Sizce rahatsız edici miyim?

Arkadaşlar gittiğim spor aktivitesinde bir çocuk var ve hoşuma gidiyor, çok tatlı buluyorum. Flört etmek istiyorum fakat arkadaş olmayı da istiyorum yalan yok. Kısaca daha çok nötrüm diyebilirim. Orada sohbetimiz fena değil, normal. Ne fazla ne az... İkimizde instagram neredeyse kullanamıyoruz fakat ilk adım olarak ben aldım. Olabildiğince rahatsız etmemeye gayret ediyorum kendisini ama bugün birkaç sorum olduğu için acele ile arabaya giderken sohbet ettik ve ardından "bana yaz konuşalım" dedim. Gittiği bir yerle alaklı sorularım olduğundan hem de belki sohbet ederiz umuduyla yaptım bunu ama şimdi kendimi biraz rahatsız edici hissettim. Bundan sonra herhangibir şey yapmayı düşünmüyorum, bir erkeğe bu şekilde yaklaşmam karşı taraf için rahatsız edici, garip gözükür mü? Bana yapılsa aman aman rahatsız olmazdım. Genelde istemediğim zamanlarda kesin bir şekilde zaten söylüyorum... 🥲🥲 sadece oraya uzun süre gitmeyi planlıyorum ve sürekli karşılaşacağımız için beni sapık gibi görmesinden korktum. 😔 size biri böyle dese meraktan yazar mısınız? Rahatsız mı olursunuz? Bu dönemde herkes baya garip olduğu için kestiremedim.

Sizce rahatsız edici miyim?