Erkek arkadasımla evlilik hazırlığı içindeyiz tektaş yüzüğüm çeyiz vs hersey alındı. Ama kendisi geçen haftasonu buluştuğumuzda benim maddi gelirimin düşük kaldığını o yüzden başka bir işe girmem gerektiğini girmezsem evlilik olayımızın çok zor olduğunu yani açık açık evlenmeyiz dedi. Bu konuşmadan sonra bana karşı bir tavır aldı mesajlara soğuk cevaplar vermeye başladı askim canım vs gibi kelimeleri kullanmayı kesti gibi gibi. Şimdi bugün yine kendisi ile buluşup bu konuyu son kez konuşucaz. Sizce benim bu kişi ile ayrılmam hayırlı olan mı? Bir yandan da 5 senedir beraberiz üzülüyorum. O 30 yaşında ben 26 nasıl bu saatten sonra başkasını hayatıma alırım bilemiyorum. Ama bu maddiyat konusunu bu kadar dillendiren maddiyat yüzünden evlenmek istemeyen adam da beni hiç sevmemiş diyorum. Sizce? Ya bana en son ben tek başıma kira ödeyemem fatura ödeyemem falan dedi bende bu yaşına gelmişsin iş güç sahibisin nasıl ödeyemiyorsun bari en azından kirayı ödeyebil dedim yooo hayır niye tek ben ödüyorum yarıyarıya ortak ödücez herseyi dedi. Güler misin ağlar mısın şaka gibi 😅
Evleneceği kadının maddi gelirini beğenmeyip başka bir işe gir yoksa bu evlilik olayı olmaz diyen erkek?

En İyi Cevap