Nişanlımla perde bakmaya gittik. Ben perde fiyatı sordum. Orada insanların içinde dişlerini sıktı ellerini yumruk yaptı sen ne soruyorsun diye bana bağırdı. Bu adam düzelir mi yoksa ayrılayım mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNarsist kişiliğe sahip bence nişanlı olmaklaa kıskanç olmakla alakası yok nişanlım dediğiniz kişinin tedavi olması lazım. Böyle bir üsluba sahip bir kişiyle hayat birleştirilmez. Zararın neresinden dönersen kârdır..
03 Yorumla
Soran1 yılNişanlılık evlilik stresinden mi oldu acaba diye düşündüm
Ama nişandan önce hiç böyle değildi- 1 yıl
Bence alakası yok siz bilirsiniz.
Soran1 yılBaşka gün de mesai arkadasımla çay içmeye iniyorum ben dedim kamuda memurum.
Bana başka adamla çay içemezsin söz olursa senin arkanda durmam haberin olsun dedi
Ne diyorsun sen dedim
Tartıştık bana senden karı olmaz diye bağırdı
Günlerce küstü Bana
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAyrıl yavrum ayrıl, düzelmez o, canımın içi bunlar şiddetin ayak sesleri, o sesi duyduğun vakit arkana dönmeden kaç, hemen nişanı at, kurtul, kurtal kendini bu mağara a. yısından, konuşabilir seninle düzgünce, diş sıkmak da neyin nesi, seni hizaya mı getirmeye mi çalışıyor bu, seni istediği kalıba mı sokmaya çalışıyor, ayrıca perdenin fiyatını sorman da ne varmış
036 Yorumla
Soran1 yılBaşka gün de mesai arkadasımla çay içmeye iniyorum ben dedim kamuda memurum.
Bana başka adamla çay içemezsin söz olursa senin arkanda durmam haberin olsun dedi
Ne diyorsun sen dedim
Günlerce küstü- 1 yıl
Üslubu öyle yanlış ki, medeni bir şekilde konuşabilir, birbirinize uygun olmayabilirsiniz, bakış açılarınız farklı olabilir, bunu daha insani bir şekilde ifade edebilirdi. Senden karı olmaz derken sana acaba kendisinden koca olur muymuş, şayet eş demek birileri laf edince kalkan olmak demek, dolduruşuna gelmemek demek. Belli ki birbirinizi taşıyamayacaksınız, en iyisi mi bitsin bu iş.
Böyle ağır konuşan, ataerkil yapıya sahip, kro, kadına değer vermeyen bir adamla yoldaş olma derim ben çiçeğim, nişanı at bence, herkes yoluna baksın, böylesi daha sağlıklı olur.
Soran1 yılNişanı atacağım dedim
Bu sefer özür dilerim ben yanlış yaptım aile terapisine gidelim falan demeye başladı
Geçmişte de onu uyarmıştım terapiye git dedim nir iki kere gitti düzelir gibi oldu ama sonrasında devam etmedi
Nişandan sonra bu tavırları iyice arttı- 1 yıl
Demek ki neymiş, dönmemeliymişsin. Bir daha dönme, ne yaparsa yapsın dönme. Sen kendini sokakta bulmadın, şimdi ayrılmak daha kolay. Denedin ve olmadı, bir daha denemenin anlamı yok, yazık etme kendine.
Ayrıl, bırak bunu, yazık değil mi sana, çekmek zorunda mısın, huylu huyundan vazgeçer mi, bu yaşa kadar böyle devam etmiş, niye uğraşacaksın ki, şöyle bir söz vardır hem; "koca terbiye edilmez, terbiyelisi alınır" Canım benim terbiyeli bir çok adam varken sen niye bununla uğraşaçaksın ki, ömründen gider, hayatından bezersin. Lütfen çiçeğim hemen ayrıl, arkana bile bakma.
Soran1 yılTeşekkür ederim ablacığım 🌸
Devamlı yalvarıyor şimdi mesajlar atıyor ailesini araya sokmaya çalışıyor ama olmuyor değişeceğine inancım yok
Onun dışında güzel günlerimiz de oldu
O yüzden kalbim açıyor
Nasıl unutacağım diye düşünüyorum- 1 yıl
Ne demek balım, rica ederim.
Şöyle düşün, onunla olursan acı çekeceksin, daha da sarpa sarabilir her şey, şimdi ayrılmak daha kolay. Ben şimdiden görüyorum, seni elde edince daha da korkusuz olur, rahat hareket eder, birtakım terbiyesiz huyları var bu adamın, şimdiye kadar da adam olamamış, şimdiden sonra da adam olması kaç yılını alır, kendine bu kötülüğü yapma, onunla devam etme. Sen şimdi o ağlıyor diye üzülüyorsun ya, bu seni ağlatır daha sonra, bence önce kendini düşün çiçeğim.
Muhakkak ki güzel günleriniz olmuştur lakin onunla devam edersen bedbaht günleriniz daha çok olacak.
Unutmak kolay değil elbette lakin imkansız da değil, elbette ki unutursun, yeter ki unutmayı iste, zaman içinde unutursun, kendine meşgaleler edinebilirsin, hobiler olur, ailenle daha çok zaman geçirirsin ve en nihayet unutulur.
Evlilik kolayca verilecek bir karar asla değil canım, bunu da unutma. Bence yol yakınken bu adamdan ayrılmak daha sağlıklı, düzelmesini beklemeye gerek yok, düzeliyormuş gibi yapar, sonra fabrika ayarlarına geri döner böyleleri
Soran1 yılSenelerce oyaladım hemen evlenmeyelim dedim o kadar ısrar etti ki bir An önce söz nişan yapalım diye hep aceleye getirdi hepsini
Ailemin içi ısınmadı ama yine de kabul ettiler
Ev düzdük masraf ettim o da etti tabi
Şu aşamada ayrılmak zor gelse de sanırım doğru olan bu
Belki de gerçek kişiliği ortaya çıkmasın diye hep ısrar etti ve aceleye getirdi hepsini- 1 yıl
Birtanem ailen beğenmediyse inan ki gördükleri, hissettikleri bir şey var. Genelde büyükler yanılmıyor, bizim göremediklerimizi görüyorlar.
Evlenince ayrılmak daha zor, bir de işin işine hukuksal boyutlar girecek, o adliye koridorlarında olmak yıpratıcı, sancılı, şimdi ayrılmak daha kolay. Üstelik evlendi ayrıldı da olmaz, insanlar evlenir ayrılır da bile bile lades de oynamamak gerekiyor canım.
Sanırım sen mevki olarak bu adamdan daha üstünsün. Belki de senin üzerinden millete hava atmak istiyor, kılığına kıyafetine de karışır bu kişi, belki şimdiden karışıyor
Soran1 yılBen kamuda mühendisim
O serbest meslekle uğraşıyor
Kendi dükkanları var
Kardeşiyle ortak dükkan işletiyor
Ailem kendin gibi mühendis biriyle olsaydın
Onun işi serbest
Serbest işler de gelir ve de saatler uymayabilir
Stres çok olur tahsilatta gün günü tutmaz diye istemedi başta ama sonra çocuk ben iyi kazanıyorum sorun olmayacak falan dedi ikna etti ailemi de bir şekilde
Şimdi de benim işim stresli o yüzden öfke sorunum var diyor- 1 yıl
Öfke sorununu çözmeden evlilik yoluna girip de kimsenin günahına girmesin o vakit.
Ailen de haklı çıkmış, başlangıcında kestirmiş nişanlının sinir stres yaşyacağını. İşini gücünü bahane ediyor öfkesi bahanesinin kılıfı, öfkelendiği şeyler karakterinde olanlar. Ayrıca geleceği olan bir işi yok sanırım nişanlının, belki de içten içe bunun da kompleksini yapıyor, senin mevkisel olarak kendisinden üstün oluşunun.
Her bakımdan erkek kadından üstün olsa iyi olur aslında, bak bunca yıl okumuşsun, daha kendine denk birisini düşünmelisin bence, hayata bile farklı bakıyorsun, sana normal gelenler ona anormal geliyor, yarın bir gün işini batırsa tutunabilir mi, o zaman daha büyük stres yaşar, evlenecek bir insanın düzenli ve sabit bir geliri olmalı, düzenlilik olmalı, bunun için memuriyet önemli işte.
Her şey parasal mevzular da değil, bu adamla evlilik yoluna girilmez, karakter olarak farklısın ve üslubu çok çirkin. İlerde daha büyük sorunlar olur, olmaması daha hayrına gibi. Çünkü ben değişeceğini düşünmüyorum - 1 yıl
İşi stresli olup işindeki sorunları evine taşımayan insanlar var. Sadece bahane bunlar, seni ikna edene kadar belki de oynayacak, bugüne kadar bir sürü şans verdin ne değişti, bence bir şans daha verme, herkes yoluna baksın, tabii ki senin kararın canım.
Soran1 yılÇok haklısın ablacım
Ailem istemedi başta
Çocuk benden çok kazanıyor işi memurluk değil mesleği de var ama yapmıyor
Ama öfkeli ve çok stresli ve ben buna katlanamadım
Devamlı bana sinir küpü gibi geliyor
Mesela bir başka gün de bankaya gittik birlikte ben sıra numarası aldım o direk vezneye gitti meğer vezneye gidilmesi gerekiyormuş
Ben vezneye gelmedim sıra numarası almaya gittim diye bana bankada bağırdı ellerini sıktı ve gelsene yanıma gelsene beee diye bağırdı bankada
Soran1 yılBaşta evlilik stresine bağladım
Nişan döneminde böyle şeyler olurmuş yaa
Ama şimdi anormal geliyor- 1 yıl
Utanması da yok, toplum içinde nasıl davranacağını bilmiyor, oturmamış bir kişiliği var. Sabırlı da değil, sabır duygusundan yoksun birisi evlenmemeli, ayrıca ortada sabretmesini gerektirecek bir durum da yok ki.
Sana bağırması da şiddet, üstelik bunu herkesin içinde yapması, ellerini de sıkıyor bir de, kim bilir aynı evin içinde neler yapar sana, bu adam şiddete meyilli, ayrıca herkesin içinde bağırarak seni değil kendini küçük düşürdü, en ufak şeye tahammülü olmayan bir kroyla mı yürüyeceksin, bu adamdan koca olmaz, kaba saba birisi.
Şu an bile öfke nöbetleri geçiriyor. Allah korusun aynı evin içinde olsanız katlanmak daha zor olur. Tekrar söylüyorum ama bence veda et ona, bazı vedalar kurtuluştur, bize güzel kapıları açar.
Soran1 yılVeda edeceğim ama benim de sağlığım hiç iyi değil mental olarak beni bitirdi
Günlerdir ağlıyorum
1 koli sigara içtim abartmıyorum çöpe attık annemle
Ve herkes bana düğün ne zaman diye soruyor
Çok kötüyüm
Kendime gelemiyorum
Çok hayal kırıklığı yaşadım- 1 yıl
Canım benim hayal kırıklıkların daha fazla olmasın diye ayrılman daha iyi olur, inan bana evet dersen daha çok ağlarsın.
İlerde iyi ki diyeceksin, iyi ki bitirdim diyeceksin.
Terapi almanı da tavsiye ediyorum, biliyorum ayrılıklar hüzün dolu oluyor. Bak kuzum sen diyorsun mental olarak beni bitirdi diye, işte seni daha çok bitirmesine izin vermemek için yolunu ayır onunla.
İnan bana çiçek açacaksın yeniden, iyi gelecek sana onun yokluğu. Ayrıca Serhat Yabancı'nın Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün, Bütün Aşklar Tatlı Başlar kitaplarını okumanı da tavsiye ediyorum, o kitaplar da ruhuna iyi gelir diye düşünüyorum. - 1 yıl
Tüm güzellikler seninle olsun
çiçeğim🌸 O yokken de sen vardın, onunla var olmadın, geçecek canım, geçince de gerçekten iyi ki diyeceksin.
Soran1 yılEvet hep tatlı başlıyor
Senin kandırıyor
Sonrasında gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor
Acı çekmesem sevmesem yine iyi de
Bu aşamaya geldim
Zaten bitirdim
Söyledim bizden olmaz diye ama devamlı araya birlerini sokmayı ve sürekli arayıp af dilemesi
Ama düzeleceğine inanmıyorum
Rol yapıyor
Ben zamanında aile terapisine gidelim dedim
Ve bana ben deli değilim sen git dedi
Şimdi de terapiye gidelim diyor
Ama artık ben yoruldum- 1 yıl
Hepsi seni ikna etmek için. Sonra yine aynı olacak, şimdiden seni tüketmiş birisi Allah korusun evliliğinizde daha çok yıpratır seni, işler daha çıkılmaz bir hal alabilir, onun için yolun başında bitirmek iyidir.
Hiç geçmeyeceğini sanıyorsun ya, inan ki geçiyor, vallahi geçiyor, sadece biraz zaman canım. Aklını çelmesine ne olur izin verme.
Soran1 yılHer gün görüşelim diye mesaj atıyor
Annemi babamı arıyor
Özür diliyor
Ben sevdiğim için şans vermek istedim ama mantığım asla yapma ileride çok pişman olursun diyor- 1 yıl
Sen mantığının sesini dinle, onun sana ulaşmasını engelle, bir çırpıda silinmez tabii lakin ilerde sana zarar verecek birisiyle de yürünmez bu yol.
Sana zarar vereceğine dair bir çok sinyal vermiş yaptıklarıyla, günlerce küsmesi de neyin nesi, hiç çekilmez küsen adam, trip atan adam.
Bu adam sendeki güzellikleri de alır, ruhunu emer.
Erkekler ego meselesi yapıyor ayrılıkları falan, sana zarar vermeye kalkabilir, onun için dikkat et, dikkatli ol, lütfen telefonuna kades uygulamasını da indir kuzum
Soran1 yılO kadar zarar verir mi bilmiyorum
Ailem de beni tek basıma sokağa salmak istemiyor
Devamlı ailemdeki herkesi arayıp özür diliyor.
Şimdi anneme terapiye gidelim diyormuş.
Terapiye zamanında gitseydik aile terapisi bir şeyleri düzeltir miydi?- 1 yıl
Ben onun düzeleceğine inanmıyorum, düzelmek isteyen insan düzelir ve düzelmek, değişmek epey bir zaman alır, onun o zamana sabredecek sabrı yok, adam tekrar fabrika ayarlarına döner, değişmez, düzelmez o, dengesizliği de var, zaman geçtikçe bırakmak daha zorlaşır, şimdi yol yakınken bırakmak daha kolay oysa ki.
Hayatında olmaması senin için daha iyi, sen defalarca şans verdin ve o defalarca şansını kaybetti.
Değişim zor ve meşakketli ve inan bana o değişmez, belki rol yapar lakin değişmez, seni pişman eder. Pişman olmamak için hayatına almamalısın onu.
Bu kroyla evlensen ne olacak biliyor musun, nasılsa evlendik, artık benim kafasında ve rahatlığında olacak, telefon konuşmalarınızda sana hakaret edecek rahatlıkla, nişanlıyken terbiyesizlik yapan evliyken alasını yapar ve sen keşke nişandan dönseydin diyeceksin.
Ablacım bir adım sonrasını görüyorum ve yazdıklarından yola çıkarak ona güvenmiyorum.
Erkekler niyeyse ayrıldıktan sonra sevdiklerini anlıyorlar, kaç erkek sevgilisine, eşine saldırdı, lütfen dikkat et, lütfen kades uygulamasını telefonuna indir. Erkekler de daha doğrusu medenileşmemiş erkekler de böyle bir şey var, terkedilmeyi intikam haline getirip zarar verme eğiliminde oluyorlar, belki o kadar alçalmaz ama ne olur dikkat et, hem ailende korkuyor onun sana zarar vermesinden, seni tek başına bir yere göndermiyormuş, sen de dikkatli ol.
Düşün ki nişandan dönmek bile bu kadar zorken boşanmak ne kadar zordur acaba. Allah yardımcın olsun canım
Soran1 yılNe hayallerim vardı abla
Hepsi yıkıldı
Gelin olacaktım 1 ay sonra
Ve de sevdiğim beni sevdiğini düşündüğüm kişiyle evlenecektim
Durduk yerde bana bankada bağırıp elini yumruk yapıp sıkmasını ve bana mal demesini hiç unutamıyorum
Hakaretlerinin boyutu git gide arttı
Şimdi özür diliyor ama nafile
Onun değiştiğini görmem için ancak onla denemem gerekir o riske de giremem- 1 yıl
Öncelikle eic seçimin için teşekkür ediyorum🌺
Seni çok iyi anlıyorum birtanem. Dediğin gibi böyle bir riske değmez, hem üstelik değişmez o, daha da beter olur, değişmeyeceğine, düzelmeyeceğine o kadar eminim ki. Sana şimdi mal diyen daha da beter küfürler eder ilerde, şimdi dönmek daha kolay, kanma ona, oynama hayatınla çiçeğim.
Şükret ki ablacım onun gerçek yüzünü görmek konusunda geç kalmadın, daha da geç olabilirdi, yol yakınken bitir bu işi, ailende arkanda, bunca yıldır adam olmamış birisini sen adam etmek için uğraşma, hem adam da olmaz o.
Soran1 yılSenelerime acıyorum
Zaten uzak mesafe ilişkisi idi
Senede 3 ay falan yüz yüze geliyorduk
Ve de kavga falan da etmezdik
Anlayamamışım
- 1 yıl
Ah yavrum ah, uzak mesafe ilişkisi olunca onu çözebilmek de kolay olamamış, en tatlı yüzünü göstermiş sana, nadiren bir araya geldiğiniz içinde kendini saklaması daha kolay olmuş haliyle, onun gerçek yüzünü, sakladığı yüzünü daha net görmüş oldun, çünkü ona bir rahatlık geldi nişanlanmakla beraber, işte birtanem şimdi ağladığına bakma sen onun, evlenirseniz (Allah korusun, sakın evlenme ne olur) işte o zaman daha da terbiyesizleşecek, pislikleşecek. Onu tanıdın, gördün gerçek yüzünü, yol ver ona, seni kandırmasına müsade etme.
Senelerine acıyorsun anlıyorum seni lakin zararın neresinden dönersen kardır , daha fazla vakit kaybetme onun için, bir saniyeni bile verme ona.
Sen çok değerlisin, sendeki değeri kimsenin senden almasına müsade etme.
Soran1 yılŞimdi insanlar da benim için nişan atmış düğüne 1 ay kala ayrılmış
Diyecek
Yaşımda geliyor 27 ye
2 sene sonra biri çıksa karşıma tanı güven evlen derken 30 u geçeceğim
Zamanıma giden senelerime bu yüzden acıyorum- 1 yıl
Eskisi gibi bakmıyorlar ki nişandan dönme mevzularına.
İsteyen istediğini de düşünsün ayrıca, evlenip ayrılsan çok daha zor olur emin ol, seçeneklerin belki azalır, evlenip ayrılmak daha sancılı, o zaman daha çok sene kaybedersin.
Düğüne 1 gün kala bile ayrılabilirsin, hatta nikahlanmaktan vazgeçebilirsin, o an bırakabilirsin, bunlar gayet normal, evlilik bu, millet ne der düşüncesiyle evlenilmez, ilk nişandan dönen sen değilsin, sonuncusu da sen olmayacaktın.
Buna evet dersen daha çok sene kaybedersin, mühim olan her şeyin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi, kaç yaşında anne olacağından ziyade sağlıklı annelik yapman mühim olan, yaşa çok takılma ne olur, ömrünün baharını da bu serseriyle geçirme, sene kaybetmeyeyim diye bununla devam edersen ne olur biliyor musun, sağlıklı nesillerin olmaz, sağlıksız bir adamla sağlıklı çocuk yetiştirebilir misin, sağlıklı kalabilir misin sağlıksız birisinin yanında, sağlığın önemli senin.
Geç olsun da güç olmasın, belki 35 yaşında iki çocuk annesi olacaksın ve hayatının aşkıyla sağlıklı nesilleriniz olacak, olmuş bir adamla yuva kuracaksın, bir de böyle düşün.
Genç yaşlarda anne olup sağlıksız bir hayat yaşamaktansa, biraz daha orta yaşlarda anne olmak ve sağlıklı bir hayat yaşamak daha iyi, daha huzurlu.
Yaş onun için önemli değil, sağlıklı olmak önemli, zihinsel olarak sağlıklı olmak önemli.
Olan her şey de hayır vardır, belki yaşadığın bu durum seni bir çok güzelliğe hazırlıyor, önünü açıyor, yolunu açıyor.
Soran1 yılGeç olsun ama güç olmasın diyorsunuz
Bilmiyorum bundan sonrasında zor evlenirim daha gibime geliyor
Kayınvalide de aradı
Kızım nişan atarsan daha seni kim alır
O evde bana da öyle davranıyor takma diyor
Kadın da cahil
Bu davranışları normal sayıyor
- 1 yıl
"Seni kim alırmış"
Ne biçim söz bu böyle, niye seni alan olmasın, okumuş kültürlü bir insansın, ayaklarının üzerinde duruyorsun.
Ayrıca o kroyla evleneceğine hiç evlenme daha iyi.
Çünkü mutlu bir geleceğin olmaz onunla.
Annesi de ne yapsın oğlunu başından atmak istiyor işte, sana mı kakalamaya çalışıyorlar olmamış oğullarını acaba.
İnsanlar ikinci, üçüncü evliliğini yapıyor, hiçbir şey için geç değil.
Ne anne olmak için geç, ne de evlenmek için, hepsi de olur, hem olmasa bile ne olmuş yani, herkes evlenmek zorunda mı , şunu söylüyorum her şeyin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi daha önemli, yaşa takılmamak gerek, bu adamla sağlıklı bir hayatın olmaz, kendini kaybedersin bununla.
Anasına, atasına saygısı olmayan adamdan koca da olmaz, baba da.
Sen dönme ona, nasipse olur, olmasa da ne olmuş ki, bununla evleneceğine hiç evlenme daha iyi.
Çünkü anne ve baba sağlıklı olabilsin ki çocukları da sağlıklı olabilsinler.
Ayrıca kadın annesi çocuğunu bir bakıma çekmek zorunda lakin sen çekmek zorunda değilsin güzelim.
Soran1 yılKadına da üzüldüm
Evde ona da kötü davranıyormuş ama kadın durumu o kadar normal kabul etmiş ki
Benim de normal kabul etmemi istiyor
Bu çocuk ya narsist ya da psikolojisi bozuk
Nişandan önce ise bana hep rol yaptı
Ama kaba olmasaydı on numara ilişkimiz vardı
Şimdi çok pişmanım işler bu aşamaya geldiği için
- 1 yıl
Önemli olan bundan sonrası kuzum, daha da pişman olabilirdin, psikolojisi bozuk, dengesizliği olan birisiyle aile olmamakla en doğru kararı verdin, gerçek yüzünü iş işten geçince de görebilirdin, yine de yol yakınken gördün onun gerçek yüzünü.
Bunu bir ayrılık olarak düşünme, kurtuluş olarak düşün.
İlerde iyi ki diyeceksin, çok şükür diyeceksin.
Ayrıca tatile çıkmanı da tavsiye ederim uygun bir zamanında, tatil de iyi gelir sana.
Soran1 yılTatile gideceğim
Bir hafta falan yeter mi bilmiyorum ama değişeceğine inanmadığım için çok zorlanarak verdim bu kararı
Maalesef hala seviyorum ama çok çabaladım defalarca doktora gitmeyi teklif ettim kabul etmedi günlerce ağladım
Şimdi gidelim diyor ama artık ben istemiyorum- 1 yıl
Kesinlikle tatil iyi gelecektir sana.
Şimdi seviyorsun ya işte buna evet dersen sevgi, mevgi kalmayacak, intikam almak isteyeceksin, nefret edeceksin, iğreneceksin, psikolojin bozulacak, ilerde bunları kendine yaşatmamak için şimdi bitirmelisin, bu adamla ilerin olmamalı.
Sen ve sağlığın her şeyden daha mühim.
Soran1 yılAilemdeki herkesi arıyormuş
Beni de arayıp devamlı rahatsız ediyor
Ayrılmak istediğimi belirttiğim halde
Babası bile annemi arayıp bizim çocuk nr yapmış bu kadar deyip bağıymış
1 yılYuh. Ayrıl tabi ki bu ne insan içinde ve nişanlılık aşamasında böyle olan evlendikten sonra nasılsa onun evindesin ve baş başasınız sana neler yapar. Ve kızdığı şeye bak akıl karı değil. Pire için yorgan yakacak tip tam. Kaç kurtar kendini
01 Yorumla
Soran1 yılMesai arkadasımla çay içecektim erkek
Onla içemezsin o erkek
Söz olursa senin arkanda durmam haberin olsun dedi
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Öbür olay da bu
Bi de bu oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılAyril
045 Yorumla- 1 yıl
Psikopat mi
Soran1 yılDeğil
- 1 yıl
İyide yaptigi çok sağlıklı bir hareket değil
Soran1 yılDurduk yerde yaptı bir de
- 1 yıl
Bende onu diyorum sana da sen bilirsin
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi
Başka gün de bu oldu
Böyle biri- 1 yıl
Seninkesin dövwr o
Soran1 yılBugüne kadar hiç yapmadı onu
- 1 yıl
Ĺevlenince herkes değişir şimdi böyle yapan bunun 10 katını yapar ne yapsın arkanda durmamam demiş sen böyle birine güvenebilirmisin
Soran1 yılHayır ama başta böyle değildi
- 1 yıl
Sonradan insanlar yüzü gösterir evlenince daha beter olur demedi deme
Soran1 yılSeviyorum nasıl unutacağım
- 1 yıl
Zaten bosanacaksin ve milletin içinde seni rezil eden birimi nasıl seviyorsun
Soran1 yılDuygularıma engel olamıyorum
- 1 yıl
İlerde pişman olursun duygu muydu kalmayinca
Soran1 yılKaç seneye mesela
- 1 yıl
En fazla evlendikten sonra 2 sene veriyorum sana
Soran1 yılO daha kötğ benim için
- 1 yıl
Bende onu söylüyorum suratına arkanda durmam diyen birinden ne beklersin bide çocuğun olduğunu dusun öyle karar ver
Soran1 yılO zaman her şey daha zor olur ama seviyorum da bir yandan
- 1 yıl
2ama bu tavırları daha çok artacak sevmiceksin ben sana soyleyim
Soran1 yılNişan yapılana kadar böyle değildi hiç
Nişandan sonra değişti- 1 yıl
Iste evlenince nasıl değiştireceğini sen düşün bu sana bir uyarı niteliğinde
Soran1 yılEllerini yumruk yapıp dişlerini falan sıkıyor
Durduk yerde en ufak bir şeyde- 1 yıl
Evlendikten sonra o yumruk sana inicek
Soran1 yılBen de ondan korkuyorum
Böylr kalmazsa diye- 1 yıl
Kalmaz çünkü
Soran1 yılNişandan önce gayet sakindi
- 1 yıl
Sana anlatıyorum anlamiyorsun ben seni anladim ama swn anlamak istemiyorsun yasa gör ozman gidebilir din şimdi gidemezsin diye düşünüyor ve evlenince asla gidemicegini bilecek
Soran1 yılNişandan önce bana oynadı o zaman o pislik
- 1 yıl
Hele şükür anladin
Soran1 yılKeşke bu aşamaya gelmeseydi
- 1 yıl
Sen gelirken orada degilmiydin
Soran1 yılBenim de suçum var haklıskn ne diyeyim ki
Ama görmedim
Hep kaba idi ama bana hakaret etmiyordu- 1 yıl
İnsanlar evlenince daha çok degisir bil insanları tanımak için ya para vericeksin ya da yetki o yetkiyi yanımda olsa aldı suanda ne kadar değişti dimi
Soran1 yılÇok değişti nişandan önce çok kibar davranan adam nişandan sonra hep bana küstü
- 1 yıl
Aynı şeyleri soyluyorsun ben seni anliyorum
Soran1 yılKafam o kadar dolu ve yorgun ki
Hep ağlıyorum ve de sigara içiyorum
Bir koli
İçtim- 1 yıl
Bu seni yıpratır sadace
Soran1 yılDenemeyeceğim yeniden
Ama beni rahatsız ediyor hep mesajla- 1 yıl
Ne diye rahatsız ediyor
Soran1 yılBarışalım diye
Devamlı araya ailesini veya büyükleri falan sokuyor- 1 yıl
Daha çok soğutuyor seni ama
Soran1 yılEvet ama işte sevgim de hala diri
- 1 yıl
Biraz bekle sonra hatalarını konus istemediğini söyle duruma gore karar ver kotuysen ama bence degismez
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Çok zor bir durum, gerçekten. Fakat şunu unutmamalısın ki insanlar değişmez, sadece daha iyi idare etmeyi öğrenirler. Sinirini kontrol edemeyen bir partnerle uzun sürede sağlıklı bir ilişki sürdürebilmek zor olabilir. Mutlu ve huzurlu olman çok önemli, o yüzden bu durumu ciddi olarak değerlendirmelisin. Duyguların zor durumda olabilir ama kendi iyiliğini ön planda tutman çok mühim 🌸💔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılDüzelmesi için iyi bir dayak yemesi lazım
01 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu …
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılDüzelmez gadası
07 Yorumla
Soran1 yılBu ciddi sorun mu yoksa nişanlılıkta olur mu
- 1 yıl
Ciddi sorun
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Böyle oldu gadası- 1 yıl
Bence onunla yola devam edersen başına beler gelebilir bir kez daha düşün
Soran1 yılSen mesela nişanlın mesai arkadaşıyla çay içse kızar mısın o adamı da tanıyorsan 4 senedir falan
- 1 yıl
Kızmam benden habersiz giderse kızarım
Soran1 yılSana haber verse söylese
Ben mesai arkadasımla çay içeceğim hatta ulaşamazsan ondan ara falan dese
İnsanların içinde bunu yapan yalnız kaldığınızda neler yapar kim bilir iyi bir tedaviye ihtiyacı var yol yakınken dön
01 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Bunlar normal mi
1 yılbalık baştan kokar derler o yüzden iyi düşün iyi karar ver zararın neresinden dönersen kardır.
017 Yorumla
Soran1 yılDüğüne az kaldı ama
- 1 yıl
fark etmez ki mutsuz bir evliliğin olmaması adına bitirmek senin için iyiliktir.
Soran1 yılSen benim sözümü dinlemeyeceksin anlaşıldı senden karı olmaz hiçbir şey olmaz diye bağırdı
- 1 yıl
bence bu yeterli olmalı senin karar vermen için.
Soran1 yılÇok kaba üslubu var
- 1 yıl
sana saygısı yok herşeyden önce seni önemsemiyor kaybetme korkusu yok seni sevmiyor.
Soran1 yılMesai arkadasımla çay içiyorduk
Bana bağırdı o erkek onlaçay içemezsin söz olursa arkanda durmam dedi
Çok şaşırdım- 1 yıl
bağnaz ve cahil biri bu söylediklerinle hala durman hata bence.
Soran1 yılÖnceden böyle değildi rol yapmış galiba
- 1 yıl
seni elde edene kadar öyle davranmış elde ettikten sonra gerçek yüzü ortaya çıkmış iş ciddiye binince.
Soran1 yılAilem bile anlattıklarıma inanmıyor
- 1 yıl
öncelikle ailenle konuş sonuçta sen onlarda bağımsız bir aile kuracaksın ve bunun kararını sana bırakmaları gerekmekte.
Soran1 yılAileme anlattım ama aileme o kadar saygılı davranıyordu ki
Ailem nişan döneminde olur aksilikler gergin dönem dedi- 1 yıl
istemediğini dile getir o halde evlendikten sonra boşanmamı kabul ediyorsanız mutsuz olduğum zaman tamam evlenirim dersin o halde.
Soran1 yılŞaşırdılar haliyle bu çovuk ne yaptı bu kadar diyorlar
Anlattım inanamıyorlar çok saygılı olduğu için- 1 yıl
yani karşı koyma gücün varsa evlenme. yaş kaç bu arada.
Soran1 yıl26 yaşındayım
Ailem şaşırdı ama kararı da bana bıraktı
Kimisi de bunlar için ayrılıyor mı diyor
1 yılseven her zorluga katlanır erkegi adam yapan karısıdır
12 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Bunlar doğal mı- 1 yıl
yavas yavas alınacak sabırlı ol
1 yılBöyleleriyle ömür geçmez, yol yakından vazgeç
03 Yorumla
Soran1 yılDüzelmez mi hiç
Seviyorum ama ve özür diliyor- 1 yıl
Böyle ufak meselelerde böyle tepki veriyorsa daha evlenmeden sen evlendiğin zaman tutar seni döver bile. Fiyat sorduğunda dişlerini sıkıp yumruk yapan adam günü gelir o yumruğu sana sallar, ben direkt uzak dur derim, başına bela alma. Sevgi özür bir yere kadar. Psikopat ise psikopattır sevgi filan düzeltmez onu
Ne diyorsun sen dedim
Günlerce küstü Bana bi de Böyle de bir şey oldu
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sen ne soruyorsun demesi bile soğuma sebebi bence. Sinir de ayrı bir olay
05 Yorumla
Soran1 yılDurduk yerde öyle çıkıştı sormama kızdı
Bir yere gidiyoruz mesela ben satıcıya bir şey soruyorum genel ürünle ilgili bana satıcıjn yanında bağırıyor dişlerini sıkıyor
Soran1 yılDüğüne de az kaldı
Soran1 yılAilemin yanında çok saygılı duruyordu aileme anlattım inanamadılar
Düzelmez, ayrıca herkesin içinde bunu yapan ileride yalnızken neler yapar.
05 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Bunlar yaşanıyor
Soran1 yılEskiden de kaba idi ama nişandan sonra çok değişti
Soran1 yılDüğüne de az kaldı
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılO ne ya ayrıl tabikide şimdi onun kafasıda kalındır
05 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu- 1 yıl
Evet kesinlikle kafası kalın ayrıl
Soran1 yılAileme anlattım inanamadılar
- 1 yıl
Tamam işte senin gibi seküler insanlara kalın kafalı erkekler yakışmıyor
Soran1 yılKesinlikle galiba durum bu
Ayrışayım
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok kıskanç oLduğu için; iLişKinizin devaM etmesi için onu dinLemelisin; tabi eğer onu gerçekten seviyorsAn. . :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Düzelmez aklını kullan daha kötü olur muhtemelen. Sende sakın bişeysin belli
020 Yorumla
Soran1 yılSinirlerim harap oldu
Soran1 yılBir kere psikoloğa git dedim gitti düzelir gibi oldu şimdi yeniden kötü oldu
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Diğer bir gün de böyle oldu
Soran1 yılMesai arkadaşım
Dışarıda buluşup içmedim
Mesai saatlerinde işyerinde kimle çay içeyim
Ayrıca mesai arkadaşımı da 4 senedir tanıyor nişanlım
Soran1 yılNeden olmaz
Soran1 yılYanlış yoldan gittim diye bana yolda bağırıp mal dedi
Soran1 yılSinirlenince denmez mi
Soran1 yılEvet ona göre sakinim
Soran1 yılAllah korusun
Soran1 yılTamam
Duzelir duzelir neden duzelmesin. Bazı sorunlari konusarak halledebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran1 yılBana mallık yapma diye bağırdı
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. hehe şaka gibi şimdi kaybetme korkusu var dövmemiş evlenince seni döverde
015 Yorumla
Soran1 yılYapar mı cidden
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Bunlar yaşanıyor
Soran1 yılAyrılmam doğru olacak sanki
Soran1 yılNe yapabilirim başka
- 1 yıl
sevgiline ondan korkutuğu ve bu huyu yüzünden gelecek düşünemediğini söyle sonra ona öfke kontrolü terapilerine katılmasını ve tedavi olmasını iste ve ekle de ki tedavi bitene kadar sonuçlana kadar senin evlenmeyi planlamıyorum de...
çok kızıcak ve her kızdığından ona ondan çok korktuğunu söyle
Soran1 yılBunu daha önce denedim
Gitti terapiye düzelir gibi oldu ama sonrasında yine aynı olmaya başladı
Yani değişen bir şey olmadı
Soran1 yılKabul etmiyor ben deli değilim diyor
Soran1 yılDedim yine de yapmıyor
Soran1 yılTamam
Gizli Üye(18-24)1 yılMağaradan yeni mi çıktı nişanlın tabii çıkmış mı orası ayrı bir dert.
06 Yorumla- 1 yıl
Kızım Nişanlısına ne yaptığını bilmeden mağara adamı yakıştırması çok yerinde olmuş
Soran1 yılHep böyle durduk yerde sinirli davranıyor
Başka gün de ben para çekmeye gittim yanlış yerden gidiyorsun mal dedi bi kere de doğru yürü diye bağırdı- 1 yıl
Neden böyle davranıyor peki sana
Cevap sahibi1 yılSana karakterini açık açık belli ediyor sinir problemi olan bir insan ile evlenip hayatını yakma derim şimdi böyleyse ilerde şiddet de uygular bence yol yakınken dön sen bu işten
- 1 yıl
Sen bi dur ben çözücem problemi biraz fikir sahibi olup
Soran1 yıl@motorcubeyy genel tavrı böyle durduk yerde böyle yapıyor
Mesela Bir avm ye gittik orada da mağazada elbise bakıyordum o taraftan yürüme yanımdan yürü diye insanların içinde bağırdı
Düzeltmek için uğraş olmazsa ayrıl ama yolun sonunda ayrılacan
01 Yorumla
Soran1 yılDüğün var yakında ne zaman uprasaym
1 yılDüzelir düzelir zaman geçtikçe kedi gibi olur rahat ol
07 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Değişir mi- 1 yıl
Sinirli değilmişki hanzoymuş salla gitsin
Soran1 yılBunlar anormal mi
- 1 yıl
İnsan evleneceği kişiye öyle konuşurmu ya
Soran1 yılKonuşuyor işte ama nişandan önce böyle değildi
- 1 yıl
Senin kararın ama. Değişmez maalesef
Soran1 yılEvlenme aşamasında gerginlik normal değil mi
Abla ayrıl
010 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Bunlar yaşandı
Soran1 yılEğer adın çıkarsa arkanda durmam dedi
Soran1 yılOnu demeye getirdi
Soran1 yılEvet
Mesela yanlış yolda yürüdüm diye bana sokakta mal dedi
Soran1 yılSinirlenince denir diyenler de oluyor
1 yılMağara adamı ayrıl düzelmez bu
01 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu Böylr
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıldüzelmez
evlenince daha da kötü olur01 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Nişandan önce böyle değildi
Şimdiden böyle ise ev halini düşünemiyorum.
09 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Olay bu bir diğeri de
Soran1 yılEvet öfke sorunu var
Mesai arkadaşımı tanıyor o 4 senedir
Soran1 yılNeden
Soran1 yılHaklıskn
Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Nerde manyak var onu buluyorsunuz
01 Yorumla
Soran1 yılValla sorma
1 yılDüzlemek maalesef.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sinirli insanla olmaz kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılanası mısın onu düzeltecen
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ama emek var
Cevap sahibi1 yılkucağında mı salladın
Soran1 yılHayır tabi ki
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Bunlar yaşandı
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl çabuk yarın bir gün dövmeye de kalkar
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıl gitsin sanki bulunmaz hint kumaşı mi
Onla içemezsin o erkek
Cevap sahibi1 yılMağaradqn mi buldun ayrıl gitsin ya kendine saygın olsun lütfen
Soran1 yılHaklısın galiba abla
Cevap sahibi1 yılCidden sıkıntılı anlattığına göre o yüzden erkenden dön
Soran1 yılÇok kaba tavırları var
Cevap sahibi1 yılOlmaz o yüzden yani kabullendirmen lazım kendine evlenseniz de fazla sürmez evliliğiniz
Soran1 yılAileme anlattım durumu inanamadılar
Ayrıl gitsin boş ver uğraşma
03 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Bunlar doğal mı
Soran1 yılDüğüne az kaldı
1 yılAyrıl düzelmez
04 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Böyle biri işte- 1 yıl
Ayrıl lütfen
Soran1 yılPeki
- 1 yıl
Bukadar şeye laf ediyorsa evlenince seni kapı zindan yapar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBir daha düşün!!
08 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Akıl verin- 1 yıl
Akıl verilecek bir durum yok ki, kendine o adamı yakıştırıyor musun! İlk önce kendine bu soruyu sor.
Soran1 yılHayır asla ama birden değişti nişandan sonra
- 1 yıl
O birden değişiklikleri başka bir zaman tekrar birden değişir, ne olduğunu şaşırırsın! Tutumlu davranış sergilemeyi bilmeyen adamların yaşam tarzları da tutumsuzdur, sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsan önlemini al derim.
Soran1 yılAyrılayım mı hemen
- 1 yıl
Sen daha iyisini bilirsin 💐
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
1 yılAyrıl düzelmez
01 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Diğer olay
1 yılSizin keko sevdanız ayrılma sakın
05 Yorumla
Soran1 yılKeko mu
- 1 yıl
Hayır yani insanların yanında sana bağıran biri kekodan başka bir şey olmaz
Soran1 yılAileme hep saygılı davrandı rol mu yapmış başta
- 1 yıl
Bilemiyorum ama insanların yanında sana bağırması hoş olmamış
Soran1 yılMesai arkadaşımla çay içecektik
Onla içemezsin söz olur yoksa arkanda durmam dedi
Düzelmez daha beter olur kaç
07 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Bu da diğer olay
Soran1 yılMesai arkadaşımı 4 senedir o da tanıyor
Soran1 yılEdemem kesinlikle
Soran1 yılSağ ol
1 yılArkana bile bakma
071 Yorumla
Soran1 yılEmin misin
- 1 yıl
Daha ortada bir şey yokken böyle tapunu alınca neler yapar
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Öbür olay da bu- 1 yıl
Bu dağ ayısını çok aradın mı? görücü değil mi
Soran1 yılHayır sevgili idi
- 1 yıl
Nasıl tanıyamadın uykuda mıydın
Soran1 yılHayır uzak mesafe ilişkisi idi biraz
Kaba olması dışında her şey gizeldi
Ama nişandan sonra bu tavırları başladı- 1 yıl
Uzak olsa bile en az 1 ay beraber geçirilmeli geçmiş olsun nur topu gibi dağ ayın var
Soran1 yılYakında çok kibar davrandı
Aslında hep kaba idi ama nişandan sonradaysa da kabalaştı- 1 yıl
Köprüyü geçtiğini sanıyor galiba yaşlar ve işler ne sizin
Soran1 yılBen kamuda mühendisim o serbest meslek
Ben 26 o 28 yasında- 1 yıl
Kızım sen delimsin ya ekonomik özgürlüğünde var bende mühendisim ezdirme kendini böyle
Soran1 yılİşte ailemin yanında çok iyi duruyordu ama baya baya deli çıktı
- 1 yıl
Boş ver gitsin sana eş mi yok ne yapacan bu ayı ile
Soran1 yılŞimdi nişan attım diye zor bulurum eş daha
- 1 yıl
Deme öyle ne alakası var bulamazsan ben senle evlenirim 😂😂 işin eğitimin var öyle düşünme boşansan kimse almaz seni öyle düşün
Soran1 yılDüzelmez mi hiç bunlar
Ben onu seviyorum da aynı zamanda- 1 yıl
Off nasıl düzelsin daha nişanlılık ta yapıyor bunu hemde perde seçerken ben derdim git seç hiç gelmem bile kendi evime bile aldırmıyorlar gelin gelip seçsin diye günaşlikle yaşıyorum şu an
Soran1 yılSokakta yanlış yoldan yürüdüm diye böyle mallıklar yaparsan bağırırım dedi bağırdı
- 1 yıl
Off ya sen üni mezunu bir kız sın sence bu davranışlar normal mi hangi ormanda buldun bunu özelden yaz biraz konuşalım buradan olmuyor
Soran1 yılİmsan evlenme aşamasında gergin olur normal diyorlar
- 1 yıl
Yolda yürürken mi düşün çok ters bir şey oldu aşırı gergin bir olay bu ne yapar sence, işte bizim için en önemli şey karakter biz bu yüzden eğitim alıyoruz ve eğitimli birini istiyoruz yoksa git en güzeli ile evlen ilkokul mezunu olsun ama sana yaramıyorsa kafalarınız uyuşmuyorsa bakışınız farklıysa hayata olamaz o iş sen bunun için bu kadar çabaladın okudun ettin bu muamele için mi
Soran1 yılHayır tabi ki asla
Zaten bana daha bu aşamada böyle davranmasını anlayamadım
Kendimi yokladım neden diye
Ama nişandan sonra oldu ne olduysa- 1 yıl
Bilmiyorum sınavın var gibi ama bence konuş devam edecekse böyle yol yakınken yoluna bak
Soran1 yılDefalarca kez konuştuk hep söz verdi yine aynı
- 1 yıl
Bak ben nişanı bozdum daha talibim olmaz deme sen şu an güçlü bir kadınsın imkanların var kimse sen niye nişan attın bundan artık olmaz demez nişan -söz bunun için var zaten bunlar hep düşünüp görme evresi hayatının yanlışı olabilir bu adamla evlenmen kimse boşanmış kadınla ciddi düşünmüyor zaten her şeyi açmış takılalım diye görüyorlar
Soran1 yılBilmiyorum yaa seviyorum da duygularım karışık
- 1 yıl
Yine seversin bundan olmaz sana uygun değil
Soran1 yılİşte nasıl unutacağım
- 1 yıl
Daha iyi çivi bulursun olur biter ne yapacak sın bu ayı ile nerede yaşıyorsunuz
- 1 yıl
, Sen ve ayı
Soran1 yılBen Malatya o ise Ankara
- 1 yıl
Hımm uzakmış kofik esprisi yapardım olay ciddi iş evliliğe giderse ayrılmak 100x daha zor karar senin iyice düşünüp tartman lazım sürekli böyle yaparsa nasıl olacak
Soran1 yılEvlenince anlarada yaşayacaktık
Ama bu durumda evlilik kararı almak kumar- 1 yıl
Bak bir kadın böyle davransa evlenemem onla net onla mı uğraşacam hayatla mı yeteri kadar zor eşlerin birbirine desteği olması lazım tamamlaması lazım sen şu an farklı cephe açıyorsun savaşmak için mecbur değilsin imkanların var ekonomik özgürlüğün var gri pijaması ile hiç bir iş yapmayıp evinde yellenen bile buna göz yummazken sen niye böyle yapıyorsun
Soran1 yılAyrılmam gerekiyor mantıken bunu kabul ediyorum ama duygularım kalbim de başka söylüyor
Aile terapisi veya psikoloğa git dedim
Ben deli değilim aen git dedi mesela- 1 yıl
Sen niye özelden yazmıyon detaylı konuşalım basit bir konu değil ki
Soran1 yılİfşa olmak istemiyorum
- 1 yıl
Ne alaka kötü bir şey değil ki hayatını ilgilendiren bir şey
Soran1 yılOlsun yine de istemem
Anneme anlattım olayları
Ayrıl dedi o da- 1 yıl
Sen bilirsin 😅😅 haklı annen
- 1 yıl
Bende Elazığlıyım burada
Soran1 yılİşte demesi kolay
- 1 yıl
İnan sonradan çok pişman olabileceğin şeyi yaradan sana böyle gösteriyor
Soran1 yılŞeytan da dürtüyor galiba
- 1 yıl
45 yorum olmuş 😅😅
- 1 yıl
Ne oldu sizin iş?
