Bazı kişilerde "ara verelim, kafa dinleyelim ve tekrar baştan başlayalım" mantığı var, böyle bir istekte bulunan kişinin hayatında başka biri mi vardır?
İlişkiye "ara vermek" isteyen sevgilinin hayatında başka biri mi vardır?
Ben ara verme isteğine olumsuz bakmıyorum. Bazen insan içinde bulunduğu ilişkiye bir de dışarıdan bakmak isteyebilir. İçindeyken aşktan sevgiden gözler her detayı görmüyor.
İlişkiye ara vermek , kimi zaman zihni dinlendirse de çoğunda bir ''kaçma'' cevabıdır. Ya birisinden veya bir ilerleyişten soğumuş ya da bundan korkmuş ya da ilişkide açıklayamadığı bazı gizli sırlar vardır kendisi ile ilgili. Bu durumda yapılması gereken : Konuşabildiğim kadar konuşmak , sonrasında ise konuşulamadıysa karşılıklı anlaşıp ayrılmak ; GELECEKTE DE ZEHİRLEMEMEK lazımdır o kişiyi. Dilerim ki artık 'barbarca' ve 'saçma sapan' ayrılıklar , ayrılık sonrası neticeler görmeyiz.
Evet. Ayrılığın başlangıcı diyebiliriz biz buna. ilişkiyi bitiremeyecek kadar cesaretsiz olanların kaçamak cevabı ayrılık denemesi yapmaktır. sahtekarlıktır. Benim gözümde. Ye tamam ya devam. Netlik kazanacak
Böyle bir durumda hemen, "Hayatında başka biri mi var?" diye düşünmek biraz aceleci olur. İlişkiler bazen yorucu olabilir ve insanlar kendi düşüncelerini toparlamak için ara vermek isteyebilir. Ancak bu söylemin arkasında ne olduğunu öğrenmek, açık iletişimle mümkün. Duygularını onunla paylaşıp, dürüst bir şekilde konuşmayı denemelisin 🌸.