Yok yahu kalbi temiz olsun yeter. jsjsjs
E tipi düzgün olmayanın kalbi de temiz olmuyor ne hikmetse değil mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok yahu kalbi temiz olsun yeter. jsjsjs
E tipi düzgün olmayanın kalbi de temiz olmuyor ne hikmetse değil mi?

Önemli bakım dışı güzelleştiriyor kalp de bakışlara yansıyor. Tanımadığımız insanlara direkt tipine göre yaklaşıyoruz ama tanıdıktan sonra o ilk andaki yargımızı unutuyoruz. Ben diyorum dış güzellik değişen bir şey. Bazıları sonradan benim gözüme çok güzel gözüküyor inceliyorum sen bu kadar güzel miydin diyorum pırlanta gibi. Bazısının da yüzüne bakınca kusasım geliyor halbuki en pahalı malzemelerle yaratılmış altın oran mıhh hıh falan yok yok
Matematik gibiler de var, şiir gibiler de.
İnsan gözüyle biçerse karşısındakini, eline ancak yargıları geçer.
Son sözü şiir söyler
Yalan değil. Ancak insanlar asla görünüşe bakmıyor da diyemeyiz. Eş seçerken pek çok kriter devreye giriyor. Evet, belki çekici gelen belli başlı fiziksel özellikler vardır ancak sadece bunlara bakılarak uzun ve sağlıklı bir ilişki yürütmek mümkün değil.
Şöyle düşünelim, birisi var; kendisi her zaman görüntüsü sebebiyle arzulanan birisi olmuş. Bu tarz bir insan kendini geliştirmeyi gereksiz bulabiliyor.
Bir de fiziksel özellikleriyle öne çıkamayan hatta ortalamanın çok çok altında kalan birisini düşünelim. Çirkinlik travması sebebiyle, kendisini farklı yönlerde geliştirmeye çalışarak eksiğini kapatmaya çalışıyor. İlk örnekteki kişiyle yaşanılacak ilişki boş ve kısa süreli olur. Tek dert cinsellik ya da çevreye hava atmak olur. Ancak ikinci örnekteki kişiyle yaşanılacak ilişki daha derin ve anlamlı olabilir. Yani tip insanlar için önemli ancak tek kriter bu değil. Karşı tarafın kişiliği, sizinle ve çevresiyle olan iletişimi, zor durumlarda verdiği kararlar, davranış biçimi de önemlidir.
Şunu eklemeliyim, sırf bu örnekleri verdim diye güzel/yakışıklı olan herkes boş veya çirkinlik travması olan herkes de diğer alanlara yatırım yapmış değildir. Demeye çalıştığım şey, tek bir yüzeysel özellik için yaşanan ilişkiden gelecek beklemeyin.
Dış görünüş mutlaka önemlidir ama son noktayı karakter ve duygular koyar. Dışını beğenip takıldığı birini insan zaman içinde çok antipatik bulabilir, karakterini beğendiği birinden ise kolayca vazgeçemez, hatta dış görünüşü neyse o gözüne en güzeli görünmeye başlar.
Çok haklısın
Hiçbir zaman bu kelimeyi kullanmadım. Kimse kusura bakmasın ama bana yalan geliyor. Uğur böceğini seviyoruz ama hamam böceğini değil. Hamam böceğini tanıyoruz, onu hiç tanımak istemedik sırf dış görünüşü yüzünden
Tanımıyoruz"
Çünkü insan gözüyle sever, kalbiyle inanır ve aklıyla ilerler...
Canım, doğruyu söylemek gerekirse, dış güzellik çoğu insan için ilk izlenimlerde etkili oluyor. Ama kalıcı bir ilişki ya da sağlam bir bağ kurabilmek için karakter ve samimiyet çok daha fazla önemli. 🤍
Fakat şu da bir gerçek ki, herkesin "güzellik" algısı bambaşka. Biri doğal bir gülüşe kapılırken, diğeri içten bir davranışa âşık olabilir. Bana sorarsan, dış güzellik anlık bir çekim yaratır, ama kalıcı olan hep içindeki parıltıdır! ✨ Unutma ki güzellik de göreceli! Herkesin gönlüne göre biri var. 🙃
Canım mı? Ne ima etmek istiyorsunuz she hanım?
@Ezgi Geziyor bana canım dediğini duyarsa saçını başını yolar bak.
Tamam affettim hadi.
Cevap
33Cevap
El yüz düzgünlüğü bence gerekli bir şey onun haricinde illa yakışıklı olsun şeklinde bir şeye gerek yok karakter çok daha mühim
Eli yüzü düzgün olmayanın karakteri de bir işe yaramaz diyosun
Ne kadar ilgiye dürüstlüğe boğulduğuma bağlı
Merhaba,
Benim için önemli, kafası güzel olmayanı sevmem! 😅
Kafası kendinden bile güzelse?
Güzel olsun da çok güzelde gözüm yok normal olsun çirkin olmasın 😅 sarhoşluğa karşıyım haram olan alkole karşıyım 😅
ben karaktere bakarım güzellik önemsiz
Yalandan ibaret tabiki önemli
Ama iyi bir karakter ve ahlak ya da zeka gördüğüm zaman istediğim tipte değilse idare ederse kabul ediyorum
Ya da gönlüm ısınıyorsa evet diyorum
Örnek vereyim
Ben renkli gözlü erkek istiyorum ama kara kaş kara gözlü de sevdim
Gönül bu sever diyorum.
Kısmet meselesi biraz o işler ya.
Bunu kim diyorsa yalan söylüyordur, hiç kimse dışını beğenmedigi birinin içini merak etmez benim için iç güzellik önemli ben kalbine bakarım bunlar faso fiso işler , kim ne derse desin dış güzellik önemlidir
Eğer kim yalan söylüyorsa altın dişini kaybetsin hshs
Tepe üstü gelsinler inşallah 🙏😂
Çirkinler üzülmesin diye işte ya iyilik yaramıyor 😂😂
Sonunda bizi düşünen birileri çok sağolun ya
Hemde kökleşmiş yalanlarımızdan. Özellikle günümüzde her şey sadece dış görünüşten ibaret. İçi boş dışı süslü insanlarla dolu etraf ve kimse bunu yadırgamıyor bile.
Herkesin hayatına kimse karışamaz boş ver ya
Dışını begenmedgni kimse içini merk etmiyor kimse kandrmasn kendini
Çok haklısın
Recep abi demiş diyeceğini 😂
Jsjsjsj helal be
Ben dış güzellikten anlayan biriyim baba mesleği gereği ama dışa hic bakmadım hayat dış kabuk ile olmaz
Neydi ki meslek hocam
ya o biraz bahane. herkes once dis gorunusten etkileniyor, ondan etkilenmezse icinden belki çok nadir
Dış görünüşünden etkilenmediğini merak etmiyor kimse ya
ayynen oyle
Hiçkimse dışını biraz olsun beğenmediği birinin içini merak etmez 🤷🏻Gerçekler
Gerçekler acıdır evet
Kesinlikle öyle
Ama şöyle bir sey var bir zaman sonra dış görünüşün önemi kalmıyor.
Ayaklarından tanırlar seni süvo. Senin durumunda, ayaklarını beğenmediğinin kalbini merak etmezmiş insan gibi bir özlü söz çıkıyor :D
Fetişin var demedim. Herkes çıkarına bakıyor dedim ya
Ben açık açık söylüyorum, İnsan önce dışa sonra içine aşık olur
Bunu açıkça söyleseler kimsenin canı yanmaz zaten
A
Tabiki yalan, dış görünüş her şeyi temsil etmesede önemli
En önemlisi ama işte yapacak bir şey yok
Dışını beğenmediğinin içine kimse bakmaz ama içi güzel değilse de dışının önemi kalmaz
En doğru yorum bu oldu sanırım
guzel ve cirkin hikayesi kiz cirkin olsaydi olmazdi diyenler de var
Halt etmiş onlar ya
aynen
Yalaaan. Göze hitap etmeyen gönle ne ara girecek bence yalan.
Ben de öyle düşünüyorum
Tabi ki ualandan ibaret. Dış görünüşü albenili olmayan kimseye çekim hissedemezsin ki
Yooo hissederim ne biliyon alis
Yalan diyosun
Evet ylaandan ibaret. Dışını beğenmediğinin içine bakmıyor kimse...
Doğru diyon he deli sjjs
Dış görünüş önemli abi kim ne derse desin. İlk izlenime bakıyorum ben, öncelikle göz görüyor.
Gözüme hitap etmeyenin dalağını böbreğini napiiim jsjs
İç güzellik tabiki daha önemli ama dış güzelliğin hiç önemi yok diyen de yalan söylüyordur
Hiç önemi yok bence shshhs
Yalançııı😂
Kral istere dünyanın en güzeli olsun ama sana mantığına yatmiyorsa iyi ki kişiliği yok ise istedigi kadar güzel olsun içi güzel olamadiktan sonra dışı olsa ne yazar
Bence çok önemi yok.. Elbette insana daha hoş gelenler olabilir ama esas önemli olan, kalbi ve zekası benim için..
Hayır gerçekten bazen dış güzellik önemli olmuyor tabi çok kötü olduğu zaman doğal olarak insan tiksinebiliyor
Güzel olmayan kızı niye seviyimki zaten hepsi aynı kafa aynı zekaya sahip tek yarışları güzellik ala ala
Dış güzellik önemli ya, sonuçta istekli varlıklariz.
“Önemi biraz az demek” yerinde olur ama hiç önemli olduğunu söylemek tamamen kolpacılıktır...
Dış görünüşün nesi önemli, ilişkinin ilk aylarında önemli olur anca
İleriki aylar olması için önemli işte.
Erkekler için çok komik ben kadında zekaya bakarım diyen tam bir 4 m meraklısı inceldir
Erkekler için çok önemli
Herkes için çok önemli ya
Her kişide belli bir noktaya kadar önemli bazılarında aşırı önemli bazılarında daha az önemli ama bence önemli bişey
En azından tamamen değil
İçini merak etmek için şart gibi
"ruhlar aleminde yaşamıyoz" diyo ya hazret :) onun gibi.
Çoğu kişi yalancı bu konuda
Eskiden hatasız kul olmazdı, şimdi yalansız kul olmaz oldu
Hayır benim için doğru gerisini bilemem.
Gerisine gerek yok :)
Bazı kişiler için evet bence
Neredeyse herkes için evettir ya
Birazda yalandan dışını sevmeyen içini merak etmez
Biraz mı sadece
Yalan tabii ki
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
Birazcık yalan olabilir
Sadece birazcık mı
Bazilari icin öyle amasyada
Bul bi amasyalı da kurtulalım artık valla yıldım ya
içini ne yapak bee karpuzmu bu
Kelek çıkarsa görürsün
Önemli olan ruh güzelliği haha
Ruhu dışa yansımışsa
Dışı da özenli olsun hep içiyle ilgilenmek olmaz bence ya
Yalan yalan yalan... Benim içinde yalan gözüme hoş gelmeli.
Kalbi güzel olsun ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz
öyle bence ya sonuçta dışını beğenmediğimizin içine de bakmıyoruz
Dış güzelliğe en çok erkek önem verir çoğu erkek de kendine bir kıza adım atarken bu kafada olduğu için özgüvensiz değil mi zaten
Yalan herkes tipe bakar
Bence de yalan
Ya dış güzellikten ziyade bakımlı olmak daha önemli.
Yüzü güzel olmayıp saçı, vücudu, dişleri ve elbisesi temiz olan adam ile yüzü güzel pasaklı adam arasında dağlar kadar fark var.
Dışını beğenmediğinin içini merak etmesin
Dışını beğenmediğinin içine bakmazsın
Yalan değil diyenin arka kapısı gıcırdıyordur
Yalan payı var
Tamamen yalan
Hemi de püsküllüsünden
Hayir dis güzellik gecer
Geçmeyen yok mu ki
Yalanın daniskası.
Hem de ne daniska
Tamamen olmasa da kısmen yalan bence
Tamamen yalan ya