merhaba. Bazen sevdiğimiz insanlara bazı davranışları yakıştıramadığimız için ona bazı yakıştırmalarda bulunmak istemeyiz. .. Peki siz asla yapmaz diyecek kadar gözün kapalı güvenir misin?

Dağlarımda zulüm var loo, düşemem yâr peşine..😐
merhaba. Bazen sevdiğimiz insanlara bazı davranışları yakıştıramadığimız için ona bazı yakıştırmalarda bulunmak istemeyiz. .. Peki siz asla yapmaz diyecek kadar gözün kapalı güvenir misin?

Dağlarımda zulüm var loo, düşemem yâr peşine..😐
Hayır, asla diyemem. Çünkü insan dediğin her an değişebilir, duygular da öyle. Ne kadar sevsem de körü körüne güvenmek bana göre değil. Herkesin içinde bir ihtimal saklıdır ve ben artık o ihtimali de hesaba katmayı öğrendim. Bu güvenmemek değil, fazla hayal kırıklığı yaşamamak için kendini korumak. Saf değilim, sadece tedbirliyim.
İnsanların en büyük yanılgılarından biri özellikle ilişkilerin, o asla yapmaz..
Hiç böyle bakmadım, güven kazanmak önemli ama sözlerle değil davranışlarla olur buda sonuçta bir zaman meselesi. Erken konuşmak iyi değildir o bunu yapmaz demek iyi değildir bilip bilmeden karşındaki insana sorumluluk yüklersin ve en acısı kendini bir noktada öyle sabitlersinki bir bakmışsın saplantılı olmuşsun bu sebepten bu tarz cümleler ağırdır. Böyle düşünmek yerine yapabilir yapmayadabilir ben bunları düşünürken o yapıyor olabilir. Kısacası relax olmak zaman içinde davranışları takip etmek o soruyu sormaktan bence daha iyidir.
Tabi ki de güvenirim güvenmiyorsam zaten hayatımda işi ne. ben bağlandığım insana gözüm kapalı inanırım. asla ondan şüphe duymam. tabi bu güveni oluşması için zaman gerekiyor. oda zor olur
Gözün plakalı yapmaz dersin yani
Ay kapalı
Evet
İyi 🙄
🙄
Çok çok iyi tanımam, aylarımı, yıllarımı harcamam lazım bunu diyebilmek için.. Ne olursa olsun her daim içimde güvenmeye dair umut var 😀 çünkü uslanmıyor jdjd
Ah o güvenme umudu başa bela gjfjf
İsteyen varsa verim hiç bişiycik istemem 🥹🥹
Ya 🥹
Bi üzüldün sanki sana verim 😀 al kız al çekinme 🫴bak bunu aldıgın an her önüne gelene güvenmeye başlıcaksın jdjs
Ay yok istemem 😂
Tüh be jsjs
Güven konusu ne kadar derin, değil mi? İnsan sevdiği birine "asla yapmaz" demek istese de, bazen hayat bizi şaşırtabiliyor. Doğal olarak birini severken güvenmek istiyoruz ama bu güven, hayal kırıklığına uğramamak için akıl süzgecinden de geçmeli. O "asla yapmaz" dediğin kişiler, bazen yapabilir. 😊 Sevgi ve güven adına, gözünü değil ama kalbini biraz açık tut derim! 💫
Cevap
41Cevap
Mümkünü yok güvenemem 🤣 bu da beni hayatta tutar zaten hiç bir zaman yıkılmam ilişkilerde
Sağlam durabilmek herkesin harcı değil
Güvenmek yaralar ben bunu bilirim
Ben de izi hâlen duruyorlar..
Demek ki güvendin
Evet..
🙏😐
Kesin şu kazığı da yakında atar diyorum ve genelde oluyor jfjdjd
😅😅
Herkesde herşeyi yapacak potansiyel var yeterki şartlar uygun olsun kimse yapmaz, Kemal'im yapmaz falan hiç demem..
Merhaba,
Biri vardı, @Cansel3535 ! Harici olmadı! 😅
Güvenmem kimseye ben. Herkes her şeyi yapar.
Herkes, herşeyi yapabilir hayatta. Ama ben güveniyorum ki hayatıma sokarım yoksa giremez hayatıma.
Kafama sıksalarda demem, dediklerimizi gördük çok şükür
Güveniyorum yaparsada cehenneme kadar yolu vardır..
Güvenirim yaparsa biter zaten
Hayır. Kimseye bu kadar güvenmemek gerek bence
Her insanın zaaf noktası ve bam teli vardır gadası
Şeytan işin içine girince yapmaz dediğin neler varsa yapılır
Beni şöyle sevecek kız görmedim hiç soruya gelince kimseye güvenmem
Bulursun kemal d
Ozan olacak o
Video da kemal
Başta, insan kalbi temiz olunca "asla yapmaz" demek istiyor elbette. Güvenmeyi seviyoruz çünkü. Ama hayat öğretiyor ki; kimseye yüzde yüz kefil olamazsın. Güven, zamanla ve davranışlarla şekillenir. İçten içe hissedersin bazı şeyleri ama yine de hep bir pay bırakırım; çünkü insanız, değişebiliriz, hata yapabiliriz. O yüzden ben, “asla yapmaz” değil de, “yapmamasını umuyorum çünkü şu ana kadar bunu hak etti” demeyi tercih ederim.
Güvenirim belki, ama bilirim ki insan değişir.
O yüzden güvenim saflıktan değil, farkındalıktan doğar. Ve eğer bir gün yanılırsam asıl mesele onun ne yaptığı değil, benim ne kadar insan kalabildiğimdir.
Doğru
Şüpheyle yaşamayı sevmem çünkü insanı zehirler bu yüzden güvenmeyi tercih ederim ta ki aksini görünceye kadar.
Bir insan az çok neleri yapabileceğinin sinyalini verir bence.
Evet
Eşimle yeni tanıştığımda o yapmaz diyemezdim. Ama onu tanıdıkça "o asla yapmaz" diyorum şu an 🥰☺️
🥰🥰
Her seferinde aynı şeyi derim her seferinde beni yanıltır 😂😂😂
😅.
#Wolfism❤️🐺 Hayatta kimseye körü körüne güvenmek doğru bir tavır değilmiş bunu anladım çoktan. İnsan denilen canlıya çok güvenmek insanın kâlbi ve hayatı için müthiş tehlikeli. En mantıklısı kısa süreliğine güvenmek.
Herkes her şeyi yapabilir. Sevgilim diye kör kütük bağlanacak değilim.
Aynen
Evet hayatıma aldığım kişiler sevgili veya arkadaş anlamında i gerçekten bunu yapmaz dediğim kişilerdir. Zaten birinden şüphe duyuyorsam o kişiyi direkt hayatımdan siliyorum.
Eskiden olsa güvenirdim.
Ama "o yapmaz" dediğim herkes yaptı.
"Ben öyle biri değilim" diyen herkes öyle biri çıktı.
Kendime bile bunu asla yapmam diye güvenemem çünkü hangi konuda öyle demişsen onu yapmak zorunda kalmışımdır bir şekilde. O yüzden kimseye aşırı güvenerek fazla beklenti içine girmiyorum ve kiminde neyi niye yaptığı ile lgilenmiyorum. Olabilir deyip geçiyorum
Bu şekilde güvenmediğim birini hayatıma almam, ilişkinin en önemli detaylarından birinin güven olduğunu düşünüyorum. Güvenemediğim ya da şüphe duymaya başladığım biriyle arama mesafe koyarım.
Kefil olcağım bir orhanım vaaaar
Hayatıma nasıl girdiği önemli eş ve sevgili için zor... Dostuma gözüm kapalı güvenirim her konuda :))
Evet hayatima giren kisileri severim, guvendigim icin severim... Guvendigim kisiye de konduramam zaten...
O asla yapmaz diyeceğim kadar kimseye güvenmem herkes herşeyi yapabilir sadece ihtimal vermek istemeyiz bu düşünceye
Hayır o asla yapmaz demem insan bu çiğ süt emmiş herşeyi yapabilecek potansiyel vardır muhakkak görünmese de
Güven verdiyse efendi biriyse belki. Yoksa herkes, her şeyi yapar erkekler özellikle uygun fırsatı bulunca anında yapar biliyorsunuz çoğunuz.
Bunu kimse için söylemeyecek kadar hayat dersi aldım. Kimse kimsenin gerçek potansiyelini bilemez ve hazırlıklı olmalı.
Hayatıma girebildiyse illaki güven tesis edilmiş demektir, ama tabi ki böylesi bir devirde o denli bir güven söz konusu olamıyor.
Son ilişkim iki yıl önceydi çok güvendim bunun sonucunda aldatıldım o yüzden çok büyük konuşmamak lazım
Hayır. Zaten kimseye körü körüne güvenmemek lazım. Sonra yapmaz denen şeyi yapınca o hayal kırıklığı büyük olur.
Hickimseye güvenmem sadece güvenmek istediğim için yapmaz diyebilirim. Gerçekte herkesin her şeyi yapabileceğini öğrenmiş durumdayım
Hayır ya kimseye öyle gözü kapalı çok anlam yuklenmemeli. Beşer şaşar
Bu devirde güvenilcek pek insan kalmadı ya güvendiğin daglara kar yağmışken
Kizlar bunu cok yapiyorlar ama ben sahsen insan cig sut emmis derim
Güvensizlik sorunu var bende, umarim güvenebilcegim birisine denk gelirim.
İnsanları hatalarıyla seviyorum ben canlarım benim
Artık güvenmem dersimi aldım.
Sevgili olması birşeyi değiştirmiyor, her insanda bir açık mutlaka olacaktır.
O asla yapmaz dediğiniz anda onunla imtihan olursunuz. Hiç kimse için bu cümleyi kullanmam.
O kadar güvenmeye hazırım ama onun da iyi olması gerekiyor
Yeri geliyor anneye babaya güvenmediğimiz zaman oluyor. Sevgiliye güvenmek çok olası değil.
Yapmaz demem.
Yaptıysa bir bildiği vardır derim.
Eğer beni gerçekten sevdiğine inanırsam güvenirim yine de temkinli olurim
Güvenmem, doğru şartlar altında herkesin her şeyi yapabilitesi var sonuçta.
İnsandan her şeyi beklerim. Kim olduğundan bağımsız. Kimseye kefil olamam.
Güvenmem bence kimse kimseye 1 yıl boyunca tanımamışsa güvenmemelidir, ki bazen bazı ilişkiler de değil 1 yıl 2-3 yılda anca gerçek yüzünü gösteriyor.
Asla yapmaz en son o yaparak başladığım ilişkimde şu an evliyim neredeyse yapmaz dediğim bir çok şeyi yaşadım
Örnegin aldattı mı ya da çok mu ilgisizleşti
birini sevmişsem kafamda soru işaretleri olmamalı seviyorsam güvenmişimdir
Güvenirim ama asla kemalim yapmaz demem 😂
Sgsgdgs
Güvendim ve güvenim boşa çıktı kuzum
🩷.
Mucks🌸
Fazla güven göte batar ya 😂
Hiç gülesim yoktu teşekkürler ya
Yorumuna güldüm onu diyom
😅😅
https://www.youtube.com/shorts/kU9jz4uj7Zo