Soran1 yılBabası aradı bugün annemi azarlarmış terbiyesiz adam benim oğlum ne yapmış o kadar diye hesap soruyor özür dileyeceği yerde
- 1 yıl
Sen dün attın mı nişanı?
Soran1 yılAttım nişanı aöa ailesi rahat bırakmıyor beni ve ailemi
- 1 yıl
Ne çapsızlar mış tabi zor bir durum ama o öküzü onalar yetiştirmiş
Soran1 yılBabası ailemi arayıp hesabı soruyor
Benim çocuğum ne yaptı diye- 1 yıl
Hal devam ediyor mu?
Soran1 yılEvet devamlı araya birilerini sokup duruyorlar
- 1 yıl
Sen ne düşünüyorsun?
Soran1 yılUnutmak
Soran1 yılKızgınım ailesine çok
- 1 yıl
Bunlar hep sebep bak nasıl her şey ortaya çıkıyor her yeri dökülüyor
Soran1 yılEvet sorma hepsi çirkinleşiyor
- 1 yıl
İlk zamanlar biraz kafanı kurcalar zaman çözer her şeyi
Soran1 yılBabası arayıp benim aileme bağırdı
Sevgilim de beni arıyor senin ailen bizi ayırdı diye- 1 yıl
Her şeyin bir adabı var bir kere konuşulur bu ne sevgili gibi ciddi bir şey bitmiş se bir sebebi vardır bu yüzden aile çok önemli aileler evlenir sadece birey ler değil
Soran1 yılDevamlı bizi zorluyorlar
Rahat bile bırakmıyorlar- 1 yıl
Saçmalığa bak yav çok zor durumda bırakmış bu durum seni çok hafiflermiş çok üzücü ailen de zor geliyordur biri terbiyelerini vermeli
Soran1 yılBen aradım ve ağzıma geleni saydım
- 1 yıl
Rahatsız etmesinler artık ilk defa bir malatyalıya karşı empati yaptım hiç sevmem normalde 😅
Soran1 yılOlabilir ne yapalım sevmezsen
- 1 yıl
😂😂Kızma işin şakası biraz kasvet var üzerinde senin için zor zamanlar
- 1 yıl
Dmden yaz iyi gelir içini dökersin burdan olmuyor
Soran1 yılGerek yok dm den yazmama
Sağ ol alakan için
İyi günler- 1 yıl
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu adam duzelmez
08 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Başka gün de bu oldu- 1 yıl
Takintili bir tip evlenince neler yapar sen dusun
Soran1 yılBu zamana kadar böyle değildi
- 1 yıl
Neden boyle oldu peki?
Soran1 yılNişandan sonra değişti
- 1 yıl
Neden ki birseymi yasadiniz?
Soran1 yılHayır yaşamadık hep kavga ettik 20 gün küs kaldık
- 1 yıl
Skntili isler iste tecruubeyle sabit bazi seyler bende bildigim icin soruyorum kusura bakma rahstsiz ediyorsam
1 yılŞaka mı
015 Yorumla
Soran1 yılHayır gerçek
- 1 yıl
Baya öfke kontrolü olmayan insan, bunun anlık getirebileceği bir dünya şey olabilir
Soran1 yılDaha önce psikoloğa git dedim gitti düzelir gibi oldu ama yine aynı
Şimdi de düğüne az kaldı- 1 yıl
Düzelir gibi olduktan sonra bırakılacak bir hâl değil, baya bir süre gerek bunun için düşünce yapısının göreceliğinin değişmesi gerek
Soran1 yılDüşünce yapısı 30 dan sonra değişir mi
- 1 yıl
31 yaşındayım istediğin zaman bir çok şey değişir.
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz diye kızdı- 1 yıl
Bu kişiyi tanımaya göre değişir. Erkeklere bu devirde güven olmadığına bende hemfikirim yalan yok...
- 1 yıl
Ama tabi öyle sözler de kullanılmaz. İçi içini yese de saygısızlık hadsizlik edepsizlik yapmamalı insan
Soran1 yılKişiyi tanıyor mesai arkadaşımı 4 sene boyunca gördü
- 1 yıl
Yaş 30 ama akıl yaşı henüz büyümemiş diyebilirim o zaman, maksimum belli etmeden sende gidersin içim rahat etmiyor dersen bunu sevdiğine hissettirmezsin.
Soran1 yılAyrılmak şu durumda doğru mu
- 1 yıl
Evliliğin bir hayat birleştirmesi olarak düşündüğünde zindan olabileceği ihtimali tüyler ürpertici şahsen yalnız olmayı yeğlerim.
- 1 yıl
Ki biraz da bu yüzden yalnızım halâ
Soran1 yılAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılDuzelmez
09 Yorumla
Soran1 yılİçeriği okudun mı
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ayril at yuzugu gitsin
Soran1 yılDüğüne az kaldı
- 1 yıl
Ola bilir evlenip bir ay veya 1 yil sonra kucanda bebek le ayrilman yerine simdiden daha iyi
Soran1 yılNişanlılık evresinde tartışma olur diyorlar
- 1 yıl
Diyorlarla devam et sen ozaman :)
- 1 yıl
Olur diyenler gerdege girdikden sonra allah belani versin dualariyla devam ediyir
Soran1 yılAllah korusun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıldüzelmez
02 Yorumla
Soran1 yılNormal mi sinirlenmesi
- 1 yıl
evet
1 yıl:) düzelmez. ayrıl
00 Yorumla
1 yılhayat boyu çekemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDüzelmez ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
1 yılAyrıl.
01 Yorumla
Soran1 yılKesin mi
1 yılAyrıl öfke problemli
03 Yorumla
Soran1 yılDurduk yerde yapıyor hem de
- 1 yıl
Tüm problem o zaman ayril
Onla içemezsin o erkek
Başka gün de bu oldu
Bunlar mesela
1 yılUzak dur
04 Yorumla
Onla içemezsin o erkek
Ben kızınca da senden karı olmaz dedi Başka olay da bu- 1 yıl
Senin çay içmen yanlış ama onun o şekilde konulmasıda yanlış hangisi büyük yanlış dersen onun sana yaklaşımı derim
Soran1 yılMesai arkadasımla iş saatlerinde çay içemez miyim
Ve arkadaşımı nişanlım 4 senedir tanıyor- 1 yıl
Nasıl biliyosan artık
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri