Acil tavsiye istiyorum hemen boşan demeyin lütfen bazı şeyler kolay olmuyor?

Eşimle 8 yıldır tanışıyoruz birbirimizi severek isteyerek evlendik 1 yıl olmak üzere ilk 3-4 ay çok iyiydik sonra nolduysa aramız bozuldu kocamın düşünceleri davranışları değişti artık herşeyimi eleştiriyor aynı işi yapıyoruz tüm gün beraberiz aldatıyor demeyin iş yerinde sürekli beni eleştiriyor sen çok değiştin sen şöylesin sen böylesin bana hep böyle annemle babamla arası çok çok iyiyken bazen tuhaf tuhaf senin annende böyle yapıyo babamda böyle herşeye söylenmeye başladı ben anneme kızınca bana bağıran adam şimdi kendi soğuk aileme karşı, mesela akşam küselim barışmadan uyumazdı şimdi ben başka odada yatıyorum umursamadan yatıyor sabaha kadar hep beni suçluyor senin yüzünden kavga ediyoruz beni hayattan soğuttun yok annene düşkünsün bilmem ne bundan 5-6 ay önce böyle değildi ne değişti 2 yıl nişanlı yaşadık bizim evde kaldı asla annemle babamla böyle değildi aksine çok iyi davranırdı şimdi değişti gereksiz herşeyi takmaya başladı nasıl çözebiliriz bu durumu artık bana lafları eleştirileri ağır geliyor hemen ayrılmakta istemiyorum

Acil tavsiye istiyorum hemen boşan demeyin lütfen bazı şeyler kolay olmuyor?