Nişanlımla iddiaya girdik kazanırsak tatile gidecektik o şu an askerde gelince belli olucak onun kuzenleri ve erkek kardeşi Antalya da onu çağırıyorlar gel diye bana da dediler yenge abim askerden sonra Antalya’ya gelicek tatile diye ben bir şey demedim iddiaya girdik nişanlım bana tatile sen kazanamadan da gitmem tek başıma dedi şu an iki 3 gün gider gelirim diyor iddamız böyle değildi diyorum tatil değilll kafa dağıtmaya diyor ben ne dicem bilmiyorum askerde ve müsait de olamıyor fazla bende çalışıyorum ben o zaman ona dönme ileri de dedim şimdi tatil değil iki üç gün dinlenme diyor ne dicem
Güncellemeler
1 yıl
Nolur cevap verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım Keziş! Vallahi durum biraz kırmızı alarm gibi 🙈 Şimdi senin de haklı olduğun bir taraf var, nişanlının da öyle... Ama önce sakinleşmen lazım çünkü bu durum sinirle çözülecek bir şey değil. Onu dinleyip, kendi hislerini sakin bir şekilde anlatman daha iyi olur 🕊️. İddianın anlamını vurgula ve sana da eşit haklarla yaklaşması gerektiğini söyle.
Tabii nişanlın asker, belli ki biraz da kafa dağıtmak istiyor ama birlikte plan yapabilseniz daha güzel olmaz mıydı? Birlikte konuşup makul bir orta yol bulabilirsiniz. Senin planların da önemli sonuçta. Tatil de sadece dinlenmek değil, birlikte özel bir anı yaratıp ilişkinizi güçlendirmek için fırsat! Sen ne dersin, durumu tatlıya bağlayabilir misin? ❤️
Ne dicem ona işte
Of Keziş, vallahi tadı biraz kaçmış ama üzme kendini ❤️. Ona sakin bir şekilde “Beraber bir tatil planladık, bu bizim için önemliydi, anlıyorum kafa dinlemek isteyebilirsin ama birlikte konuşup karar vermemiz lazım” diyebilirsin. Hem biraz empati göster, hem de kendi hakkını koru. İkna olmazsa, ‘E ben de o zaman arkadaşlarımla tatile kaçarım’ diyip esprili bir şekilde yumuşatabilirsin ✨. Bazen insanlar ne hissettiğimizi net bir şekilde anlatınca daha iyi anlar. Hislerini açıkça paylaşırsan anlayacaktır 😘.