimdi ne yapıyor bu çocuk çok canım ya
onuda yedekte tutuyo işte döneceği için.
Yani eski sevgilisiyle mi ciddi düşünür bu canım çocuk ama şu an ki kadınla aldatmis sonuçta ne bilim
ciddilik konusunda bir şey diyemem ama dönecek büyük ihtimal.
Yani olabilir belkide
sen değilsin demi bu kişi :)
Fikriniz nedir konuyla ilgili ben sormuyorum aslında 30 yaşındaki kadın arkadaşım onun adına soruyorum sevgilisi izin vermiyor uygulamalardan yazismasina ondan 🙂
ona sorsana neden kendinden yaşça küçük biriyle çıktığını?
Cinsellik için de ve kadın ciddi düşünüyor ama çocuğu bilemem bende kestiremiyorum çoğu zaman
bu işin sonu yok bence boşa ümitlenmesin derim.
Peki çocuk eskiye donermiymis bunu soruyor merak etmiş şahsen benim fikrim döner gibj ama bilemedim
Döner tabi öyle olmasa neden gidip masasına otursun bir sürü boş yer varken?
Ama dönerse de kıza yazık aldatır yine bu d*llama sanırım
oda var ama kendileri bileceği iş ne diyim :)
Yani evet kendileri bilir :)
sen neler yapıyosun?
Ben napim sap sap dolaşıyorum ahaha
yokmu sevgilin flan?
Yok :) yani şu an yok 2 ay önce ayrıldım
yani becne sen onu bunu konuşacağına kendine faydan olsa daha iyi değil mi :)
Ama aldatanin eski sevgilisine dönmesi garip değil mi sizce ve eski sevgilisini başka erkeklerle görünce de kıskanıyormus merak ediyormuş kızı dediğim gibi bir arada yemekhanede boş masa varken kızın masasına oturmuş ama o masada çocuğun yakın arkadaşı da varmış 3 ü yemek yemişler beraber sonra kız birazdaha yemek yedikten sonra kalkmış gitmiş
sen o eski sevgilisisin demi doğru söyle?
Hayır ulan hayır ben arkadaslariyim ama 30 yaşındaki kadına daha yakınım o anlattı bana bende bildiklerimi yazıyorum 30 yaşındaki kadında arkadasindan öğrenmiş bunların çoğunu yani eski sevgilisiyle olan şeyleri yemek olayı felan
peki bakalım takılıp kaldın olaya ordan dedim. kop artık bu konudan. biz birbirimize bakalım :))
Seks arkadasidirr
Selam ne zaman dedı
1 hafta önce felan demis arkadaşlarına
Bısı sorcm
Tabi