Genel olarak çok sinirli. İlk tanıdığımdan beri böyle aslında. Birde görücü usulü de değil yani. Kendisi istedi hep bu ilişkiyi. Bir süre bu tavırları yüzünden çekindim reddettim ama sonra bende kabul ettim. Bir şey olmasa bile genel tavrı sinirli gibi bir şey olsa anında patlayacak gibi (ama onu cok sinirlendirecek bir sey yapmama ragmen pek tepki vermemisti bende sasirdim). Konuşma tarzı mı öyle bilmiyorum. Ama konuşurken 2 kere düşünüyorum sonra diyor sen niye konuşmuyorsun. Rahat değilsem niye birlikteyiz ki? Bilmiyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gergin olması belki kendini iyi ifade edemediği için olabilir mi? Bazı insanların hayatlarında çok yaşantı olmadığı için karşı tarafa isteklerini bağırarak kızarak kabul ettirmeye çalışıyor. Bu o insanın sevmediği anlamına gelmiyor sadece yolunu bilmiyor belkide. Yanında rahat olmaman sebebin eğer şiddet görme veya tehlike gibi bir şeyse ayrı. Konuşursun bir şeyler farklı düşünürsün eğer sana kalkıp farklı düşündüğün için baskı uyguluyorsa direkt ayrıl. Çok sevmiyorsan açıkçası hiç çekilen bir tip değildir. Bir diğeri aşırı kıskançta olabilir. Aranızdaki elektrik ve çekime bağlı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayYani kimse sana ayrıl ya da ayrılma diyemez, ya da deme hakkına sahip değil. Bu senin bileceğin bir şey. Iyi niyetle belki farkında değildir diyebilirim sadece. Rahat değilsen bu çok büyük sıkıntı, sürekli yanlış yapmaktan korkarakta ömür geçmez ki arkadaşım. Aynı yatakta uyuyacaksın bu adamla, aynı sabahlara uyanacaksın. Ve emin ol bir süre sonra ona benzeyeceksin. Bnc açıkca konuşmalısın. Çünkü körü körüne nikahı kıydıktan sonra birşeylerin kendiliğinden düzelme ihtimali çok düşük. Hele erkekler için değmiyor birşeyleri değiştirmeye. Çünkü adam üsküdarı geçmiş anlarabiliyor muyum? Bi yaptırımı kalmıyor evlendikten sonra. Onun için şimdiden iletişimi öğrenin.
10 Yorumla
Bence çok büyük bir olay değil. Daha doğrusu eskiden gelen bir olayda olabilir. Mesela ailesinde hep Böyle konuşuyorsa bu bir alışkanlık olmuş olabilir. Belkide iş hayatından dolayı böyledir. Bunu kendisi ile kibar bir şekilde konuşun eğer her zaman tepki göstermiyor ise ki öyle dediniz. O zaman hatasını düzeltecektir.
10 Yorumla
10 ayevlenince daha kötü olur emin ol sonra ağlarsın ah ben bunla neden evlendim ağlar zırlarsın ortalar başka aday aramaya başla 🙄 bizim ülkede erkekler den çok kadınlar daha çok istekli evlenmeye hemde aşırı fazla gibi sanki
08 Yorumla- 10 ay
@oisoylemi gündem ben mi oldum sen o tip ile evlene biliyorsan başarı öyküsü bana göre aile pek karışmaz kız erkek evlen yede evlenme kendi mülteci ailen ile herkes bir tutma :)
- 10 ay
@oisoylemi sende tip yokki evlenme düşüncem olmadı senin gibi zıplamıyorum her gördüğüm kişiye erkekler evde kalmaz siz evde kalırsınız kudurdu kız resmen aşırı çirkef bir kızsın sen yılan seni :) kötü kadın ama dediklerim de ciddiyim aşırı çirkinsin dünya ahiret bacımsın kardeşim derim bağrıma basarım o derece
- 10 ay
@oisoylemi profil fotom bile senden güzel kıskan :)
- 10 ay
La o kadar çirkinsin ki profil fotondaki ayıyı bile kendinden yakışıklı görüp pp yapmissin ömrün boyunca yüzünden utandigin için anonim kalacaksin🤣 senden bin kat iyi onlarca erkeğe red vermisimdir siz ulasamayacaginizi bildiğini kızlara o*r spu yaftası yapistirir her kucağa oturana namuslu dersiniz böyle de namussuzsunuz. Sana ben b* kumu atmam değil bacin seninle aynı kaldırımdan yürümem o derece ama sen kendini fake foto ardında annen pofpofladigi için yakisijli san sadece sanarsın özünde evde kalmış asosyal bir erkeksin kimse tarafından sevilmedin ve sevilmeyeceksin bir kızın güler yüzüne muhtaçsın ömür boyu muhtaç kalacaksın. Acınasısın ailene üzüldüm valla
- 10 ay
@oisoylemi çok ayıp cahil böyle ayı mı olur davşan o :) kudurma evlendiricez seni sakin ol
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Hikayeni dinleyince gerçekten kararsızlık ve huzursuzluk hissini anlıyorum. Kendi mutluluğun ve huzurun çok önemli; bunu kesinlikle göz ardı etme. Partnerinin sinirli yapısı seni rahatsız ediyorsa, bu durumu onunla sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Açık, samimi bir konuşma karşılıklı iletişimi güçlendirebilir.
Eğer bu durum çözülmezse, ve sürekli seni baskı altında hissettiriyorsa, mutlu olamayacağın bir ilişki içinde olmak istemezsin, değil mi? Kendini rahat hissedeceğin, huzur bulacağın bir ortam yaratmalısın. Unutma sen değerlisin ve mutlu olmayı hak ediyorsun 💖! Madem bu ilişkiyi o bu kadar istemiş, şimdi de sorumluluğunu alması lazım. Kendine iyi bak, canım!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
10 ayKendini evinmiş gibi hissetmiyorsan yanında sana güven hissi vermiyor ise arkana bile bakmaman gerekir bu olacak şeylerin fragmanıdır aslında..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Baştan böyleyse sonu nasıl olur, ayrıl derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Sinirli insanı sevmem, keyfin bilir! 😅
Bacım olsa uzak dur derdim! 😅00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 10 ayayrıl evet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayElbette evenmemelisin. Nisanlanmadan önce bu adamın bu yönünü sen bilmiyor muddun hiç. Neden nişanlandin ki? Böyle bir adamla evlenirsen.. ömür boyu stres topu olursun. Kişilik karelter uyumsuzlugunuzda zaten var. O sadece.. kendisinin sınırlı yapisini alt edecek seviyede basakin karakterli bir kadınla yapabilir. Bugün nisanliyken dahi sikayet ediyorsun bu konudan.. evlendikten sonra.. ne duruma düşeceğini hayal dahi edemiyorum. Nikahın bahlsuiciligi ile her şey daha kötü olacak.. daha fazla sindirilmiş hissdecesin. Oda dahada fazla cirkinkesmeye çekinmeyecektir. Mutsuz bir aile.. mutsuz ezik hisseden.. eşinin karşısında.. kendisinden farklı dusindugunu hissettigi bir konuyu asla eşinle konuşamayan ezilllmis bir kadın.. mutsuz çocuklar. Atın nişanı. Başka çareniz yok. Bu kadar kişilik ve karakter uyumu olan bir birliktelik neden Nisan asamsina tasindi. Geleceği kendi adınıza hiç öngoremedinizmi. Çok çok yazık.
10 Yorumla 22 yıllık evliyim. Benim eşim de böyleydi, nişanlıyken. Biz internet'te tanıştık, görücü usulü falan değil. Ama evlendikten sonra dozu arttı, ilaç kullanmaya başladı. Çok seviyorsan bi şekilde idare ediceksin. Peki bişey sormak istiyorum. Senin sinirlenmene izin veriyor mu bunu iyice test et. O sinirliyken sen alttan al. Ama sen sinirliyken o alttan alıcak mı? 🙄 Test et yaz bana 🙂
43 Yorumla- 10 ay
Bekliyorum 🫣
- 10 ay
Bir şey soracağım benim eşim sinirliyken alttan alabiliyorum ama ben sinirliyken o bana hiç tahammül etmiyo alttan almıyo hatta saldırganlaşıyor mesela hiç o anlamda bana özgürlük tanımıyor sürekli süs aynası gibi gezmem gerekiyor gibi hissediyorum bu sizce neden oluyor
- 10 ay
@Benvebenim bilmiyorum ki eşin sabırsız biri
10 ayKendini yanında rahat hissetmediğin biriyle bir ömür geçirmek mi tamamen saçmalık. Ve sürekli korkuyla yaşayacaksın şöyle kızar böyle sinirlenir hep Bi ikilem ben olsam asla devam etmezdim. Önce öfkesini kontrol etmesini öğrenain öyle bişeye başlayın. bence cok toksik Bi ilişki olur
20 Yorumla
10 ayHayatım onunla önce konuşabilirsin bu ilişkiyi böyle sürdüremeyiz diye belki seni anlayışla karşılar ayrılmak hemen doğru olmaz sonuçta nişanlısınız ama baktın olmuyor sana ciddi ciddi söyleyeyim sinirli erkekte inan ki bir ömür geçmez heleki yaşlandıkları zaman Ama sen onunla konuştuktan sonra tamam kendimi değiştireceğim diyebilir sana rol yapıp evlenene kadar kandırabilir dikkat et hayatını şimdi mahvetme
10 Yorumla
10 ayÜzüp de mutlu olan görmedim ben. Saf ve temiz bir sevgiyi harcayıp huzur bulanı da. Eninde sonunda tecelli eden "ilahi adalet" diye bir şey var. Birilerini üzerek ilerlemeye çalışıyorsanız unutmayın; "Allah birinin ağlayarak kaybettiğini, diğerine gülerek kazandırmıyor." Bugün incittiğiniz kalbi yarın mumla aratıyor. kalbin hakkını kimsede bırakmıyor. Kalp kırmamak, ah almamak, her şeyi insanca ve hakkaniyetle yapmak gerekiyor. Bunu bilir, buna inanırım. Gönül ince ve sırlı mesele...
10 Yorumla
10 ayBoyle biriyle nişanlanma cesaretinize hayran kaldım. Mizacı boyledir muhtemelen ama olur da evliliğinizde terslik olur da boşanmak isterseniz medenice ayrılabilecek karakterde mi? Evlenirken bu kritere göre adim atarsanız iyi olur. Yoksa birinci sayfa haberi olabilirsiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
10 ayRahat ve mutlu değilsen yanında ayrılmalısin çünkü insan sevdiğinin yanında olduğunda insan kendini mutlu, huzurlu ve rahat hisseder. Seninkisi aşk değil hem bir de sinirliyse evlendiginizde ne olacak bu durum yol yakınken ayrıl kafan rahat olsun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayAyrilya bazı aboneler ayrılıyor adam telefonda bağırarak konuauyor karısı ile görüşmem lazm diyirum karısına bağırarak cagriiyor her şeye kızıyor basit şeylere bağırarak büyük tepkiler verip hav hav susmuyor ben on dk sonra kuruluyorum ondan ama karısına karai tavırları kadının sessizliği ben hep rahatsız etmiştir onun için nasıl tercih etti bu adamı insan bile diyemedigim canlıya diyorum kesinlikle evlenme yullar sonra sevgi saygı bitince kapısındaki köpek muanelesini yapacaak sana
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Eğer çok gergin ve sinirli ise huzura kavuşabilmesi için tek çare birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 tam kafadan susturucu takılı tabanca ile headshot ölü suç kaydı olan kişiler)
https://www.youtube.com/embed/cTFB-hIKaK800 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayBenim eski sevgilim de başlarda çok tatlıydı sonradan sürekli bir bağırma çağırma kızgınlık halindeydi megersem onun kızgınlığı bana değil kendineymis beni aldatiyormusta beyefendi hıncını benden çıkartmaya çalışıyormuş sonra da Allah'tan belasını buldu zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Sürekli tetikte olmanız gereken, acaba şimdi neye kızdı ya demeniz gereken bir ilişki ne kadar mantıklı olabilir?
Sinirli bir insan kafası uçuk bir sarhoş kadar tehlikelidir. Diğer duygu durumlarında belki çok şeker bir insandır ama sinirden gözü dönüyor duruyor ve bunun için ekstrem olaylara ihtiyaç duymuyor ise, o insandan kaçın.
"Asla yapmaz bana bunu" dediğinizi anın öfkesiyle belki de kat be kat şiddeti ile yapar. Bilemezsiniz.00 Yorumla
10 aybir ömür böyle yaşıycaksınız öyle düşün sana iyi gelmiyorsa bir de kötü geliyorsa hayat böyle geçmez geçse de tadı tuzu kaçar hayat zaten yeteri kadar zor insanlar hayatı daha kolay kılmak için birileri ile evleniyor bu kişi daha da zorlarsa seni gererse ne anlamı kalır ki kısacası bir ömrü böyle geçirebilir miyim ya da geçirmek istiyor muyum sorusunu kendine sor cevap hayırsa uzun vadede buna dayanamazsan zaten yapman gereken şey açık
00 YorumlaEğer yanında rahat hissedemiyorsan, sürekli tedirginsen, bu ilişki seni tüketiyorsa oturup ciddi düşünmelisin. Sinirlilik bir huysa ve senin huzurunu kaçırıyorsa, ileride daha da zorlanırsın. Seviyor diye kendini zorlamak yerine, kendini önemse. Rahat hissetmediğin birine hayatını bağlaman adil değil, ne sana ne ona.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayYa siz niye evlenmek istiyorsunuz anlamıyorum bitip gidecek olan duygular bunlar. Kendi soyisminden vazgeçmek sırtına bir erkeğin bakımını cocukalrinin yükünü çekmek isteyecek kdar niye kendinizden bu kdar nefret ediyorsunuz anlamıyorum. İlla evlenip aldatilip sonra kötü duygularla hayat micadelsi yaşamak g. iciniza batıyor. Birde soruyorsun güzelim. Erkekler çoğunlukla yalanlarıyla gelip yüze gulerler sonu berbat biter ama seninkisi evlenince seni artık ne yapar ortada.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNişanlılık dönemi zaten gergin bir dönemdir. Bu dönem genellikle kız ailesinin bitmek bilmeyen istekleri, evlenecek kadının çenesinin dırdır makinesi gibi çalıştığı bir dönem. Hal böyle olunca erkekler nişanlılık döneminde agresif olur. Bu yüzden bu agresifliğin nedenini araştırıyorsun kendini, anneni, babanı, kardeşlerini de sorgula. Malum kız aileleri sürekli istek belirtir bu süreçte!!!
00 Yorumla
10 ayayrılmayı düşünmeden önce bi sıkıntısımı bi derdimi var ilk önce bunu sorman lazım bence hemen ayrılık kararı vermen doğru olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYa çok benzer bir ilişkim olmuştu okuyunca kendim geldim aklıma. Yorumları biraz okudum da bariz bir şekilde yaptığı bir şey yok sanırım. Yani meselenin bir ucu da seninle ilgili.
21 Yorumla
Cevap sahibi10 ayAma şu da var. Bazı insanlar belli bir şey yapmasalarda değişik bi gerginlik oluyor yanlarında. Ben sonrasında başka bir erkekle görüşmemde ne kadar da rahat konuşabildiğimi gördüğümde demiştim demek ki suç tamamen bende değilmiş. Umarım aşabilirsin ya da bi yol bulursun
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlerde evlenince bu agresif tavırları iter seni daha da soğutur söyleyeyim. Cunku kaybetme korkusu azalıyor erkeğin evlenince daha şimdiden böyle iletişim bile kuramiyorsan bene sorgula iiskiyi ya da adam akıllı konuş nisanlinla
00 Yorumla
10 ayAh be böyle bir durumda mutlu olup olmadığını sorgulamak çok önemli. 🫂 Kendini huzurlu hissetmiyorsan, bu ileride daha büyük sorunlara yol açabilir. Partnerinle bunu güzelce konuşmayı dene, ama unutma Senin mutluluğun her şeyden önemli. 💕
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
10 ayBaştan böyle olduğunu bile bile birlikte olmayı kendin seçmişsin. Sizin gibileri anlamıyorum niye inatla gidip yanlış kişileri seçiyorsunuz bile bile. Sonra haberlerde şiddet görüyorsunuz ya da başka bir şey yaşıyorsunuz.
01 Yorumla- 10 ay
Daha gec degil ama
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayYanında rahat olamadigin adamla neden birliktesin ki anlamadım. Evleneceğin insanın yanında rahat olmayacan da kimin yanında rahat olacaksın bence ilişkiyi düşün çünkü ileride evelnsen daha kötü olabilir
00 Yorumla
10 ayNasıl birisi bilmiyorum ama gergin ve sınırlı insan sıkıntı mizacı buysa bu da sıkıntı. Böyle bir babayla büyüdüm ve baya zorlanıyorum hala çoğu konuda.
00 YorumlaYanında huzurlu, dingin, rahat hissetmiyorsan bence ilerletmeye gerek yok özellikle aynı evin içinde bir ömür geçireceğini düşünürsek ayrılmak daha mantıklı
00 YorumlaBazılarının fıtratı böyle bunu hissetmenin nedeni de beynimizde hep sabit bir erkek kalibi var. Bu hissetiklerini onunla paylaş ya da onu çok iyi gözlemle
00 Yorumla
10 aySinirli olabilir ama bu aşırıya kaçıp senin her gün sürekli canını yakacaksa kendine hakim olmayı bilmiyorsa cocuk gibi davranıp trip naz atıp seni usandiriyorsa seni sürekli sorun çıkaran görüp kendisini iyi görüyorsa bırak her gün aglayacagina 1 gün agla
00 Yorumlaişaret işte, rahat olmadığın bir ilişkide ne işin var diye sormazlar mı?
Bazı şeylerin başından olmaması daha hayırlıdır diyip bırakmak en iyisi. Belli de narsist bir kişiliği vardır.00 Yorumla
10 aysürekli gerginlik ve huzursuzluk hissediyorsan bu, sağlıklı bir ilişki olmadığını gösterir. Kendini yanında özgür ve güvende hissetmiyorsan, devam etmeyi ciddi şekilde sorgulamalısın bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Kesinlikle terk et. Hâyır bekleme bundan.
Merhametsiz ve düşüncesiz oluyor bunlar.
Kadın cinayetlerinin sebebi de bu sinirlerini kontrol edemeyen tiple
00 Yorumla
10 ayRahat ilmadigin birinin yaninda olman asiri sacma. Tabiki terk et. Rahat ve seni mutlu edecek biriyle ol.
10 Yorumla
10 ayBöyle birisiyle tanışmıştım. Her şey çok güzeldi ama siniri korkutucuydu. İleride sorun olabileceğini düşünüp yol yakınken dönmüştüm
10 Yorumlaevlendikten sonra yoğun şiddet tahmin ediyorum gerginliği hepmi var yoksa son zamanlardamı oldu hep gergin ve sinirliyse geçmiş olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlişkide iki taraf da birbirinin huzur kaynağı olmalı. Onunlayken her nerede olursan ol evindeymişsin hissini duymalısın. Bu adam ruh eşin değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 964 cevap paylaştı.
10 aySürekli diken üstünde duracağın bir ortamda insan çalışamaz bile. Yerinde olsam çoktan bitirirdim ama sen bilirsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Bende bu işe girmeden ayrıl yazık değil mi resmen bişey dicek mı diye diken üzerindesin. Bir de evliyken düşün olmaz bence ayrıl.
00 Yorumla
10 ayEvlilik ömür boyu bi yol demek ve ömür boyu böyle bi tiple ömür geçmez huzur bulamazsın vallahi billahi bulamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu nasıl ilişki
. Rahat konuşamıyor rahat düşünemiyorsam onun yanında ben gibi değilsem bu ilişki değildir
00 Yorumla
10 ayBunu tetikleyen durum nedir ya da sonradan ne değişti açıkça karşılıklı konuşulmalı. Doğru iletişimin ve yaklaşımın çözemeyeceği çok az şey vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle biriyle sürekli aynı evde yaşanmaz. Peygamber sabrı filan lazım. Bence köprüden önce son çıkışta vazgeç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
10 ayBen oyle biriyle asla yapamazdim hakkinda hayirlisi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAynisini zamaninda bende yasadim. Hemen ayrildim ve suanda yatip kalkip sükrediyorum. Kendine iyilik yap ve ayril, sakin korkma Allah bi sekil yardim ediyor
11 Yorumla
Cevap sahibi10 ayVe hayir evlenince degismiyor, nisanlilik dönemi evliligin fragmana gibi bisey. Bütün sorunlar 100x cogaliyor. Kendini düsün, gelecekteki cocugunu düsün. Babasindan korkarak büyüyecek..
10 ayAyrıl , sürekli diken üzerinde olunan bir ilişki, baksana mutlu bile değilsin, burada bize ayrılmam gerekli mi diye soruyorsan bence içten içe zaten kararını vermişsindir, ayrıl ve iç huzuru yakala derim.
20 Yorumla
10 ayYani ne desem ki bilemedim rahat olamadığın bir yerde olmaman gerek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
10 ayEvin sana huzur ve güven vermiyorsa yanlış adrestesindir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. İstediğin kadar kavga et huzurunu sağlayamıyorsan yanında huzur yoksa gerekte yok
00 Yorumla
10 ayamaaan def et şunu başından rahat bi adam bul elinin sallasan ellisi
00 Yorumla
10 aySenden kaynaklıdır
Eminim başkasına öyle degildir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Nişanı at gitsin sinirliyse gecimsizdir aynı zamanda geçinemezsin yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
10 ayyaninda rahat olmadigin biriyle cok zor ya, ayril diyemem ama bi gozden gecirmelisin
00 Yorumla
10 ayYaninda rahat olamadigin insanla nasil hayat gecireceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySinirli insanla uğraşmak zor ya eniştemde çok sinirli ablamı hasta etti psikolojik tedavi görüyor ailede sıkıntı birde kıskanç çekilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKesinlikle ayrıl. Evlenince daha beter olur. İnsan sevdiğinin yanında rahat olmalı. On kere ne diyeceğini düşüneceksen hayat geçmiyor.
00 YorumlaValla iyi ölç biç evlendiktem sonra eşim çok sinirli şiddet uyguluyo diye burada paylaşım yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÖfke terapisi alabilir..
Sinirliyim, erkeğim vs felan bunlar bahane değil
11 Yorumla- 10 ay
Bravo size👏
Gizli Üye(30-35)10 ayGokten vahiy mi gelsin. Ayril iste isareti almissin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİlerisi yok bunun sonu kadın cinayeti olur bitir
03 Yorumla- 10 ay
Sessiz olan atin tepkisinden korkacaksin diyorlar allah korusun
- 10 ay
Boyle sinirini icinde yasayanlar faha tehlikeliymis
Cevap sahibi10 ay@mavikelebekdeniz Valla sinirli agresif insan kendini başından belli ediyor zaten en iyisi bulaşmamak sonu kötü bitiyor ayrılmk istiyorsun kaç parçaya diyor tehdit ediyor en iyisi kafa dengi birini bulmak insan sevdiğine kuzu gibi olur bağırıp çağırjp hakaret etmez yinede kendi bilir
Gizli Üye(25-29)10 ayAyrılcaksın bide gelmis burada soruyo musun?
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım çok gergin ve sinirli. Rahat değilim yanında ayrılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler