AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
onun istemesiyle değil senin içinden gelerek yapmalısın bunu eğer yapacaksan
Aynen bende öyle diyorum
Ailesi bnu cddi anlamda. sorun edecek. birimi. peki?
Ailesini tanımıyorum ama bizim ailede hep gelinler falan kapalı annem de ister kapanmanı dedi.
onun düşüncelerini tam anlayamamışsın o sana göre değil bunun sinyallerini vermiş
Ama ayrılık lafı geçince bile sinirleniyo
senle farklı konulardan bahsettiğimizin farkındamısın :D
konuyu kapatalım mutluluklar fettoşcuyla
Fettoşcu değil o :/
dinde zorlama yoktur, gönül rızanla kapanmak istemiyorsan kapanmamalısın, başın kapalı değil diye de namusuna kimse birşey söylemez, önce insanın kalbi temiz olmalı.
Aynen bende öyle düşünüyorum
Sevgilin haklı. Koruma içgüdüsüyle ve sana olan sevgisinden söylemiştir.
Evet ama ben istemiyorum :/ o da tamam o zaman çok açık giyinmezsin dedi
Ciddi düşünmekle hata ediyorsun sen o ciddiliği kaldıramazsın
Ama kendi isteğimle kapanmak istiyorum Allah için yani. Onlar istedi diye değil
Onlarda zorla başına başörtüsü geçirmeye çalışmıyolar yani sadece bunun kötü bişey olmadığını anlatıyor hem onun isteğiyle kapansanda günaha falan girmiş olmuyosun yani hem o yola bir adım atmış oluyosun hem de sevgilinin sana karşı saygısını sevgisini bir kat daha artırmış oluyosun
İlerde belki düşünürüm kapanmayı
İnşallah kolay gelsin. bu kapanma olayına bu kadar ön yargılı bakma yani elbette Sen istediğin için Allah için kapanacaksın ama çocukta buna vesile olmak istiyor sadece o kadar kötü bişey yapmıyor ;)
Çok kıskanıyo bide o var :)
Kıskanmasa onu da dert edersin emin ol o yüzden kıskanması daha iyi ;))
Aynen :)
Ayrı şehırde ve 2 aylık bir ilişki nesi ciddi olabilir ki
Herşeyi
Yerinde olsam kapanmam zaten oyle mutlu olacagini. sanmiyorum.
Kapanmak istemiyorum zaten. Çok çok ilerde belki isterim
Istemedigin bir seyi yapma. Hem böyle bir sey icinden gelmiyosa hic iyi degil..
Aynen içimden gelmesi lazım. Bende öyle dedim tamam o zaman ama çok açık giyinmezsin dedi.
Umarim bu basiniza sonradan sorun acmaz canim :)
İnşallah.
O yanlış söylemiş, ailem değilde Allah istiyor demesi gerekirdi.
Bende Allah için kapanmak istiyorum zaten ama şu an istemiyorum kapanmayı
Allah şu an kapanmanı istiyor.
İçimden gelmesi lazım
İnşaAllah en kısa zamanda kapanırsın.
Çünkü günaha giriyorsun.
Amin inş
2 aylik iliski ve ayri sehirlerde bu konular? Bence yanlis yapiyorsun. Tanisikliginiz nereden?
bir yerden işte
Sanal yani? Salla gitsin diyorum sadece.
Masumhane söylemiş ama senin neyin etkileyip neyin etkilemeyeciğini bilmediği bilmiyor. Sende olumsuz bir bakış açısı uyandıracağını tahmin etmemiş
Ama istemediğimi de söyledim. Belki de beklemediği bir tepki verdim
2 ay çok kısa bir süre bunları konuşmak için. Ki sevgilim benden böyle bir şey istese direk hayır derdim şahsen.
Bende istemediğimi söyledim zaten
Sevgilin gerçek adammış onu bırakma. Ne diyelim Allah kapanmanı nasip etsin inşallah. Kapanmaya niyetin varsa erteleme. 1 dk sonrasına garantimiz yok.
