Genişten daha kibar bir kelime bulamadım.. Sosyal medyada, reel hayatta sevgiliyle ilgili bir rahatlık, genişlik almış başını gidiyor. Az duruşunuz, bir ağırlığınız olsun
İnsanlar ilişkilerinde gitgide geniş mi olmaya başladı?
Evet olabilir ama burada genişlik tabirinize göre değişiklik gösterir. ayni genişlik derken aldatmak ya da bunun gibi çirkin şeyler ise evet insanlar genişleri ve karaktersiz olmaya başladılar ama bunların dışında eğer daha çok genişlik derken kıskançlık gibi durumlar ise yani bu kişinin kendi kararıdır daha çok eğer kişi kıskanç değil ve sevgilisine güveniyorsa bunda sorun yoktur kısıtlaması gerekmez. ama bunların da dışında eğer eşi ile birlikte yaşadığı durumları gidip herkese anlatıyorsa bu tabi ki genişliktir maalesef günümüzde bunlar daha yaygın olmaya başladı aslında bunun nedeni nedir tam olarak bilmiyorum ama neden olduğu değil şu an bunları oluyor olması bir sorun çünkü genişlik kötüdür. ama zaten beni kimsenin ilişkisi de ilgilendirmiyor kendime bakıyorum
Hiç öyle bir ilişkim olmadı gerçi yıllardır bir ilişkim bile olmadı bu yüzden zaman geçtikçe ilişkiler hep cıvıklaştı ve bu durumda da hep uzaklaştım insan sevdiği kadınla usturuplu takılmalı has yanlızken çocuklaşsın ama toplum içinde oturaklı hanımefendi olsun bende öyle yani usturuplu takılmak deyince kızlar için geçerli değil her iki tarafta öyle olmalı
Maalesef öyle olmaya başladı herif sevgilisini Instagram da veya başka sosyal platform bunun en iyi tiktok da kalçasına şaplak falan kız orasını burasını sallıyor bu nasıl rezillik böyle günümüzde namus kavramı kaybedilmiş durumda ne yazık ki he tabiki namuslu gerçekten düzgün insanlar var elbette ki onlara sözüm yok ama namus dışı daha çok arttı
Son zamanlarda ilişkiler çok saçma bir hal almış durumda. Çocuklar bile böyle iğrenç mide bulandırıcı ilişki yaşamıyor. Çocuk çocuk hareketler be istediğini bilmiyor bir başkasından bir başkasına gitmesi saniyeler alıyor. Günümüzde ilişkiler seks odaklı olmuş şehvetten öteye gecemiyorlar.
Yani şimdiki bazı ilişkileri çocukça buluyorum Ciddiyet desen yok sorumluluk desen yok Belirsizlik desen hat Safa’da ilginç Rahatlık var sanırım fazlası ile İnsanlar özgür olacağım diye kafayı yediler Bunu daha evlenmeden yapıyorlar
O kadar haklısın ki avmde herkesin görebileceği yerde sevişiyorlar gözümle gördüm bildiğiniz öpüşme falan değil bunlar türk ve yaşları 17 18 max bildiğin çıkarmış gizlice anladınız yani arkaları dönük o kadar çirkin şeyler yapıyorlar ki en son biz gittik oraya da kalktılar yoksa akşama kadar orada kalıcaklar en basit 1 örneği verdim size.
Yani @seymabasu1 dedigi gibi bazı iliskiler cocukca saçma ve migde bulandirici kendi arkadaslarimdan ornek vermek istiyorum sevgilisine nerdeyse artık bu ortam malı demeye getiriyo kavgasini tartismasini yaptik sevgilini erkeklerin arasina nasıl salıyon veya gezmesine o adamin sevhilinin omzuna koymasina nasıl izin verebiliyosun ben sinirleniyorum
Benim sevgilim olacak kisiyi kıskanırim veya bir iliskide sorumluluk neyse onu yaparım cümlemi bi sözle kapatmak istiyorum
YENER ÇEVİK-sevdigim kızın olamaz erkek kankası...
Hanımefendi kibarlığından söyleyememiş ama şunu sormak istemiş insanlar ilişkilerinde gitgide g*vat mı olmaya başladı? Evet kesinlikle günümüz toplumunun en büyük sorunu özellikle daha çok erkeklerde görülen g*vatlık.
Kimse sorumluluk almak istemiyor ne kadar utanmaz ve umursamaz olursan o kadar havalı ve özgüvenli görüyorlar seni o ve ayrıca seçenek çok sosyal medya sayesinde
Bu karşıdaki kişiye ve kim olduğuna göre değişir. Herkes açık fikirli özgür bir hayat ister sadece kültürel şemalar bazı kişilere izin verir bazısına vermez
maalesef ki öyle bende iliskilerimde öyleydim hala da öyle. Eger tam tersi olursam ozguvensiz , kiskanc , kafanda kuruyorsun gibi itamlara maruz kalıyorum. O yuzden biraz iliskilerimde genisligim vardir. Suanki genclerde tam bi sevgi felan yok vakit gecirme amaci / çıkarlar gibi faktorler ile iliski kurup yürütüyorlar. Bu yuzden baya rahat ve genis iliskileri oluyor.
Ben değilim. Ama böyle olduğum için sevilmiyorum. Çünkü kimse sosyal medyanın tıpki fareyi öldürmek için kapan üzerindeki bir peynir olduğunu fark edemiyor. Sevgilim bile.