Samimi olmak istiyorum bu konuda. Bunu söyleyenleri Yalancı tabi shdhs. Ama ben önceler iç güzelliğe önem veriyordum ya, sonra ne kadar hata yaptığımı farkettim (başıma gelen olaylardan dolayı) ve o günden bu güne dış güzelliğine daha çok önem veriyorum. Dış güzelliği olmayanın olmayanın içi beni ilgilendirmiyor.
Şu sözü iliştirmesem olmaz " Sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık. Ölüm her şeyi yok edecek. Ruhları sevmeyi deneyin. " Victor HugoYalancı değil, dış görünüşe değil kalbe vuruluyorum ben. Dış görünüşe aşık olacak olsaydık her gün birine gönül verirdik.
Ya şimdi ilk gördüğün bir insanın dışını beğenirsin önce, ama yıllardır hayatında olan arkadaşın ne bileyim çevrende karakterini bildiğin biri ise ve karakteri aurasi seni çekmeye başlamışsa işte o zaman diş görünüş önemsiz hale gelir.
Yalancı kimse kalkıp da önemli olan iç güzellik demesin daha doğrusu o benim ilk kriterim demesin ben hiç de çok güzel birini çok çirkin biriyle görmedim herkes dengiyle dışı ilgini çekmeyen biri seni heycanlandirmadigi ya da ilgini çekmedigi için tanımak yabd so iç guzellige bakmak gibi bir fırsat tanımıyorsun. Dış güzellik dediğin çok güzel çok yakışıklı olması değil birinin gülüşü güzel olur karizmatik olur tatlı olur bir şey çeker seni beğenirsin öyle sonra karakteri kafa yapısı uyuyorsa da devam eder o kişiyi tanıma sevme keşfetme süreci. Şöyle olur belki iki seçenek vardır biri çok yakışıklı ama karaktersiz biri karizmatik ve kafa yapısı da uyuşuyor gider ikinciyi secersin ama dış görünüşü hiç sana hitap etmeyen birini gerçekten tanımaya tenezzül bile etmezsin boşa kendimizi kandırmayalım lütfen
Bir kısmı yalancı olabilir de hepsi değil. Mesela ben sadece iç güzelliğe ve kafa yapımızın uyuşmasına önem veririm. Dış güzelliğe önem veren kişi başka bir güzel görünce onun peşinden gider ama iç güzelliğe önem veren büyük bir sorun olmadıkça gitmez. Ayrıca dış güzellik geçicidir çünkü herkes yaşlanır. Ama iç güzellik her daim kalıcıdır. O yüzden benim seçimim her zaman içi güzelden yana olur.
Iç güzellik derken muhtemelen cuzdanin içinden bahsediyorlar bro unutma iç güzellik değerli olsaydi ateş böceği yerine hamambocegide sevilirdi unutma ! Uzak durcan o tiplerden
Birazda yalancı tabiki... şöyle harika güzelliği olan müthiş fiziği olan kadına hangimiz dönüp bakmıyoruz... iç güzellik kadar dış güzellikte önemli...
Yalanci olabilmeleri icin sadece disi guzel insanlarin sevgilisi olurdu ya da evlilerin hepsinin disi guzel olmasi lazimdi yani tez curutuldu simdi dagilsin herkes
İnsanlar dışını beğenmediği şeyin içini merak etmezler ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lisede bir kızı sevdim, kız öyle ahım şahım bir güzelliği yoktu, fakat zekiydi mantıkçı insandı, bi gülüşü vardı ona bitiyordum. şu an o eski saf halimden eser yok, dış görünüşe önem veriyorum artık