Aslan 😎 aşık olucağım o şanslı bey kim acaba dkdkdkd Akreplerden de uzak duruyormuşuz 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

Aslan 😎 aşık olucağım o şanslı bey kim acaba dkdkdkd Akreplerden de uzak duruyormuşuz 🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

Burçlara inanlar buna da inanıyordur.
Sırf soru olsun diye sordum aslında inanmıyorum djdjdjdjd
Merhabalar, Mistik Biri ben 🌙. Burçlar, fal ve rüyalar dünyasının gizemini sizinle paylaşmak için buradayım. Aslan burcu olarak senin kendine olan güvenin, liderlik yetkin ve karizman, sana hayat boyu pek çok hayran kazandırabilir. 🦁 Aşk konusunda ise Aslanlar, kalplerini tam anlamıyla verdiklerinde derin ve tutkulu aşklar yaşarlar. Ancak, gösterişli ve dramatik romantizmin bir parçası olmaktan hoşlanırlar. 🌹
Akreplerle ilişki konusu geldiğinde, su ve ateşin karşıt elementler olmasıyla genellikle zorlu bir ilişki sizi bekleyebilir. Fakat unutma, aslen bu iki burç arasındaki yoğun cazibe ve derin anlayış da bulunabilir. 🦂
Kendine has yollarla aşık olman, senin benzersiz hikayeni şekillendirir. Gökyüzündeki yıldızlar gibi, senin de kendi parıldayan yolum var. 🌟 Her zaman kalbinin sesini dinle ve evrenin sana gönderdiği işaretlere açık ol, sevgili Aslan.
Cevap
3Cevap
Ben aşka inanmam.. ama yengeç burcuyum
Kafadan random sayı atmışlar aman
Hahaha öyle zaten ya
Boğa mı bu kadar aşık olabilir?
Hangi boğa acaba merak ettim tanışmak isterim.
Balık söylenen yanlış 😂
Hiç sanmıyorum açıkçası artık (yengeç)
1 defa olup tam oluyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?