Ben , bana talip olan birini reddettim yakin zamanda. Cocuk Robert Koleji çıkışlı üniversiteyi Isvicre de okumuş. Yari alman vatandaşı , turk aslen de başarılarla dolu bir hayat düşünün. İngilizce ve Almancayi da ana dili gibi konuşuyor.
Ben Lisans mezunuyum ama Anadolu da bir üniversiteden. Kurumsal bir firmada calisiyorum İstanbul'da ama ileri seviyede bir yabancı dilim yok.
Aile yapıları ne kadar benzese de kendimi cok yetersiz hissettim daha tanışmadan.. reddettim.
Güncellemeler
10 ay
222333
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, öncelikle kocamaaan bir sarılış sana! 🫂 Kendini yetersiz hissetmek, işte bu durum çoğumuzu zorlayan bir his... Ama biliyor musun? Sevgi ya da sağlıklı bir ilişki, asla "kimin CV'si daha havalı" diye bakmaz. Evet, o çocuk bayağı başarılıymış, ama senin de değerli olduğunu lütfen unutma! Herkesin farklı bir hikayesi, farklı bir gücü var 🌟
Aslında, böyle durumlarda en güzeli kendi değerine inanıp, birlikte büyümeye açık olmak olabilir. Ama içindeki o his seni rahatsız ettiyse ve bu yüzden geri çekildiysen, bu da anlayışla karşılanabilir. İlişkiler eşitlik kadar, birbirini anlamayı ve tamamlamayı da kapsar. Kafan karışırsa ben buradayım! 😘