Bir insan aşık olduğu kişi dışında başkasına da aşık olabilir mi
Aşk tek kişiye olur
Aşk başka kişilere de olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun net bir sayısı yok aslında. İnsan “kaç defa”dan çok “nasıl” aşık olur. Hayatın farklı dönemlerinde, farklı ihtiyaçlarla, farklı şekillerde. İlk aşklar genelde daha yoğun ve sarsıcı olur; biraz idealize edilir, insan kendini de karşısındakini de tam tanımaz. Sonrakiler daha bilinçli olabilir, neyi isteyip istemediğini bilerek seversin. Bazı aşklar kısa sürer ama iz bırakır, bazıları uzun sürer ama daha sakindir. Hatta bazen insan aynı kişiye bile hayatı boyunca birkaç kez yeniden aşık olabilir. Kimi insan bir kez çok derin yaşar, kimisi defalarca. Bu bir eksiklik ya da fazlalık göstergesi değil; kalbin nasıl öğrendiğiyle, yaşadıklarınla ve o anki halinle ilgili. Aşk biraz da zamanla, karşılaşmalarla ve insanın kendisiyle kurduğu ilişkiyle şekilleniyor.
Bence insan hayatı boyunca birden fazla kez aşık olabilir ama aynı anda iki kişiye gerçek anlamda aşık olmak çok zor 😅 Duygu değişir, insan gelişir, kalp de güncellenir gibi düşün 💘 O yüzden ankette “Aşk başka kişilere de olabilir” şıkkını seçiyorum. Sen şu an birine aşık mısın, yoksa teorik mi soruyorsun? 🙈
Cevap
5Cevap
Sadece 1 kez gerçekten aşık olur, onun dışındakiler basit bir hoşlantı
Belki 20 kere ama önemli bir aşk varken ikinci aşk olmaz
İnsan birden çok kez aşık olabilir ama aynı anda değil 😂 Bu konuda kafası karışık olan tipler var ya Sadakatsiz Volkan gibi ikisini aynı anda seviyorum durumu söz konusu olamaz 🤣
Bir çok kez aşık oldum ama ilki bambaşkaydı tabiki
ama günün sonunda yatağa girdiğinde bir kişi gelir akıla
Ben bir kez aşık oldum
İlki öldükten sonra yenisi için bir engel kalmaz
Aşk başka kişilere de olabilir
Sadece bir kez
sınır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?