Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Aşk sayıyla değil, izle ölçülür. Bazı insanlar bir kez âşık olur, ömrü boyunca o hissin yankısını taşır içinde. Kimileri ise birkaç kez sever, her seferinde başka bir derinlikle, başka bir renkle… Ama gerçek aşk bir defa gelir, kalbine kazınır, izi silinmez. Geriye kalanlar belki sevgi olur, belki alışkanlık ya da hayranlık… ama o ilk sarsan, geceyi gündüze çeviren, nefesini bile değiştiren aşk bir tanedir. O da yaşanmışsa, kaç kere sorusu anlamını yitirir. Çünkü insan o hissi bir kere gerçekten tattıysa, diğer her şeyi onun gölgesinde yaşar. Aşk gelir, kalır… ya da sadece geçip gittiği yerlerde iz bırakır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBence insan gerçekten bir kere aşık olur ve gerçekten şanslıysa o kişiyle de evlenir.
137 Yorumla- 11 ay
Şunu da yazacaktım aslında bazı aşklar yarım kalmalı , bazen aşık olduğun insanla bile mutsuz olabiliyorsun en azından sonu gelmediği zaman şunu diyebiliyorsun her zaman arada kalıyor ben bu insana aşık olmuştum ama sonu olmadı
- 11 ay
Sonuç olarak sayın hocam ben insanların hayatlarında bir defa aşık olduklarını düşünen insanlardanim🙂 ama bu konuda Gerçekten sizin de görüşünüzü merak ediyorum
- 11 ay
Katılıyorum benim de aslında demek istediğim şu aşkta bir kişi en yüksek seviyeye çıkar kimse onun yerini tutamaz belki daha sonra yine aşık olursun ama birisinin yeri her zaman apayrıdır dersin ki ben bunun kadar kimseye bağlanmam bunun kadar hiç kimseye aşık olmam
- 11 ay
Evet onun yerine daha iyisi gelebilir ama benim demek istediğim konu aşk konusu tamam belki aşık olduğun insanla olmadı evlenmedin gitti başka biri geldi onun yerine Ama seni inanılmaz mutlu etti işte dediğim olay bu seni çok mutlu etse de aşık olduğun insan farklıdır hani benim düşüncem bu bilmiyorum Hocam bu konuda sen ne düşünüyorsun.
- 11 ay
Şöyle söyleyeyim ben de herhalde kendimi tam olarak ifade edemedim bir insan birine aşık olabilir diyelim ki aşık oldun çok aşık oldun ama o kişiyle olmadın daha sonra hayatına giren kişi seni O insandan daha fazla mutlu edebilir Ama o mutlu eden insana da diğerinden daha fazla aşık olacaksın diye bir kaide yok. Yine birazcık tekerleme gibi oldu ama yapacak bir şey yok anlatamadım ben de 😂😂
- 11 ay
Evet yani demek istediğim şu aşık olduğumuz kişi değil belki de daha sonra hayatımıza giren kişi bizi daha çok mutlu edebilir aşık olduğu farklıdır Ama seni daha çok mutlu eden farklıdır illaki aşık olduğunla her zaman her şeyi en iyi yaşayacaksın diye bir şey yok. Örnek vereyim benim hayatımı aldığım kişi en uzun süreli ilişki yaşadığım kişi aşık olduğum insandı Ama mutsuz olduk olmadı bir şekilde E bundan sonra hayatıma giren kişi belki de beni çok mutlu edecek ama benim aşık olduğum insan daha öncekiydi 🙂
- 11 ay
Ama işte benim dediğim olayı bu ben insanın hayatında bir defa aşık olabileceğini düşünüyorum Bu aslında ihale değil tabii ki belki de bundan sonra hayatıma girecek insanı bundan daha çok seveceğim belki daha çok değer vereceğim E bu da ihanet olmaz hani benim görüşüm bu insan hayatında bir defa aşık olur o farklı bir şey ama birini gerçekten çok sevebilirsin çok fazla değer verebilirsin belki de bundan sonra hayatıma girecek insan beni çok mu diyecek ben de onu çok mutlu edeceğim onu çok seveceğim Bu da benim gözümde ihanet olmaz ki
- 11 ay
Ayrıca Hocam şu da vardır şu anda ben mesela şunu diyorum ben uzun süre ilişki yaşadım insanı aşçılıktım bundan sonra aşık olmam bir bakarsın bundan sonra hayatıma girecek kişi bana daha güzel şeyler yaşatır Bir bakarsın ben ona daha fazlası olurum aşık olurum hani benim düşüncem bu insan hayatı boyunca düşündüğü şeylerin tam tersi başlarına gelir ya bir bakarım o da benim başıma gelir. Belki de şu anda daha yeni bir ilişkisi bitmiş olarak konuşuyorumdur ilerisi bize ne getireceği hiç belli olmaz.
