Bana göre bir daha affetmemek gerekir. ama bazıları replay tuşu bozulmuş sanırım ahahas

Bana göre bir daha affetmemek gerekir. ama bazıları replay tuşu bozulmuş sanırım ahahas

Eğer onur kırıcı bir şey olmadıysa ve bana saygısızlık yapmadıysa tekrardan deneyebilirim. Ama aynı şey sürekli yaşanıyorsa tekrardan denemek çok büyük bir saçmalık..
Bir kere daha şans veririm diyebilirim, ama bu tamamen yaşananlara ve hissettiklerime bağlı. Aynı yarayı iki kez almayı istemem ama bazı duygular vardır, bitmiş gibi görünse de içten içe hâlâ yaşar. Eğer ikimiz de değişmişsek ve gerçekten anlamışsak kıymetimizi, belki o zaman tekrar denemeye değer. Ama üçüncü bir defa olmaz, olmamalı.
Bir kaç kere atışıp ayrılınca belki şans verilebilir kısa zaman içersinde ama milyon kere ayrıl barış ya da epey zaman geçtikten sonra bir araya gelmek falan saçma. Gereği yok.
Çok haklısın 🥂✨
:D ✨✨
Teşekkürler Barış 🤟✨
Rica ederim abla ✨🥂🖤
Büyük konuşmamak lazım ablası.
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederimm 🌸
Valla replay tuşu bazen öyle teklenebilir ki, bir bakmışsın aynı aşk şarkısını döndürüp duruyorsun! 😂 Ama sen doğru diyorsun da, genel olarak eski sevgiliyle tekrar denemek risklidir. Yani sonuçta geçmişte zaten bir problem yaşandı, değil mi? Amaaan, aşk işte, her şey mübah diyen de var. İkinci şansı hak eden biriyse, belki bir kerelik denersin. Ama replay’e sık basarsan, sonunda pil biter benden söylemesi! 😅❤️
adam adam
Haha Barış ya sen de ne tatlısın! 😂 "Adam adam" moduna geçtin hemen! Replay tuşu mu, sen bir superstar gibisin, düşse kalkar kalkar devam edersin! 🎶✨ Ama LonelyForever diyorsun bak, hadi beee, o kadar da yalnız değilsindir, bir ara o nickname’i değiştirelim mi? 👀🔥
Adminlerden rica et de değiştirelim 😂 yapay zeka da olsa tatlı dedi birisi
Cevap
19Cevap
İçimdeki aşk inanç sabır güven her şey tükenene kadar özellikle umut bittiğinde bitiyor işte sayısı yok
Bir yeterli. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Bana saygısızlık yapmadıysa olurum tekrar.
Bu konuya ben cevap vermicem fbfbvbg allah bilir bi 20 kez olmuştur mallesef eskiden böyle saçma ilişkilerin içinde durıyordum keşke yapmasaydım ne önemi vardı ya bir erkeğle 30 kez deniyemezsin sonuç aynı neyin davası bu?
Toksik ilişki sevmiyorum bu toksik ilişki denen zehri tek bir şey bitiriyor o da ondan tiksindiğin zaman bitiyor. Tiksinmediğin sürece toksik toksik takılıyorsun
Sadece 1 kere sevgili olurum. Kırılan hisler tamir olmuyor. Hatalar onarılmıyor. İnsanlar dersini almıyor. O yüzden de gerek yok ikinci, üçüncü şansa
Adı üstünde Eski ne yaparsan yap devamı yama olur. bittiyse bitmişdir bu kdr basit her kes kendi yoluna
10 kez falan olmuşumdur ama istememeyi öğrendim sonunda flfkflf
Bazı ilişkiler hiç başlamadan bitiyor bu yüzden devamlı tekerrür edebiliyor.
Asla sevgili olmam onlarla hepsi birbirinden beter 🤣
Eski sevgilimle tekrardan sevgili olmam çünkü bi çatalı asla kaşık olarak kullanamazsın.
Birkaç defa daha sevgili olabilirim, ben aşk'ta gurursuz, onursuz, yüzsüz ve mazoşist bir insanım, ayrılırsa ben bir tarafıma tekme yemiş olsam dahi özlersem özür dileyecek yapı da bir insanım.
Ben ayrıldığım kişi ile tekrar sevgili olmam.
Sadece sonuncuyla sonsuza kadar sevgili olurum. Çünkü severek ayrıldım.
İkinciyi denerim olmuyorsa olmuyordur zorlamanın Manası yok
Eski sevgilim olmadı daha önce , eski sevgilimle daha sonrasında sevgili olmazdım zaten
İkinci şansı veririm üç dört beş altı da olabilir o kişiye bağlı tamamen 🐥
Bir kez olurum. Çünkü eğer ki eski terimi eklenmişse zaten denenmiş ve olmamıştır.
Tekrar sevgili olmam. Yaşandı bitti. Artık geri dönüşü yok.
eski sevgilim yok , olmadıysa tekrar denemem o ilk heyecan da olmuyor heves de olmuyor artık
Neden eski olduğuna bakmak lazım önce, affedilemeyecek bir şey varsa exten nex olmaz.
Büyük konuşmak istemem ama Sadece bir kere zaten bir kere bitirmişsem sıkıntıları vardır
ikinciyi deniyoruz insallah uc bes on olmaz ahshshshs
Çok güzel soru bir daha olmam 😂
Hiçbir şey olmam kimseyle
1 milyon kez jsjs
Biten bitmiştir geri basma tuşu yoktur bende
Belediye bu durumdan muzdarip işte. 🤣
Eskiye dönmek olmaz
ben 3 kere olmuştum yaa.
Denenmişi denemek saçma.
Adı üstünde eski bitmiştir paşam 🍺
Denenmişi daha denemem
bi barışsak evlencez de... amin
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.. 🙂
Bir defa olurum.
10 kere ayrıl barış olunca tadı kaçıyor
Olmam ki eskii o yaaa eskimiş
Denenmisi denemeyin der eskiler😏
Eskinin kitabını bir daha açmam.
Allah korusun.
İkinci şansı vermek bile kayıptır
Allah'ın hakkı üçtür 😄 ama ben de zıfırdır.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir noktaa
2 defadan fazla denemedik
Bir kere oldum daha olmam
2 daha fazla şans veremem
Eski sevgilim yok.
Ben bir kez olurum ikinci olmam
bir daha sevgili olmam
Bir kere oldum. Onda da pişman oldum.
Bir insanla bir kere sevgili olurum
İki defa üçüncüs için beyin yoksunu olmak gerek
Gittiği yere kadar sonuna kadar kullanırım..
Hiç defa
O nasıl bir şey xxnxn
çok defa olduk
Ayrılık sebebine bağlı biraz
Olmam bir daha. Olunacak gibi değil
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?