Şu an istemiyorum ama ilerde kapanabilirim
erken düşünüyosun bence iyi düşün karar ver giyimine türbanına kimse karışamaz.
Aynen öyle. İstemedikçe kapanmam
O zaman eig :)
Seni kapattı die kapancaksan yanlış içinden gelsin :)
Bende onu diyom zaten. İçimden gelmeli
evet
Kapansan güzel olur ama kapanmasanda olur bu senin kararın.
Evet istemedikçe kapanmam
Söyle ona; ailen ve sen gözlerini kapatsın ben neden kapanıyorum?
İstemediğim sürece kapanmam zaten
Adam haklı. Daha ne istiyorsun evliykende açık saçık gezmeyi mi?
Ya normalde de çok açık giyinmiyorum ki
çok açılmışsın ablacım sen. adamına göre açılmak lazım
Nasıl yani ?
Aklinin karistirmasina izin vermemelisin, belli ki istemiyorsun.
Evet istemiyorum. tamam o zaman çok açık giyinmezsin dedi
Seni sevdigi belli kiskandigindan ama ilerde sorun olabilir diye dusunuyorum
Evet ailesi sorun çıkarabilir
Ne güzel işte daha ne istiyorsun
Evet ama ben istemiyorum şimdilik. Çok çok ilerde belki ama eğer kapanmazsam ailesi baskı yapar diye korkuyorum
Biri bana tokat atsın gözlerime inanamiyorum :D
👋👋
Aksine ciddi düşün adam seni korumak istiyor millet bakmasın istiyor sadece ona ait ol istiyor
Evet biliyorum ama ilerde ailesi belki çok laf yapar :/
Böyle geri kafalalılarla işiniz olmasın kızlar. Bak sonra görüyorsunuz olanları
Geri kafalılık değil. Hem kıçım başım açık olsun istemiyo malum bakmaya meraklılar çok
Açıksın diye kıçını başını açıcaksan o senin karakterinle alakalı. Kapanmak değil birini kapanmaya zorlamak geri kafalılıktır
Zorlamadı sadece istedi. Sevgilim geri kafalı falan değil çok şükür.
ciddi düşün ona birşey diyemeyiz ama o istedi diye kapanma bunuda ona söyle
Bende öyle dedim. Siz istediniz diye değil içimden gelerek kapanmak istiyorum dedim
kabul etmedi mi ne dedi
tamam ama çok açık giyinme geniş şeyler giy dedi.
Iyi o zaman bu sorun olmaz herhalde senin için.
Yok sorun olmaz
Zorlamak yanlış eşimin kapanmasını istesem bu isteğimi dile getirirdim gerisini ona bırakırdım.
Ona kalsa karışmaz ama ailesinde hep kapalılar varmış. Yani gelinler falan kapalıymış.
Ailesi kapalı olupta eşi açık olan çok insan var ya
Evet çok var
Zorla güzellik olmaz istemedigin halde o kapan diyorsa bütün günahı üstüne alır senin içinden gelmesi lazim
Evet içimden gelmediği sürece kapanmam zaten
Adam gibi adam işte daha ne istiyosun ciddi düşünüyor ki seni sahipleniyor böyle böyle olsun diyor.
Allah'ın emrini önüne sunuyor. Günaha girme diye seni düşünüyor böyle düşün birde. :)
Haklısın ama ben pek istemiyorum. Eskiden çok istiyodum ama nolduysa soğudum :(
İstemiyosan zaman iste tabi zorla güzellik olmaz.
Ama sen de bunu bir düşün derim ;)
Pekii :) teşekkür ederim
Kusura bakmada bu adamdan bir sikim olmaz zike sürülecek akil yok
Neden. ?
Istemedigin sürece hiç bir şey iyi olmaz
İçimden gelmesi lazım zaten
Aynenn
Hata gibi... Bilemedim.
İstemediğimi söyledim. tamam o zaman çok açık giyinmezsin dedi
O zaman anlaştınız ;)
Yani ailesi sorun çıkarmazsa anlaştık :)
Hayırlısı olsun :)
Amin inş :)
Seni olduğun gibi kabul edecekse etsin etmeyexekse yol ver bende bu yüzden ayrıldım
Olmazsa evlenmeyiz dedim boş boş konuşma dedi. Ayrılık lafı geçince sinirleniyo
O zaman seni olduğun gibi kabulenebilmeli
Aynen öyle. Ailesi de sorun çıkarmaz inş
İnşallah :)
Anlaşmadnz. O her zaman kapanmanı isteyecek emin olabilirsin. com
tamam o zaman çok açık giyinmezsin dedi. Ailesi sorun çıkarır belki ama
Yalan demiş ömrün boyunca kapanmanı isteyecek
Bakıcaz artık
ee sen de kapan ya da kapanmıcaksan da evlenme zorla içinden gelerek yapmıcaksan
O zaman çok açık giyinmezsin dedi. Ama ailesi kabul eder mi bilmiyorum.
zten internetten tanışmışın. başörtülü bir resim çek profiline koy olsun bitsin. kızıda skypten isterler. webcamde sevişirsiniz. arada foto atarsınız. ilişkiniz şahane olur :)
Sen öyle mi yapıyosun. İyi biliyosun bu işi
evet. sanada tavsiye ederim
sevgilinden önce bunun seni istemen önemli bence...
Aynen öyle
Kapanmak dinsel bir olaydır kıskançlık malzemesi olması üzücü
Ben normalde namaz kılan biriyim. Bide bu yüzden istiyo.
Kıskançlıktan istiyor besbelli diğerleri bahane
Belki de
Hic olurmu kizim ya cocuk kotu biseymi demis ya ewlendikten sonra deseydi kapanican diye ne kadar sok olurdun bir dusunsene
Kapanmazdım. Ayrılıcak olsa bile kimse için kapanmam ben. İçimden gelmesi lazım
Sevgilin. benim gibi, sen sevgilim. gibisin, tipa tip. baska yoruma. gerek. yok, kelimesi. kelimesine. ayni
Okey
Ayrılın bence. Sen o çocuğa layık değilsin fikir açısından...
Bencede
@laurapiggott benle aynı görüşte olan birini görünce sevindim. teşekkür ederim 😃
Önemi yok canım :)
Ben içimden gelerek kapanmak istiyorum o bu istedi diye değil. O zaman kapanmamın ne anlamı kalıcak ?
Doğru düşünüyorsun
Zorla güzellik olmaz. :):
Evet
Zorlama gormuyorum, hata data
Nasıl yani
Sana haklısın diyecektim taki Ya da kapalılar çok çok namuslu diyemeyiz dimi sözünü okuyana kadar kıskançlık kokuyor resmen...
Kıskançlık mı. ? Ben ne kapalılar gördüm akşam vakti sokakta sevgilisiyle yiyişen.. Kızın elinde olsa o adamı götürücekti, adam onu değil..
2 3 tane ******** gordun diye genelleme yaparak bütün kapalılara hakaret etmişsin resmen sevgilin sana kapalılar namuslu sende kapan namuslu ol demek istememiş kapan ki erkekler bakmasın demiş.
Sanki erkekler kapalılara bakmıyo 😁
Evet bakıyor ama görmüyor en azından sonuçta.
Madem görmüyolar neye bakıyolar o zaman. Bişeler görüyolar ki bakıyolar
Ben altına tayt üstüne tunik giyenlerden bahsetmiyorum sen feraceni giysen eşarbınıda düzgünce örtsen ve ayak uçlarına bakarak yürüsen baksada birşey göremez.
Ferace güzel bak ona bişe diyemicem. İnş kapanırım ilerde
2 ay bence fazlasıyla ciddi
O ayrılık lafı geçince bile sinirlenen biri.
Allah için kapanılır birileri için değil
Aynen öyle
kendini öldür dedi galiba :D
Ne alaka ?
bugün bunu dayatan yarın neler yapmaz
İstemediğimi söyledim tamam ama çok açık giyinmezsin dedi.
Ohoo daha 2. aydan baslamis kisitlamaya
Evlenince eve de kapatırsın dedim yok o kadarını yapmam dedi
2 aylık ve ayrı şehirler cok komik ve saçma
Sensin saçma
Seviyorum diye kendini kandirma netten tanistik dersin simdi
Netten tanışanlar sevemiyo mu ?
hayır onu demek istemedim netten tanısıpda 2 ayda bu konulara gelmek sacma evet bende sevdim ama bir süreç gerekli 2 ayda daha dur bakalım yaa huyunuz suyunuz bittide kapalı acık konularınamı gldiniz hem aranıda mesafeler varsa işiniz cok cok zor
2 saatlik bir mesafe var.
yüzyüze görüştünmü hiç?
Hayır.
saçmalık işte arkadaşım yüzünü görmediğim adamla evlilik planı yapıyosun hemde 2 ayda o kadar yüz verirsen ağzına eder afedersin 2 ayda karakter oalrak ne konuşabilirsiniz hem adam ana kuzusu cıkmış zaten daha iyice tanıyın bakalım
Onunla ciddi düşünmekle hata yapıyosun bugun ailesi istedi diye kapanmaya zorlayan yarın ailesi istedi diye kaynananın yanındada kalırsın bilmem ne de yaparsın
Annesine düşkün ama bana da çok düşkün biliyorum bunu. Ailesinin yanında kalmayız böyle bişey istemez bile
sana nasıl düşkün yaa arkadaşım netten 2 aylığız diyosun nasıl bu kadar gğvenebiliyosun yaa böyle bişey istemez ne biliyosun sanki ne kadar tanıdın onu erkek köprüyü gecene kadar herşeye evet der sen bilmiyonmu
Neyse tamam ya. Olacağı varsa olur zaten
Olcagi varsa degil kaptitmayin bukadar kendiniZi daha 2 ayda bunlari konusuyosunuz
Ne konuşalım istersin ?
tanıyın tanıyın normal kendinizden tamam bu olayıda konusunda daha 2 ay da bunun kavgasını yapıyosanız seni uyardım ailesini dinleyen biri evlenincede dinlicek aynı evde oturursan şaşırmam
Sacmalığın dibi gercekten hangi kafayı yasiyosun ya da hangi gezegendensin merak ettim bisey falan mı ictin?
@derinsolmaz bana demedin dimi?
hayir soruyu sorana dedim onlari senin yazdiklarini cok hakli buldum
Su içtim içecen mi ?
@derinsolmaz gelde anlat işte bu iş yürümez zaten daha netten ailesini tutan birei gercekte nabar
Yok canım ben icmem sende bırak icme bence Allah korusun daha o kadar kafayı yemedim ben bir erkek sana burada kendi bakis acisindan durumu anlatmis pek ciddiye almamissin ama bu kafayla gidersen üzülen sen olursun haberin olsun
@fuocoturco sen olabilicekleri söylemissin zaten kendisi bilir bu saatten sonra
tamam
@derinsolmaz nabarsa yapsın yaa anası değilim babası değilim seviyorum diye onu savunuyo bana burnu sürtsünde aklı başına gelsin evlensinde kaynanasıyla yaşasın sonra buraya sorar nabıcam diye
Kaynanayla yaşamak çok mu kötü bir durum ? Annesi annem olucak sonuçta. Başımın üstünde yeri var. Ben ona da dedim yalnız kalıcaksa yanımıza bile alırız dedim. İster misin dedi isterim neden istemiyim dedim
@fuocoturco insallah o durumlara düşmez diyelim bu kafayla zor ama dedigin gibi sen uyarini yapmissin bosver yaşasın ve görsün. Hayirli geceler.
sana burdan masal gibi geliyo o masum annesi evlenince ağzına eder afedersin şimdiden senin kapanmana karışıyosa evlenince dışarıda cıkarmaz herşeyi kolay sanıyosun sen
Annesini ne sen ne ben tanımıyoruz. Belki en az kendi oğlu kadar sever beni bilemeyiz dimi. Bütün kaynanalar aynı değil unutma bunu.
dediğim gibi sevdiğini kollamaya devam et sen o eve girde nluyo annesi var diye eşini yanagından bile öpemiceksin özel hayat diye bişey yok kaynanasını tanımaya gerek var mı sen anlatmışsın zaten
Kaynanasıyla ilgili dediğim tek şey: ' kapanmamı ister ' .. bunu dedim diye kadını 2 dk da felaket tellalı yaptın.
bu daha başlangıc yanyana geldiğinde kapanma kavgası yaparsanız şaşırmam dediğim gibi istediğini yap 2 ayda bunları yapıyosan sende gram akıl yok maalesef
E tamam bende akıl olmasın sende olsun ya. Biraz empati kur bu kadar karamsar olma.
empati kurarım ama mantıkda kullanırım evlilik bu oyun değil
Evlilik evcilik oynamaya benzemez evet ama karşındaki hiç tanımadığın bir insan hakkında önyargılı davranmak da mantık işi değil.
Ben herzaman kotu senaryoyu dusynurum siz gece esinizle yatarken odaniza dalarsa anlarsin sana hersey guzel gelir kopruyu gecene kadar tabi daha 2 ayda bir adama kanmisin evlilik diyosun
Hala gece odaya damlar diyosun. Ne işi var kadının bizim odamızda töbe yaa. Oldu olacak aranıza da girer de
Olabilir 2ay da evlencek kadar ne gordun adamdan ya yalan dolansa orda kizlar varsa
7/24 konuşuyoz zaten. Dışarı çılınca bile nereye kimle gideceğini söylüyo ki zaten dışardayken de telde konuşuyoruz.
Gozunle hic gormedikten sonra bana surda2 aylik adami saviyonusun benim. kac arkadasim senin gibiydi burada sonuc husran
Seni dinledikleri için hüsrana uğramışlardır.
Ben akil vermedim o sirada konusmadilar benle ilgisizlikten yalandan ya da baska seyden bana dert yandilar bisey demedim
Anladım. Ben güveniyorum sevgilime. Şimdiye kadar yalan söylediğini bile hissetmedim. Hissedersem emin ol bitti der çeker giderim. O da bunu çok iyi biliyo. Neyse sen yine de olaylara kötü yaklaşma iyi tarafından bak
Sen asik oldugun icin guveniyosun hissetmeyle olcak sey degil neyse istedigini yap acisini ceiince anlarsin
tamam.
bir noktadan sonra makul bir istek.
Orası öyle
Bence kapaninca evlen 😂😂😂
O zaman çok bekler
Bu durumda kendi cevabini zaten kendin verdin basit bir mantikla o adamla evlenmiyorsun hayirlisi olsun.
Saol
Rica ederim
O senle ciddi düşünmekte hata ediyor bence.
Ona da söyledim istemediğimi
ciddi düşünme böyle biriyle
Neden ?
ileride çok sorun yaşarsın
Bende öyle düşünüyorum
Bu kararlar için Henüz erken.
Evet ama şimdiden konuşulması gerekir ki ilerde sıkıntı olmasın
Alınan ya da alınacak olan kararlar geleceğinizi belirler
Evet orası öyle
Hakkında hayırlısı olsun
Amin Saol
2 ayda bu muhabbetler peeeh.. salla gitsin ya.
Seni salladım gitti.
ya he he
çok haklı.. aferin l*n ona
Neden ?
amaaan şimdi nedenini açıklayacak yobaz diyeceksin vs vs vs vs islami kurallar yüzünden canım
Paşa gönlün bilir ahirette zamanı vardı drrsin sen şimdi yanmak içinde
İçimden gelerek kapanmak istiyorum onlar istedi diye değil.
Onlar istedi diye kapanmıcaksın ALLAH İÇİN KAPANICAKSIN BUNU ANLAMAYACAK KADAR NİYE BÜYYTÜYORSUNNNN
Ama ben şu an İSTEMİYORUM. Herneyse yine de saol görüşün için
2 ay ve ayri sehirler... peki
Sevgilimde ben içince kapanmamı istiyor sdjkh :)
Yok daha neler :D
Bende öyle diyorum manyakmısın diyorum :)
:))
Ciddi Dusunmen Sacma Sanal Sonucta :)
Hmmm