AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
ciddi düşünmekte acelecisin ama bu konu üzerinde zaten ortak bir karar almışsınız ama ilerde kapanma durumunu o tekrar gündeme getirirse o zaman sıkıntı işte..
Tekrar açılır bu konu ama istemediğim sürece kabul etmem
bir ibadet kalpten yapılmadığı sürece anlamsızdır... yaradana yaklaşılmış olunmaz... (kapanmak bir ibadet değildir ama bence aynı şekilde değerlendirebilir) zorla bir şeyi yaptırması sevgilinin saçma
Aynen. İstemeden yapmak hiçbir anlam ifade etmez
Off hayatını bitirir o senin.. neyse söylesem anlamazsın yaşa ve gör.
tamam
aslında olumlu yönüne bakmalısın.. düşünsene mesela saçlarını sadece eşin görebilecek ;) bu konu ciddi bir mesele ve seninde iyi düşünmen gerek illa kapanmalısın demiyorum ama hayırlı bir iş bu senn için
Orası öyle ama ben istemiyorum şimdilik. İlerde belki fikrim değişir bilmiyorum. Ama kapanmazsam ailesi baskı yapar diye korkuyorum
kimseyi dinleme kendin cevabı bulursun biraz araştır ama önce
Öyle yapıcam. Teşekkür ederim ^^
2 ayda hiç görmediğin bir adamla evliliği, kapanıp kapanmamayı düşünüyosun , vay be :D
Ne düşünseydik ? bir an önce yatağa girmeyi mi ?
sizde kafa zaten anca böyle çalışıyo benim yazacağım birşey yok :)
Hıhı ondan ;)
Kapanan bayanlara sor bakalım sana ne yorum yapacaklar. Tesettür erkek için değildir vicdani bir özgürlüktür! Bu kadar ezik olmayın.
Adam seviyor koruyor cevrenin ne denli pis oldugunu biliyor cunku seni paylasmaya kiyamiyor sen al kavanozda sakla onu
bir odaya kapatıyım onu :)
Seni sahipleniyo ve dahası ona özel olmanı istiyo...
Bu güzel bişey ama ben istemediğimi söyledim. Belki ilerde fikrim değişir
Tatlım kuzum iyide yaptın fikrini ortaya koy kararlı bir sekilde elbette. Ama ona söylerken sakın fevri olma çünkü anlaşılan o ki tam dedigim gibi ona özel ol istiyo. Ve bak mantıklı bir insanki dedigini onaylamış. Ayrıca bir kadının namusu kendisidir bu bilincle cümleler kurmussun seni tebrik ederim :)
Teşekkür ederim :) çok aşırı kıskanç biri yaa. 1 yaşındaki erkek yeğenimden de kıskanıyo
Benim sevgilim kendi kardeşimden bile kiskanirdi birazda ilgi istiyo o yani onun üstune yönel hani yegenini seviyosan falan ondandir o
Yeğenimi çok çok seviyorum hatta ondan bile çok sevdiğimi söyledim ona. İlk aşkım yeğenim 2. sensin dedim :)
Ailesinden çekeceğin var, belli. Senin lafın ile ailesinin lafı karşı karşıya geldiğinde, ailesinin sözü ağır basacaktır. Net.
Belki de haklısın
2 ayda ciddi düşünüyorsunuz ve ayrı şehirlerdesiniz. Nasıl oluyor?
Ayrı şehirde dediğim 2 saatlik mesafe. Ailelerimiz de biliyo
Kapan bence, maddi manevi rahata erersin diye düşünüyorum.
Evet ama içimden gelerek kapanmak istiyorum
Kadının doğasında kapanmak vardır, kimine nasip olur kimine olmaz. Sen kapanmayı düşünecek kadar yakınsin olaya. İçimden gelmesi lazım düşüncen vesveseden ibaret. Yap gitsin pişman olmazsın.
İlerde kapanırım inş. Aslında namaz kılıyorum ama kendimi kapanmaya hazır hissetmiyorum :/
Senin yaşında kapanmış biri olarak aynı duygular bende de vardı. hazır değilim diyordum ve o zamanlar üniversiteler karışıktı. kapalı girince dersten atma bırakma vs vardı. sonuç o karmaşa içinde kapandım, şu an iyiki daha fazla uzatmamışım diyorum. Mutluyum huzurluyum tavsiye ederim.
İnş bende kapanırım
kapanmak neden nefsimize ağır geliyor ki? Dışardan bir şahsiyetin seni beğenmesi neden önemli ki? Erkekler eşlerinden sorumludur yani senden kapanmanı istemesi çok normal. Sen Ahiret evliliği mi yoksa Dünyevi bir evlilik mi istiyorsun?
Yalan dünya diye boşuna demiyolar. Ben sadece içimden gelerek kapanmak istiyorum o bu şu istedi diye değil. Dinde zorlama olmaz bunu biliyosundur. Belki ilerde kendi isteğimle kapanmak isterim olacak bişey bu. Ama şimdi değil
kesinlikle kendi isteğinle kapan zaten. İnşaallah muvaffak olursun, oluruz.
Amin inşallah
sevgilimde bnden böyle bir şey istedi yni ailesinin zoruyla dile getirdi diyim :/ ama zor bilmiyrm biz 6 senedir beraberiz ve sen çok yeni o yüzden iyi düşün
Kapanmak istemediğimi söyledim ona
ailesiyle tanıştın mı ya da senden bahsetmiş mi sevgilin sana şimdi tamam der önemli olan o adımları attığınızda
Annesi biliyo beni. Fotomu falan göstermiş güzel kız demiş. İnş ilerde bir sorun çıkmaz
Kapanacaksan Allah icin kapanirsin milet ya da bir erkek icin degil bu 1
kapalilarda insan onlarinda nefsi var onlara daha cok seytan musalat olur Bu da 2
Insanoglu gunah kardir
Bende öyle diyorum. Onlar için değil içimden gelerek Allah için kapanmak istiyorum.
Allah hakkinda hayirlisini versin
Amin inşallah
Evlenince ailelerde evlenmiş oluyor diyorlar. Kısmen katılıyorum ama ben çocuk yerinde olsam seni savunurdum. Sonuçta bu içinden gelmeli. Ailemde zaten mutlu olduğum sürece bir şeye karışmaz
Evet içimden gelmeli. Sırf onlar istiyo diye kapanmak da istemiyorum. Sonradan büyük sıkıntı yaşarım.
Evet, haklısın. Allahtan korkuyorsan başkasından korkmana gerek yok bence
Tabi ki Allahtan korkuyorum. Olmazsa zaten evlenmeyiz ya
Sen ne istiyorsun acizmisiniz ark hiç düşünmeden soru sormadan kendin buna cevap ver ben kimim benim kişiliğim ne yapmam gereken ne ! ben ne istiyorum bu kadar basit.
Tepkimi zaten kortaya koydum ben dimii? Acizlikle ne alakası var.
2 ay daha çok erken. şimdi kapanırsan ayrılınca ne olucak açılıcak mısın geri? kapandıktan sonra açılman daha kötü. eğer kapanmayı düşünüyorsan evliliğe yakın kapan derim ben
Evlenince kapanmamı istiyo şimdi değil. Onlar istedi diye değil içimden gelerek kapanmak istiyorum. Bunu ona da söyledim tamam o zaman çok açık giyinmezsin dedi
iyi demişsin
İnş ailesi baskı yapmaz
inş
Bosa laflar iki aylik sevgili sevgili degildir hele ki uzaktaysa. Yalan dolan yani salla takma bile
Sevgili olabilmesi için uzun yıllar geçmesi mi gerekiyor yani?
4 ay en az tam 4 . ayda tanimaya basliyorsun
Yanlis anlama kardes ama soyle bisey var daha ilk zamanlardan evlilik konusan ilk giden oluyor tecrubeyle sabit
İnş gitmez
O zaman su anki kilik, kiyafetinle olan gorunusune guveni yok demektir!
