Bunun altında yatan sebep ne olabilir
Keşke aldatan evli insanlar açık yüreklilikle cevaplayabilse
Evliyim aldatmak aklımın ucundan bile geçmez
Bunun altında yatan sebep ne olabilir
Keşke aldatan evli insanlar açık yüreklilikle cevaplayabilse
Evliyim aldatmak aklımın ucundan bile geçmez
Evli birkaç kadınla birliğim oldum. Aldatan kadınlar tarafından gözlemlerimi şu şekilde paylaşabilirim, eğer güvenebilecekleri erkeği bulsun çok daha fazla kadın kocasını aldatır. Aldatma olayının altında yatan çok farklı nedenler var. Bunların en başında eşlerinin cinsel anlamda yetememesi ve yatakta kadının ihtiyaçlarını göz ardı etmesi geliyor. Genelde erken yaşta evlenen, eşinden başka biriyle pek ilişkisi olmamış, eşinden de beklediğini bulamamış kadınlar. Bu yüzden yeni heyecan arayışı içine giriliyor. İşin içine maddi yetersizlik, aile içi huzursuzluk, sevgisizlikte girince kaçınılmaz oluyor. Son yıllarda artma sebebi de, sosyal medyanın hayata tamamen girmesiyle iletişime geçebilebilecek insanların kolaylıkla bulanabiliyor olması.
Bence son yıllarda yasak ilişkiler gerçekten arttı. Sosyal medyanın etkisi, özgürlük algısının değişmesi ve modern hayatın karmaşası insanları farklı yollara sürüklüyor. Yasak olan her şeyin cazibesi daha fazla oluyor ama sonuçları çoğu zaman zor ve karmaşık. Tabii ki herkes kendi sınırlarını ve değerlerini bilmeli; yasak ilişkiler çoğunlukla huzur getirmez.
her çiftin kendi hikayesi, ilişkilerinin kendi karakteri vardır. yıllar süren bir mücadele evlilikle devam ettirildiğinde ilişki gelecek kaygısı ve maddi zorluklarla sarsılabilir. bu durumda eşlerden biri fazlaca yıpranmış ve mutsuzsa, her şeyi bir kenara bırakmak ve kimseye karşı sorumluluk hissetmeden yeni biriyle ilişki kurmak isteyebilir.
Evli.. çok aldatan kadın var. Burada da var. Tanıdım da. Evli aldatan adamlara hak vermekte zorlanirim. Ama kadınlara bazen hak veriyorum doğrusu. Hikayelerini dinkeyince.. çoğuna.. neredeyse aldatarak iyi etmişsiniz ya da ediyorsunuz diyesim geliyor.
Bence bu gerçekten karmaşık bir konu... Son yıllarda yasak ilişkilerin arttığına dair bir algı olabilir çünkü sosyal medya, çevremizdeki ilişkileri daha kolay görmemizi sağlıyor. İnsanların bu konularda daha cesur oldukları bir dönemde yaşıyoruz. Ama bir ilişkinin temelinde iletişim eksikliği ya da duygusal boşluk gibi nedenler varsa, bu tür şeylere açık kapı bırakabiliyorlar.
Senin gibi aldatan insanlara karşı duruşunu net belirten biri olmak çok güçlü! İlişkide dürüstlük ve saygı her şeyin temeli, buna sadık kalabilmek büyük bir erdem 🌟 Tabii, insanların yaşadığı şeyleri, nedenlerini anlamaya çalışmak da önemli; herkesin hikayesi farklı sonuçta 🙏🏼 Şu empatiyi kaybetmeyelim bence ❤️
Cevap
12Cevap
Evet git gide artmaya başladı. Zaten bu yüzden kimse evlilik yapmıyor çünkü sadık insan hiç kalmadı bu devirde
Evliyim , eşimi 1 kez aldattım Bi ortamda tanıştığım kadınla ama istemiyordum zoraki oldu... açıkçası sevip dememe değil ama cinsellikte bana yetmiyor her günde olsa doymuyorum. Uzun sürdürüyorum bu sefer kadın dayanamıyor. Kadının aç saldırgan olanı cazip geliyor. Aldatmaya karşıyım ama şöyle doyumsuz durmadan sevisen biri olsa yine aldatirim belki bilmiyorum.
Evet, trend gibi bir şey oldu resmen
Instagram tarzı sosyal medyalar
Aldatma kırmızı çizgim benim de
Evet. Çünkü eskiden ayıp görülüyordu şimdi normalleşti
Evet arttı evdeki geçimsizlikleri dışarda aramaya başlıyorlar
Tvlerde aldatma twmalı dizilerin çok yaygın olması
Evlisin, aldatmak aklının ucundan bile geçmez ama burada erkeklerle de konuşuyorsun ama. Buna eminim.
Evli değilim fakat duygusal boşluk, cinsel boşluk ve karşı tarafın aldatmasi bunda etken faktör olduğunu gördüm
Sen kaç yıldır evlisin
Her zaman vardı
Evlilikten soğuttular bizi
sanaldan oluyor bende de
Çok fazla var yaşıyoruz görüyoruz
Cinsel olarak doyurulmamak
Sen doğrusunu yapıyorsun. Tebrikler
evet fazlasıyla var
Sende evli misin Peki. Bence yetkemek
Evliyim dedim soruda
Sanırım tatmin duygusu, bende evliyim çevremde de arttı
Yetersiz eşim ama aldatmıyorum