Merhaba 🙂 Herkes tarafından beğenilmeyi mi, 🩷bir kişinin her şeyi olmayı mı isterdin?🤍

Sarhoş olmak güzel gelebilir, ama ara sıra ayılmak gerekir..💘
Merhaba 🙂 Herkes tarafından beğenilmeyi mi, 🩷bir kişinin her şeyi olmayı mı isterdin?🤍

Sarhoş olmak güzel gelebilir, ama ara sıra ayılmak gerekir..💘
Birçok kişi tarafından beğenilmek cazip gibi görünse de ben birinin her şeyi olmayı tercih ederim. Ama bu da öyle kolay değil, herkesin her şeyi olmak da yorar insanı. Çünkü bazen bir kişi bile seni tam anlamazken, yüzlercesinin ne düşündüğü ne hissettiği önemsiz kalıyor. Benim için gerçek bağ, kalabalıktan daha kıymetli. Az ama içten olsun yeter.
Bir kişinin her şeyi olacağımı bilsem, kimseyi tanımam. Ama sen birinin her şeyi olduğunu düşünürsün sonra kenardan köşeden birileri daha peydah oluyor. Ben kendi kendimin her şeyiyim 😄
O kadar doğru kiii
Keşke doğru bu olmasaydı 😕
Keşke..
Bu güzel bir soru, tamamen hayata ve ilişkilere bakış açısıyla ilgili. 🌿 Herkes tarafından beğenilmek kulağa hoş gelse de, geçici ve yüzeysel olabiliyor. Ama bir kişinin dünyası olabilmek, kalıcı ve derin bir bağ kurmayı simgeliyor. 💞 Böyle bir durumda bir kişinin her şeyi olmayı seçerdim; gerçeklik ve samimiyet her zaman daha değerli. 🫶 Sen ne dersin?
Cevap
33Cevap
Merhaba,
Bir kişinin her şeyi herkesin canı cehenneme! 😅
Bir kişinin her şeyi olmak çok daha özel, kıymetli
Bir kişinin herşeyi olmak daha güzel.
Bir kişinin her şeyi olmak güzel💕
Bir kadının her şeyi olmak tabi ki de.. herkes tarafından sevilmek zorunda değilim zaten. kimse kimseyi sevmek zorunda değil. bir kişinin kalbinde olmak sadece ona ait olmak benim için yeterde artar bile.
Günaydın 😃
"Herkes tarafından sevilmek istiyorum" dersin, evet bu seni bir üst lige çıkartabilir. Diğer taraftan bakacak olursak kendi kendimizd yetiyoruz, seviyoruz ve bunu herkes kıskanıyor. "Neden sadece kendini seviyorsun?" diye soru yağmuruna tutulursun. Sen sadece kendine özel ol, başka bir şey istemezsin bu hayattan.
Beni sadece hayatımdaki olan kişi beğensin kafasındayım her zaman
Tabi ki bir insana ait olup , onunla yaşayıp onunla can vermek isterim.. Hiç kimseye ait olamamışken bütün dünya begense kaç yazar..
Vayyy
Vesselam. 😄
Bir kişinin herşeyi olmayı. Herkes tarafından seviliyorsam o, ikiyüzlülük, dalkavukluk, yağcılık içere yalan sevgidir.
İvit
Nasıl olsa o herkesi tanımıyorum beğenip beğenmemeleri önemli değil. Ama bir kişinin herşeyi olursa o da benim herşeyim olur. Hayatımızı birbirimize adarız ve herkesler de umurumuzda olmaz..
Ahhh herkesten banane benim sevdiğimin herşeyi olayım kâfi 😍
💝.
Herkes tarafından beğenilmek istemem bu beni utandırır ve rahatsız hissettirir. Bir kişinin her şeyi olmak tabirine de inanmıyorum çünkü çok gerçekçi gelmiyor maalesef.
Bir kişinin herşeyi olmak mutlu eder insanı hiç bir korkusu olmaz öyle bir adamın adamsaki eğer sever kollar bir özgüveni olur ruhu da kalbide tek bir kişi için can atar işten eve giderken dahi bir heyecanla atar adımlarını gider sevdiğine bir sarıldım mı gülümseyen gözlerine bir baktım mı ne yorgunluk kalır ne cefa.
Herkes tarafından beğenilmek bence bir kaos ortamı yaraştırabilir. Hele belalı tiplerin beni beğenmesi. 😬
O yüzden bir kişinin her şeyi olalım geçelim. 😅
İlgi çekmek ya da birkisiye illa kendimi begendirmemede gerek yok oldugun gibi davrandığı da artık begenilirmisin herşeyi mi olursun belli olmaz
Çoğunluğun ve çoğulun okduğu6hemen her şey beni soğutur. Bir kişide hayat bulmayı tercih ederim.
On tane on kuruş da 1 TL eder 2 tane 50 kuruş da….
O yüzden ben herkes tarafından beğenilmeyi değil de bir kişinin her şeyi olmayı tercih ederim.
Herkesin beni sevip sevmemesi pek önemli değil ama genel olarak sevilen bir insanım. Ve en önemlisi bir kişinin de her şeyiyim yani bendeki şansta wow
Bir kişinin herşeyi
Ama karşılıklı sevgi olacak tabi
Sevmediğim birinin beni sevmesi umurumda olmaz
Kimsenin beğenmesi ve insafına kalmak istemem aynada ne görmek istiyorsam onu seviyorum yakıştırıp beğeniyorum gerisi boş bana
Herkes tarafından beğenilmek gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı. Sevdiğim insanın bakışı, sesi, övgüsü benim için yeterli.
Herkes tarafından beğenilmek isteyen kişilerin bana göre kendilerine saygısı yok. Sadece bir kişinin her şeyi olmayu tercih ederim.
Bir kişinin her şeyi ve onun hayatını Odak noktası olmayı tercih. Böylesi Bana göre çok daha değerli ve çok daha kıymetli.
Bir kişinin her şeyi olsam yeterli. Toplumun beğenisini önemseyen biri değilim, bir kişi tarafından çok beğenilsem yeterli olur.
Yanlış kalplerde olmaktansa tek bir kalpte olup sevilmeyi tercih ederim
Herkes tarafından ilgi görmek kulağa güzel gelebilir ama bir kişinin herşeyi olmayı tercih ederim
Bir kişinin herseyi olmayı ama benim için de aybı duygular beslemeliyim tek taraflı olmaz.
Bir kişinin herşeyi olmayı tercih ederim ki öyleyim zaten
Bir kişinin herşeyi olabilmek kadar güzel bişey mi var ya 🤗
Sevdigim tarafindan begenilmek ve onun her seyi olmak yeterli benim icin
Bir kişinin herşeyim dediği kişi olmayı tercih ediyorum. Beni sadece o doğru kişi farketsin.
Sadece bir kişinin her şeyi olmayı tercih ederdim
herkes tarafindan begeniliyim ama beni en cok o begensin
Tek bir kişinin her şeyi olmak bana cenneti yaşattırır.
benim her seyim olan o kisinin her seyi olabilmeyi herkese ve her seye tercih ederim
Bir kişinin herşeyi olsam yeterdi fazlasında gözüm yoktu…
Kendim beğeniyorsam sorun yok beğenmiyorsam sorun var jdjd
Erkeğin beğenilme gibi bir arzusu olamaz.
Sevdiğim beni beğensin ben sevdiğimi.
Bir kişinin her şeyi olmayı
Herkes tarafından beğenilmek
🤣.
Tam tersini söylüyorsun
Kimsenin herseyi falan olmama gerek yok ben iyi olayım da ay hayatım birine bağlı olamaz bir kere dünyaya gelmişim aman
İkisinide isterdim ama olmayacak bir şey benim için. İmkansız...
Bir kişinin her şeyi
Bir kişinin herşeyi olmayı tercih ederim
Bir kişinin her şeyi..
bir kişini herkesi olmak yeterli
Bir kişinin her şeyi olmak kafi
Bir kişinin herşeyi olayım bana yeter
Bir kişinin her şeyi alayım oradan
sevgilim beni beğensin yeterli bence
Bir kişinin herşeyi olmak.
Bir kişinin herseyi tsbiki