Sahsen ben cekemem!
Çok açık giyinmiyorum sadece kotlarım dar biraz
ayrıl baştan şartlı şurtlu ilişki olmaz o zaman kapalı tessettürlü bir bayan seçicekti.
Yani sonuçta açık olduğumu biliyodu. O kabul eder belki ama ailesi baskı yapar diye korkuyorum
ailesine mi karı alacak seni kendine mi?
Ama aileler de önemli :/
Bune la cocuk seni ailesinin istedi gibi yapmaya çalışıyo içinden gelmedik den sonra kazanmanın bir anlamı yok benim cok yakın arkdaşın var acık ailesi de islama cok düşkündür namazlı abdestli ama kızlarını hiç zorlamadılar
Bende namaz kılıyorum ama normalde başım açık. Kapanmayı eskiden istiyodum ama artık istemiyorum. Ben ona da istemediğimi söyledim
Valla hayatı yaşıcak olan sensin en iyisini sen bilirsin
Öyle tabi
Siz hele bir evleninde o zaman düşünürsün
Daha bişey yok ortada
Evlenince neyini düşünücez ? Önceden konuşulması gereken şeyler bunlar
Daha 2 aydır çıkıyosunuz Ya iyi misin?
bir ciddiye binmeli, aksi takdirde kafa yormaya gerek yok
Kendisi beni bırakmaz kaybetmekten çok çok korkuyo. Benim de onu bırakmaya niyetim yok. Önceden bilmesi gerekir kapanmicağımı
Net Bir sekilde hata en sevmedigim erkek turu 2 3 ay sonra asiri sahiplenmeleri yok katil olurumlar flan kisacasi bos sozlerr
Öyle mi dersin
Saçma bir toplumda yaşıyoruz zorla kapanması istenir mi yok ailesi istemezmiş sanki ailesiyle evleniyorsun..
İstemediğimi söyledim zaten
inan böyle kapanan tonlarca yarı açık var. altı şişhane üstü türbe... yapma derim onlardan olma derim.
Bizde kapanma öyle değil. Bacağın tek bir kısmı dahi görünmez. Kalkıp da dizaltı etek giyip başımı kapatıp da ben kapalıyım diye ortalarda gezinmem. Ama sorun şu ki ; şu an kapanmayı düşünmüyorum
valla sizi bizi bilmem. tayt giyip başını örten bir ton gerzek var. örtünmeyi düşündüğün ve karar verdiğinde ya hakkını ver ya da örtünme.
Bende görüyorum öylelerini. Aynen ya adam gibi kapan ya da hiç kapanma daha iyi
Önce belki koçan için kapanmış gibi gözükebilir durum ama
O imanın servetinden içip sarhoş olunca zuleyhanin yusuf peygamberi unutması gibi olacaktır eminim
Ben normalde de namaz kılan biriyim zaten. Ama kendimi kapanmaya hazır hissetmiyorum :/
kırılma noktası olur işte hazır hissedipte nolcak ki
İnş kapanırım
amin
Hayir hata değil düşünsene senin sacinin telini bile baskasiyla paylaşmak istemiyor seni sevdiği için istiyor. nasil olsa ayri sehirlerdesiniz ciddi de düşünmeye bilirdi.
Orası öylr ama ben kapanmak istemediğimi söyledim. Ailesi ilerde baskı yaparsa daha kötü olur :/
Sen bilirsin
sende ona kapanmasını söyle bakalım nasıl oluyormuş :)
Manyak mısın der :D
Evlenince başlar zorlamalar. Düzgün biri olsa bunun lafını bile açmazdı zaten
İstemediğimi söyledim. tamam o zaman çok açık giyinmezsin dedi
Oyle diyem cok. İyi tanimadan evlenme bence zorluyolar sonra sorun yaratmis olursun
Orası öyle tabi
Sevgilin kötü birşey dememiş ama bu senin de içinde olmalı yani zorla olmaz
Aynen içimden gelmesi gerek
Zaten sen ciddi dusunmuyorsun lakin dusunseydin boyle kararsiz kalmazdin
Ben ailesi baskı yapsın istemiyorum. Kendi içimden gelerek kapanmak istiyorum
2 ay evlilik muhabbeti için yeterli bir zaman değil
Açıldı işte konu
Sen kararlı olunca geri adım atmış. Daha çok yeni bir ilişki rutin gidip söz vermemen iyi olmuş. şu an için bir sorun yok devam ederse ilerleyen zamanda o zaman düşünürsün.
İçimden gelmediği sürece ne kadar zaman geçerse geçsin fikrim değişmez
Ciddi düşünmekle hata mı ediyorum demişsin ya onun için o zaman düşünürsün ciddi mi değil mi diye dedim kapanmayı kastetmedim.
Haaa anladım. Zamanla anlaşılır herşey
Kendin istiyorsan kapanirsin sevgilin dedi diye kapansan boş içinden gelmedikce..
Aynen bende öyle dedim
Kesinlikle ayrıl. 2 ayken bunu dediyse evlenince zorlar hatta evlenmeden de zorlar bir süre sonra
Sen evlenince eve de kapatırsın dedim yom o kadarını yapmam dedi
Yok
Bak ben ciddiyim. Bu konu ya tamam sen istiyorsan kalsın konusu değil büyür ve ciddi bir konu 2 ay çok az bir süre düşüncen sabitse yol yakınken ayrıl bence
Kolay kolay bırakmaz
yavaş yavaş bıraktırırsın kararlı ol gerekirse kabul ediyorsan bu de en ufak bir baskıda ayrılırsın
Kabul etmem çünkü istemiyorum kapanmayı
Bunu belli et cidden bende bu sebepten sevgilimden ayrıldım 2 yıllık bir ilişkiydi hiç kolay olmadı büyümeden çözeceksin bu işleri
Aynen öyle.
Cok romantik katiil
Olurum demis ya :) kapanmak sacma tabi:)
Psikopata bağlarsa yapar o :) istersem kapanırım zaten ama istemiyorum
:)) bence kapanma ya allahin verdigi guzellikeri ortmeye gerek yok:) onemli
Olan aklinin namusu:)
Yok ondan değil. Zaten çok açık giyinmiyorum. Çok şükür namaz kılıyorum ama kapanmak istemiyorum.
Bence saçma zorla kapanma olur mu ya kızım sen hıc evlenme derim. İnsan kendisini nasıl hissediyorsa öyle olmalı bence.
O yüzden istemeden kapanmam
Kapan demesi kotu birşey değil cogu erkeğin ailesinde kendiside isterbunu. Hem kapanmak kotu bisey değil farz
Kötü bişey olmadığını biliyorum ama hazır değilim. Belki çok çok ilerde isterim
Soyle o zaman sevhiline de bunu. Ama bu yüzden ayrılmak sacma
Zaten olmazsa evlenmeyiz dedim boş boş konuşma dedi
Ulan seni gunahtan kurtarmaya calisiyo anlamiyormusun basini acipta gunaha girmeni istemiyorum. Begenmekle alakasi yok
İlerde kapanırım belki
2 aylık mı bence sizin önce birbirinizi tanımaya ihtiyacınız var karşılıklı güven ve sevgi olduktan sonra çözülmeyecek sorun kalmaz rahat olun
Tanıyoruz zaten birbirimizi
Kendi isteğiyle kapanır biri, aile veya eş istedi diye değil. Allah için ne önemi olur ki o kapanmanın? haklısın bu düşüncede.
Evet o yüzden içimden gelerek kapanmak istiyorum. Ama ilerde ailesi baskı yapar diye korkuyorum
Sevgilin diğer erkeklerin sana bakmasından, sana laf atmasından, ve sana dik dik bakmasından hoşlanmıyor demekki. Evlendikten sonra süslü püslü dolaşmanın bir anlamı yok. benim düşüncem bu.
Evet istemiyo çünkü çok kıskanç biri. Bende belki kapanırım
kapan
sadece kendisi görsün istiyordur. eğer kimse görmesin isteseydi evlenince değil şimdi kapan derdi. ;)
Yani iyi bişey mi bu anlamadım bak :)
Sevgilin sapik olabilir :D
Yok be daha neler 😊
2 aylık bir sevgili hangi cürretle sana kapan diye bilir ki?
Evlenince kapanırsın dedi. Zaten istemediğimi de söyledim
Kapanmam diyorsan hemen ayrıl ondan. Bu dindarların baskısı hiç bitmez çünkü
İlerde belki değişir fikrim
bu iş yaş boşver evlensende mutlu olamazsın. içinden gelemli.
Onlar istiyo diye kapanmam zaten
Ya kızma bana ama "Ailem böyle istiyor" sözlerine tav oluyorum.
Ailem ister bende isterim yani dedi. Ben istemediğimi söyledim zaten
Aynen.. Bu ne arkadaş ya ailesiyle mi yaşıcaksın onunla mı.
Onunla tabi ki
Sen haklısın ama...
Keşke isteğinle kapanabilsen :S
İlerde isterim belki
Öyle de ;)
adam deseki ver bana. bu seferde buraya sevgilim sapık mı ciddi düşünmekle hatamı ettim dicektin :)
Olabilir
olsun kapalılık iyidir sen kapanmaya bak baskasını bosver
Kapanmak istemiyorum ama ?
olsun genede kapan istersen zamana bırak yavas yavas kapan
İstemediğim halde kapanmamın ne anlamı olucak ?
Allah'ın rızasını kazanmak için kapan, nişanlın istedi diye değil. (: çok daha kolay olur bu senin için
Bende onu diyorum zaten
Erkenden istedigini sylemis iste karar senin. ben ack olmasni isterim ama kyafetlerine dikkat etmesi lazm
O da sonradan tamam o zaman açık giyinmezsin dedi zaten
Kabul ettiyse sıkıntı yok.
evli erkeklerde kadınlarda her naneyi yiyor dünyanın cılkı cıkmış. çocukta haklı ben olsam bende aynısını söylerim. cezaevimde çürüyeceğime ev hanımı olsun ben 2 kat çalışırım onun yerinede. her taraf çakal kaynıyor aksi olursa işin sonu kanlı biter
O da öyle düşünüyo ama benim mesleğim var. Ve çalışmayı düşünüyorum.
hayatta bireşyler neden olur bazen bazende nedensiz olur belki hayırlısı bunları neden olup kapanmandır
Ama şimdi düşünmüyorum. Çok çok ilerde belki fikrim değişir bilmiyorum
dediğim gibi genelde bireşyler neden olur birşeylerin olmasına bazende nedeni farketmezsin nedensiz yapmış gibi hissedersin kötü bir düşüncesi yok bence bu kapanma olayını ama tabi dümenden kapanmaktansa kapanmamak daha mkbul
Aynen içimden gelerek kapanmak istiyorum
bunu istemen için dinle ibadetle ilgilenmelisin yoksa diğer türlü yani uzak durarak zor istersin bence
Namaz kılan biriyim zaten ama kapanmaya hazır değilim
dediğim gibi bence kötü birşey dememiş ama genede sen bilirsin
Peki teşekkür ederim ^^
tamam işte ortasını bulmuşsunuz o sana peki ama çok açık giyinme demiş bu normal hatta seni önemsediğini gösteriyo normal anam normal
Ama ailesi ilerde baskı yapabilir
Ben senin yerinde olsaydım ayrılırdım bu çocuktan. Mustafa Kemalin Türkiyesi Laik ve Özgür Bir Ülkedir. ;)
Ayrılmayı düşünmüyorum
Mustafa Kemal'i bu konuya dahi ettinya mutlusundur sanırım :)
Laik ve özgürlük varsa Müslümanlar da istediği gibi giyinmeli. Öyle değil mi?
Laik ve özgürlük kelimelerinin anlamlarını araştırın da gelin.
Yvalla bnce oturun detayli konusun Hersey cozulur sana inaniyorum zamanla Sende kapanirsn iste bu zaman gerekir sana bagli zorlayarak olmaz
Aynen bende zorlayarak olmaz dedim. Eskiden istiyodum ama artık istemiyorum. Belki ilerde tekrar isterim belli olmaz yanii
Olur ins neden olmasin ki bni takip ed ins bir yararim dokunur sana
Bişey olursa burdan yazarım :)
Olur
Kapanmak senle Allah arasında olan bir olaydır. Açıkçası kapanacaksan Allah için kapan. sevgilin, anan ve baban için değil.
Aynen bende öyle düşünüyorum
Sorunu çözdük o zaman.
O kapanmamı istiyoo ama. İlerde yine açılır bu konu
Hayatta hep kendi hayatınla ilgili kararları kendin ver. Saygı duymayanları hayatundan defet. Dik dur eğilme.
Öyle yapıcam
Sorun çözüldü o zaman.
Daha değil
Niye?
Bu konu ilerde tekrar açılır çünkü
Açılmamak üzere konuyu kapat.
Bakıcam artık teşekkür ederim ^^
Haklısın ama adam evlendikten sonra senden sorumlu olacak yani dini acıdan
Evet ama ben şimdilik düşünmüyorum :/
tamm bir daha güzelce oturup konuşun evet kapanmak ben de istiyorum Allah nasip ederse olur ama şimdilik bana zaman ver ben hazır hissettiğimde bütünüyle kapanayım de olumlu karşılayacağını düşünüyorum daha çok yeni ilişkiniz bir de
Evet olumlu yaklaşır ama ailesi ne der bilmiyorum. Zaten evlenince istiyo kapanmamı
tamm canım daha 2 ay olmuş evlenene kadar da oturup düşünürüsn hazır olduğunda da Allah kısmet eder inş kapanırsın yavaş yavaş bunu empose et kendine tesettür çok güzel bir şey bunu örtündüğünde fark edersin sen de sevgilin de samimiyetine inanacaktır emin ol tatlı dille konuş sen :)
İnş dediğin gibi olur
@soran olur olur merak etme içini rahat tut hallolur her şey inş :)
Amin inş
Peki neden kapanmayı düşünmüyorsun Allah için yani?
Eskiden çok çok istiyodum hatta gelinliğim bile kapalı olucak diyodum. Ama sonra nolduysa soğudum kapanmayı düşünmüyorum. İlerde belki yine isterim.
haklısın kapanmak insanın içinden gelmeli ve sana güveninin az olduğuna hatta hiç olmadığını gösteriyor öyle bir ailede mutlu olamazsın bence ayrıl gitsin mutsuz olursun ilerde şimdiden böyleyse
Ailesi üstüme gelicek gibi. Eğer böyle kabul etmezlerse evlenmem
bence kesinlikle evlenme yol yakınken dön
Daha evliliğe var zaten.
şimdi aç konuş
Biraz zaman geçsin tekrar açarım konuyu
bence bu ileyle olmaz ya
Dün konuştuk ama :/
ne diyor
tamam ama çok açık giyinmezsin dedi.
özürdilerim de ne saçma konuşmuş sanki sende bikiniyle geziceksinde töbe töbe sevgilinde kafa yok galiba
kızdırmadım umarım :(
cevap vermedin kizdin sanirim ozurdilerim
Konustun mu sevgilinle
Çıplak çıkmazsam içim rahat etmez dedim ona. Ne alakası var ben öyle mi dedim dedi. Biri bakarsa katil olurum falan dedi
Sacma sapan konusma deseydin
Dedim zaten. Neyse ilerde konuşuruz dedi konuşuruz ama fikrimin değişeceğini sanmıyorum dedim tamam dedi. Kapandı konu
Gecistirmis seni geri adim atma sakin
Atmam zaten. Kendi isteğim dışında kapanmam
tamam napiyosun simdi
Düşünmüyorum şimdilik
merhaba nasilsin