- 11 ay
Tabii ki öyle ben zaten şunun kesinlikle farkındayım. Hatta bugün bir konuşma geçti işte yeğenimin bir hocası vardı o beni yeğenime sormuş geldi sohbet ettik konu açıldı dedim ben bir ilişkiden yeni çıktım yani şu anda kendimi hiç kimseye hiçbir ilişkiye veremem Teşekkür ettim olmaz dedim benim kişiliğimde bu yoktur aklın başkasında iken tutup da başkasını hayatıma almam ancak onu unuttuğum zaman hayatıma tabii ki başkasını alacağım dediğim gibi şu anda ilişkim daha yeni bitmiş sıcağı sıcağına olduğu için belki de bu şekilde olumsuz düşüncelerin vardır belki de bundan sonra hayatıma girecek kişi beni daha çok kendine aşık edecektir bilemiyorum
- 11 ay
Yani diyorum ya hocam hayatın bize ne getireceğini ne götüreceği belli olmaz. Ama şunu tüm kalbini söyleyebilirim sevgi de olsa aşk da olsa saygı olmadıktan sonra iki senede bir anlamı kalmıyor maalesef
- 11 ay
Karşılıksız olduğu zaman zaten en güzel şeyler bile belirli bir sürenin sonunda bitebiliyor. Mesela arkadaşlarımın çoğuna soruyorum bunu evliliğin en iyi yanı nedir ya da en kötü yanı nedir şunu diyebiliyorlar artık alışkanliga dönüşüyor her şey aradaki sevgi saygı ilişkiyi evliliği götürüyor. Peki diyorum saygı yoksa ne oluyor saygı olmadığı zaman evlilik diyor çatırdamaya başlıyor ve bir süre sonra artık iki taraf içinde anlamsız bir hal alıyor
- 11 ay
Hocam işte en güzel cümleyi kurdun insanlar birbirini dinlemezse sıkıntı da bu zaten insanlar birbirini dinlemiyor. Çok zor değil ya karşında sevdiğin insanı alıp bugün gün nasıl geçti bugün ne yaptın ya bir yarım saat bir saat sohbet etmek bu kadar zor olmamalı.
- 11 ay
Benim abim evli. Dün mesela yanlarına gittim yengemle aram böyle çok iyidir hep onların iki sini diyorum maşallah aralarında inanılmaz bir uyum var ama şu yanları çok güzel her akşam 9'dan 10'a kadar balkonda otururlar sohbet ederler arada bir beni de çağırırlar mutlaka gel derler ben her zaman değilim sizin ilişkinizin evliliğinizi bu kadar güzel yürümesinin sebebi bu her akşam Ama hocam illaki çocuklar uyur hatta bazen çocuklarının yanında ben uzanırım ben uyuturum ikisi sohbet eder çok güzel bir şey ya 🙂 Ama dediğim gibi Hocam şu anda bekariz bakalım konuştuğumuz şeyleri biz kendimiz yapacak mıyız 😂
- 11 ay
Hocam insanlarda artık birbirine katlanamama dayanamama durumları var. Bir tanıdığım 2 ayda tanıştı 3 ayda evlendi 5 ayda boşandı ya evlenmek o şey ama bu kadar kolay olmamalı. Hani insanlar şunu düşünüyor artık evlenirim olmazsa boşanırım ne olacak ki diye. Ya bazı şeyler çok zor değil karşındaki insanı dinlemek çok zor değil Özel günlerde sürprizler yapmak çok zor değil değerli hissettirmek çok zor değil ama işte bunu zorlaştıran insanlar.
- 11 ay
Bu arada Hocam çok özür dilerim ya kafanı şişirdim bugün hakkını helal et lütfen 🙂🙏
- 11 ay
Ne kusuru hocam estağfurullah çok güzel bir sohbetti 🙂 sanırım gecenin 2 tane ana fikri oldu bir saygı olan yerde ilişki her türlü yürür 2 bekar olunca konuşmak kolaydır 😂😂
- 11 ay
😂😂 o zaman bundan sonra başka konularda başka ana fikirlerde buluşmak üzere diyelim hocam.
- 11 ay
İyi geceler 🙂💐
- 10 ay
Teşekkür ederim 💐🙂
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişir mesela ben 3 defa aşık oldum ve hepsi hüsrandı bunun için aşka yanaşmıyorum ama başkası 10 defa bile aşık olur 1 defa da aşık olabilir
00 Yorumla
11 ayAşk bir kez olur diğerleri sadece sevgidir.. Ben bir kez oldum zannettim.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Aybüke, aşk öyle bir şey ki, bir kere de yakar, bin kere de... İnsan hayatında gerçekten o kalbi titreten aşk hissi birkaç kez yaşanabilir bence. Belki gençlik ateşi, belki olgunluk tutkusu... Ben mi? Birkaç kere o deli rüzgarı hissettim galiba! Aşkta işin sayısı değil, bıraktığı iz önemli. 🌸✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hiç aşık olmadım, aşka inanmamda yalan olmasın ama öbür duygulardan yola çıkıp örneklendirme yaptıpımda, sonsuz sayıda. Her yeni insanda sıfırdan duygular büyütüyor insan. Her insana aşık olunmaz ama doğru kişilere her seferinde aşık olunabilir bence
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
11 ayBir de olur beşte kişiden kişiye karakterden karaktere ve nasipten nasibe değişir
10 Yorumla Henüz olmadım.
Popüler sahnelerden birisi ile cevaba devam edicem. Orada teknik hatalar var mesela kalp sevmez, sevemez o sadece kan pompası. İfade edişi de sevmek ama aslında aşktan bahsediyor.
Fakat anlatmak istediği ve benim cevabım aynı 😇
https://www.youtube.com/embed/ZdHfRdnJDcA10 Yorumla
11 ayben gercek anlamda aşık oldugumu düsünmüyorum, bence aşk diye bir kavram yok , hoşlantı var bu fiziksel çekim ya da düşüncesel olarak 2 ye ayrılır benim bakış açıma göre.
12 Yorumla- 11 ay
hımm öyle diyorsun , belki de vardır ve ben gerçek aşkı hic tatmadıgım için böyle düsünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ay1 kere sağlam olursun 2. De olursun ancak ilk gibi olmaz 3te 2 gibi olmaz böyle gider bu ama kesinlikle 1 kere olmazsın insan beyni ileri gitme peşindedir bir şey sonlandiysa ilerisine bakar
115 Yorumla- 11 ay
O ne demek ya 🤣
- 11 ay
Hak diye bişey yok devam 🤣
- 11 ay
Yav ben ağır vasıta kullanıyorum sonrası yol duzgunse vitesi buyutucen 🤣🤣
- 11 ay
Bu soruyu 2 hafta önce sorsaydin 1 kere derdim 🤣🤣
- 11 ay
1-den 2 ye cektikte şanzıman dağıttık 🤣
- 11 ay
Boşa attık bakalım saldık gidiyor rampa aşağı yolda usta bulabilirsek ne âlâ yoksa yapacak bişey yok 3 e atabilirsem devam 😄
- 11 ay
Bişey değil bana ayak uyduruyon ona iyi güldüm gece gece Allah razı olsun
Bir kere aşık oldum ben zaten gizli de sana kim olduğunu söylemiştim sen de bana tahmin etmiştim demiştin öyle hatırlıyorum benden yaşça büyüktü Bir daha da aşık olmadım
14 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aysayısız bence çünkü anasınıfından tut trende gördüğümüz rastgele bir mekanda bakıştığınız birine karşı bile aşık olabiliyor yani ilk görüştü sevgi olmadığı için aşk bu zaten duyguların aşırı yoğun yaşanması. Hiç aşık olmadım diyen ya yalan söylüyor ya da aşkı başka bir şeyle karıştırıyor sevgi, bağlılık gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
11 ayAdam olana bir kere yetiyor.
Sevmenin ve sevilmenin ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu , hem görüyor , hemde anlıyor.13 Yorumla- 11 ay
Günaydın…
Kavramlar bir birine karıştırılınca sizde halısınız.
Gizli Üye(30-35)11 ayAşk boş zamanlarında olunabilecek bir şey 👍
İşler yoğun olmadığı zaman günde 2 veya 3 defa aşık oluyorum. İşler yoğun olunca haftada 2 veya 5 gibi bir şey.
19 Yorumla
Cevap sahibi11 ayKalbim değil midem 😎
Yediğim yemeklerle aşk yaşıyorum.
Cevap sahibi11 ayYaşasın boğa burcu kızları 😂😅🤣🤣
Güzel yemek yapan boğa burcu veya yengeç burcu kadını 🥰🥰🥰😍😍
Cevap sahibi11 ayGüzel yemek yaparım diyen herkesi seviyorum
Cevap sahibi11 ayHayır, yok o kadar kısa değil o yol. Önce gözlerime uğrar sonra burnuma Sonra kulak ve ağzıma dilime, elime, tenime sonra mide sonra kalp ❤️
Yukarıda kestirme yol verdim aslında daha uzun 😂😅🤣🤣
Cevap sahibi11 ayEvet 👍 yemek yapan hatunun sesi bile önemli kulağıma ve ruhuma hitap edecek. Boyu boyuma huyu huyuma uygun olacak, yani kısaca anası onu benim için özel doğurmuş olmalı 😎😎
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 ayAşk diye bir şey yok reis milleti kandırmayın artık
14 Yorumla- 11 ay
Sorunun cevabını biliyorsun 😄
- 11 ay
Aynen haklısın :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişir bazı insanlar zor aşık olur bazıları her gördüğüne
12 Yorumla
11 ay1 kere yetmez... gözlerime dünyaya açtığım her yeni günde her anda defalarca aşık olma potansiyelim var sevdiğim adama.
20 YorumlaHiç aşık olmadım sanırım. Olmuş olsaydım şu an o kisiyi düşünüyor ve özlüyor olurdum. hiç bitmezdi gerçek aşk çünkü.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla ben 1 kere oldum tam oldum iyi oldum önce evli oldum sonra da baba oldum en son Koca oldum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. 31 yaşındayım, ikinci kez asık oluyorum, ama bu tarifsiz , aşk demek çok kalıba sokmak kalıyor...
10 Yorumla
11 ayDefalarca olunabilir😂insan bu kalbede dokunabiliyor **** da😂🥂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bunun sayısı yok yaşamaya devam ettiğin sürece aşık olunur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
11 ayÖyle bişey yok ya aşkın gözü körmüş eeee o zaman boya posa nasıl bakıyoruz kör olsak görmezdik 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 11 ayBir kişiyi seversin diğerleri onu başkasında arayış ve aldanış evresidir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
11 ayBunun bir sayısı yoktur bence çünkü yanlıs kişilere de aşık oluyoruz
10 Yorumla
11 ay1 kere tbiki zaten ikinci kere oluyorsa ilki ask degilmis dersin simdi oldu olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Çok istiyorum aşık olmayı❤
21 Yorumla- 11 ay
Hmm 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çölleri aşmadan Aşık olunur mu?
Bir insan kimin için Çölleri aşar. Ya da akaç kişi için açar. Aşk öyle çocuk oyuncağı değil.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aydüşündüğünüzden çok daha basit lütfen saçmalamayın sadece yanımızdaki kişiye yüklediğimiz anlam yokluk boşluk korkusu aynı insanın paranın değeri olduğunu düşünmesi gibi sen inanırsan bir değeri var ama inanmazsan sadece bir kâğıt parçası aynı şekilde gereksiz insan kompleksidir bence ben bu kadar basit olamam gibi gibi..
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayhayır tabiki ben inkar etmiyorum evliyim eşim benim için en anlamlı kişi bana sadece farklı birşeymiş gibi tanımlanması saçma geliyor
11 ayBir kere oda olmaz oldu sanırsın sonradan anlarsın olmadığını
20 Yorumla
10 ayBir kalp bir kere sever (hadi cıstak cıstak cıstak)
10 Yorumla
11 ayAşk 1 keredir diyenler yalan abi ben haftada bikac kez bile olabilir skjsjs
10 YorumlaKaç keresi yok bunun bence kişiden kişiye değişir
10 Yorumla
11 ay1 kere de aşık olunur defalarca da bu kişiye baglidir aşk istemsizce olur
10 Yorumla
10 aybir en fazla iki, bence dahası aşk değil ilgi hoşlantı
00 Yorumlaçok kutsal bi duygu aşk ve sadece 1 kere gerçekten aşık olunur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
10 ayİki kere oldum karşılıksiz olacaksa birdaha hiç olmasin
00 Yorumla
10 ay1 kez sanırım her limanda birine vurulacak kadar rahat değilim
00 YorumlaKısa ve net Aşk birdir tek olan hak gibi aşk tektir iki asla olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
10 ayinsan hayatı boyunca bir den fazla kez lanetlenir pardon aşık olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Sen boyle sorular sormazdın hayirdır insallah
19 Yorumla
11 ay1 kez tam olursun bi daha gözün yemez zaten 😅
20 Yorumla
11 ayBen tüm güzel kızlara aşığım aybüke.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sanırım bunun sayısı yoktur
10 Yorumla
11 ayAkıllanana kadar 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
11 ayBilmiyorum ben hiç olmadım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Kişiye göre degisir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bir oldum bir daha aslaaaa
10 Yorumla
11 ayGünde üç beş kere olabiliyorum
12 Yorumla- 11 ay
Aşk olduğuna inanalım mı
- 11 ay
@pembebalkutusu tabiki
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
11 ayBu bir kere olur iyisiyle kötüsüyle
10 Yorumla Aşk çoğu hevesten ibarettir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ay1 kez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Bunun sınırı yoktur
20 Yorumla
11 ay1 kalp 1000 defa sever :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
11 ay1 kere.
10 Yorumla Bence sınır yok 😃
10 Yorumla
11 ayEsas 1 diğerleri taklit
10 Yorumla
11 ay1 kere
10 Yorumla1 kere
10 Yorumlabir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bir kere aşık olunur
10 Yorumla
11 ay1 kez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ay1 kez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 ayYok kere
10 Yorumla
11 ayBir kişiye kâfi.
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım